intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szexpózok, amiket nem szeret a barátnőd – Így tedd számára élvezetessé

Szexpózok, amiket nem szeret a barátnőd – Így tedd számára élvezetessé

Nem egyszerű a nőknek örömöt okozni az ágyban. Sokaknak hosszú előjátékra van szükségük ahhoz, hogy kellően ráhangolódhassanak az együttlétre. Vannak olyan szexpózok, amelyeket nem annyira kedvelnek a nők, lehet, hogy kellemetlennek, fájdalmasnak találják. A barátnődnek is lehetnek kifogásai, de néhány aprósággal élvezetessé teheted számára ezeket a pózokat is.

Szexpózok, amiket nem szeret a barátnőd – Így tedd számára élvezetessé 

  1. Kutyapóz

A férfiak egyik legkedveltebb póza. Imádják, hogy ők irányítanak. Ez a póz azonban sokszor nem a kedvence a nőknek, ugyanis a mély behatolás miatt fájdalmas lehet. Sokan nem is éreznek orgazmust így.

Így tedd élvezetesebbé: hagyd, hogy a partnered átvegye az irányítást, és ő határozza meg a behatolás mélységét. Próbáljátok ki ezt a pózt úgy, hogy a szerelmed hasra fekszik, kicsit széttárja a lábait, és a csípőjét egy párnával megemelitek; a szeretkezés így sokkal bensőségesebb lesz. Az aktus közben kényeztesd a kezeddel is, hiszen a nők többségének szüksége van a csikló izgatására is ahhoz, hogy eljusson a csúcsra.

  1. A 69-es

A férfiak ezért a pózért is rajonganak, a nőknek viszont több kellemetlenséget okoz, mint amennyi örömöt. Általában frusztrálja őket, ha alacsonyabbak a párjuknál, mivel így nehéz kényelmesen kivitelezni a pózt.

Így tedd élvezetesebbé: nyújtsd meg kicsit az előjátékot, így a partnered kellően izgatott lesz, és engedékeny. Ha már elkezdtétek, adj bele mindent. Próbálj úgy helyezkedni, hogy neki a legkényelmesebb legyen.

  1. Lábak a vállon

Persze általánosítani nem lehet, hiszen sok mindentől függ, hogy egy nő milyen pózban szereti, de a nők többsége nem rajong azért, ha a lábát az égnek kell emelnie. A misszionárius ezen változatánál a behatolás nagyon mély, ami nagy pénisz esetén irritálhatja a méhszájat, ez fájdalmas is lehet. Ha kisebb méretekkel rendelkezel, akkor kifejezetten jó választás.

Szexpózok, amiket nem szeret a barátnőd – Így tedd számára élvezetessé

Így tedd élvezetesebbé: Játsszatok szerepjátékot, amiben ez a póz szerepel. Az előjátékkal itt is segíthetsz, hiszen minél nedvesebb a hüvely, annál kellemesebb lesz a barátnőd számára.

  1. Fordított lovagló póz

A nők általában szeretnek felül lenni, de a fordított lovagló mégsem a kedvencük. Az lehet, hogy te imádod, mert szexi, ahogy mozog, és te látod a fenekét és a szép hátát, de ő a falat bámulja. Az, hogy nem tud a szemedbe nézni, személytelenné teszi számára az egészet, ezért nem is élvezi annyira.

Így tedd élvezetesebbé: Beszélj hozzá. Mondd el, hogy mit látsz. Ez feltüzeli majd. Tartózkodj a trágár kifejezésektől – persze, ha ő kéri, még ez is belefér.

  1. Állva

Az alacsony nők rémálma az, hogy állva kell szeretkezniük. Nagyon nehéz megtartani az egyensúlyt, nem épp úgy működik, ahogy ez a filmekben van.

Így tedd élvezetesebbé: neked kell viselned a terhet, azaz vagy felemeled őt, amikor behatolsz, vagy a jó öreg sámlit választod segítőtársnak. Azért a szeretkezést az ágyban is befejezhetitek.

Ligeti Anna


5 lépés az igazi intimitásért
5 lépés az igazi intimitásért
A szerelem örök
A szerelem örök
Szeretkezz reggel! – Így tudod becsempészni a napjaidba
Szeretkezz reggel! – Így tudod becsempészni a napjaidba
Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben
Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.