intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Nárcisszusz a lakótársam

Nárcisszusz a lakótársam

A nárcizmus kifejezést mind ismerjük. De vajon miből, milyen jelekből következtethetünk arra, hogy az az ember, akivel együtt élünk, akiben bízunk, és akit szeretünk, nárcisztikus személyiség?

Nárcisszusz a lakótársam

A felismerésig akár hónapok, sőt évek is eltelhetnek, pedig a helyzet sokszor már-már tarthatatlan, és azonnali megoldásért kiáltana.

Azonban, ha jobban figyelünk a párunkra, egész könnyen észrevehetjük azokat a mozzanatokat, kis jeleket, amelyek arra utalnak, hogy nárcisztikus emberrel van dolgunk.

A baj csak az, hogy ez a probléma könnyen összetéveszthető más személyiségzavarokkal, akár az antiszociális személyiségzavarral is. A nárcisztikus emberek nem szeretik ugyanis, ha mások döntenek helyettük, vagy esetleg az ő akaratukon kívül, annak ellenére történik valami. Szeretik ők eldönteni, hogy hol legyen a randi, milyen körülmények közt, mit viseljen a párjuk, sőt talán még azt is, hogy mit válasszon az étteremben vagy a kávézóban. Ha a másik félnek ehhez nem fűlik a foga, addig küzdenek mindenféle módszerrel, míg megenyhül.

Ha úgy érzed, eddig beletrafáltál, gyanakodhatsz akkor is, ha a párod jó előre megtervez mindent, ami kettőtökkel vagy csak az adott programotokkal kapcsolatos. Természetesen itt sem kéri ki a véleményed. Erre akkor figyelj nagyon, ha már a megismerkedésetek után azonnal tervezgetésbe fog. Ez ugyanis annak a jele, hogy nem nagyon akar elengedni, maga mellett akar tartani.

Természetesen ő sohasem hibázik, sosem taglalja azokat a botlásokat, amelyeket ő követett el. Ellenben társaságban szívesen emlegeti fel a te hibáidat, sőt akár a múltad kis darabkáit is kiteregeti, ha épp arról van szó, hogy népszerű lehessen e tette által. Okos azonban, mert ha ő kerülne a fókuszba ebben a témában, ügyesen tud hárítani, vagy feldob egy másik témát, ami persze egyből érdekesebb, és így mással kezdenek foglalkozni a társaság tagjai. Képes minden körülmények között fenntartani a látszatot, hogy ő izgalmas, sőt sokkal izgalmasabb, mint mások.

Sokszor udvariatlan, sőt akár durva is lehet. Nem tartja magát egy szinten lévőnek a többi emberrel. Ő mindig, mindenben jobb, mint az átlag. Ahol csak teheti, kinyilvánítja, hogy milyen exkluzív az élete, és ő ezért mennyi mindent megtett. Ezt persze lekezelő stílusban, másokat lealacsonyító hangnemben teszi.

Fontos, hogy ezeket a jeleket hamar felismerd, hogy ne maradj benne egy kártékony kapcsolatban, mert később nehezebb eltávolodni.


Így tartsd meg a szerelmed!
Így tartsd meg a szerelmed!
A férfinek kell vezetnie a nőt...
A férfinek kell vezetnie a nőt...
Szex az első randin – igen vagy nem?
Szex az első randin – igen vagy nem?
Tények a női mellekről
Tények a női mellekről
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.