intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

„A szex miatt váltunk el” – Tina és Krisztián története

„A szex miatt váltunk el” – Tina és Krisztián története

Amikor két ember összeházasodik, a szex sokszor a második sorba kúszik a rangsorban. Első helyen áll a szerelem, a meghittség, az intimitás, az egymásba vetett bizalom, az őszinteség és a biztonság fontossága. Azonban komoly gondokat okozhat, ha a szex a második sorból a harmadikba kúszik, és minden más a szenvedély elé kerül. Sajnos Tina és Krisztián emiatt váltak el.

„A szex miatt váltunk el” – Tina és Krisztián története

„Minden szép volt köztünk, az összhang azonban csak 80%-os volt.” – kezdi Tina, akivel egy kávé mellé ültünk le, hogy elmesélje a válása történetét.

„Krisztián mintapasi, és ezt a válásunk után is fenntartom. A köztünk lévő távolság akkor kezdett kialakulni, és elmélyülni, amikor összeházasodtunk, és valahogy megkoptak az együttléteink. Magamnak sem mertem bevallani, hogy talán én hibáztam, pedig sajnos igen. A Krisztián előtti pasijaim mind őrületesek voltak az ágyban. Nagy méretekkel rendelkeztek, ami – bevallom – nekem fontos. Még nem voltunk házasok Krisztiánnal, amikor egyszer, teljesen véletlenül kicsúszott a számon, hogy biztos azért nem olyan fergeteges a szex, mert kisebb a pénisze, mint ami nekem eddig bejött. Ettől kezdve Krisz visszavett a dologból, alig voltunk együtt.

Azt reméltem, a házasság megerősíti őt abban, hogy csak őt szeretem, és mindenét így fogadom el, ahogy van. De sajnos tévedtem, a szakadék egyre mélyült, és minden szexuális együttlétet egy kötelező rossznak vett. Ettől én is kezdtem kiakadni, magamat hibáztattam. Azt gondoltam, hogy velem van a baj, nem kellek neki. Ő persze rosszul érezte magát a pénisze miatt. Már késő volt ahhoz, hogy ezt a problémát orvosoljuk. A szex mindkettőnk számára nagyon fontos dolog, de én egyetlen mondattal tönkretettem mindent.

Ezt az egy mondatot még az sem írhatta felül, hogy megpróbáltam mindent megtenni azért, hogy érezze, én odavagyok érte. Olyan lett, mintha nem is kívánna, vagy a szexet nem akarná. Verhettem volna a fejem a falba, de sajnos akkor sem változott volna semmi.

Elváltunk. Barátokként, de máshol és máshogy folytatjuk utunkat.

A tanulság mindenképp az, hogy el kell mondani egymásnak, mire vágyunk, kompromisszumokra is hajlandónak kell lennünk annak érdekében, hogy megőrizzük a boldogságot. Nem szabad hagyni, hogy a szex ellaposodjon, vagy teljesen „kihaljon” a kapcsolatból. Ha pedig valami problémánk van a másikkal, akkor azt érzéssel ugyan, de el kell mondani. Számomra nagyon nehéz volt feldolgozni, hogy – akárhonnan is nézzük – az én hibámból történt minden. Nem is vagyok még túl egészen ezen. Krisztiánnak talán könnyebb valami újba kezdeni, nekem mindig együtt kell élnem ezzel az elhibázott mondattal. Szerettem és szeretem őt még mindig, de be kell látni, szex nélkül nem működik a házasság, és jobb külön utakra lépni, ha a felek mindketten úgy látják, és nincs más megoldás. Ha közös gyermek is van már, az nehezíti a dolgot, de azt hiszem, mindenre van megoldás, a szex hiányát kivéve. Azt sajnos nem lehet megoldani.”

Ha van hasonló történeted, meséld el nekünk.


10 dolog, ami közelebb hozza a pasidat
10 dolog, ami közelebb hozza a pasidat
Candida – nem egy hangzatos női név
Candida – nem egy hangzatos női név
Ismét itt a kedvenc napunk, a szerelmesek napja!
Ismét itt a kedvenc napunk, a szerelmesek napja!
Viszlát káosz, helló jó szex!
Viszlát káosz, helló jó szex!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.