intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

„Csak magamban bízom a fogamzásgátlás terén!” – 5 fiatal lány válaszolt, hogy milyen módszert alkalmaz

„Csak magamban bízom a fogamzásgátlás terén!” – 5 fiatal lány válaszolt, hogy milyen módszert alkalmaz

Szerencsések vagyunk, hogy a jelenben élhetünk, és a nem kívánt terhesség ellen már személyre szabott módszerekkel tehetünk. Megkérdeztünk 5 fiatal lányt, akik mind fontosnak tartják a fogamzásgátlást, hogy ők milyen módszert részesítenek előnyben. A kép igen árnyalt.

Dorottya (19)

Még nem szedek fogamzásgátló tablettát, de a terveim között szerepel. Nemrég lett olyan kapcsolatom, amelyben már a szexualitás is szerepet játszik, ezért a védekezés még csak mostanában került a fókuszba. Egyelőre a gumi óvszer mellett döntöttünk a barátommal. Nála mindig van óvszer, de most már én is tartok otthon az éjjeliszekrényemben.

fogamzasgatlo-foto-masolat

Letti (22)

Tablettát szedek, de mivel nagyon feledékeny vagyok mindenben, folyamatosan szedhető tablettára esett a választásom. Természetesen az orvosom javasolta, amiért nagyon hálás vagyok neki! Sajnos már volt olyan, hogy elfelejtettem bevenni a tablettát, amikor még a 21 darabosat szedtem, és sürgősségi tablettára volt szükségem. Ezt nem szeretném gyakran eljátszani, ezért hallgattam az nőgyógyász javaslatára. Semmi különbséget nem érzek, minden rendben a folyamatos tablettával is.

Gréta (20)

Nekem a hüvelygyűrű vált be legjobban. A szexuális életem elején óvszerrel védekeztünk, de a gyűrű sokkal jobb. Nem kell figyelni rá, csak akkor, amikor cserélni kell. Nagyon egyszerű a használata. Mivel most állandó kapcsolatom van, ez nagyon kényelmes. Egy éve használom a gyűrűt, nagyon jól menedzselhető a mindennapi életben. Mivel a fogamzásgátlás szerintem nagyon fontos, nem hagyom ezt senki másra, csak magamban bízom a fogamzásgátlás terén.

Angéla (24)

Egy viszonylag új módszerre, a fogamzásgátló tapaszra esett a választásom. Hét napig viselek egy tapaszt, majd a 8. napon felteszek egy újat. Ezt háromszor ismétlem egy hónapban, majd az utolsó héten nem teszek fel tapaszt. Ezen a héten megjön a menstruációm. Eddig minden zökkenőmentesen ment a tapasszal, nem jött le, még a szélén sem, pedig ettől kicsit tartottam. Szerintem jól választottam.

fogamzasgatlo-5-no2

Odett (23)

Minipillt használok az orvosom ajánlatára. Nagyon hatékonynak tartja ezt a módszert. Mivel nekem magas a vérnyomásom, és a minipilleket úgy fejlesztették ki, hogy magas vérnyomással élők is szedhessék, így rábólintottam. Még nem régóta szedem, fél éve, de elégedett vagyok. Nagyon precíz vagyok az élet minden területén, így jól meg tudom oldani, hogy a tablettákat mindig ugyanakkor vegyem be. Ennél a tablettatípusnál erre figyelni kell, mert egy-egy pirula csak 24 órán át hatásos.

 

 

Ligeti Anna

 


Hamburger, szex, sült krumpli
Hamburger, szex, sült krumpli
Így legyél szerelemmágnes
Így legyél szerelemmágnes
És te? Kit választanál?
És te? Kit választanál?
Milyen a vércsoportod? Megtudhatod, milyen vagy az ágyban!
Milyen a vércsoportod? Megtudhatod, milyen vagy az ágyban!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.