intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Nárcisszusz a lakótársam

Nárcisszusz a lakótársam

A nárcizmus kifejezést mind ismerjük. De vajon miből, milyen jelekből következtethetünk arra, hogy az az ember, akivel együtt élünk, akiben bízunk, és akit szeretünk, nárcisztikus személyiség?

Nárcisszusz a lakótársam

A felismerésig akár hónapok, sőt évek is eltelhetnek, pedig a helyzet sokszor már-már tarthatatlan, és azonnali megoldásért kiáltana.

Azonban, ha jobban figyelünk a párunkra, egész könnyen észrevehetjük azokat a mozzanatokat, kis jeleket, amelyek arra utalnak, hogy nárcisztikus emberrel van dolgunk.

A baj csak az, hogy ez a probléma könnyen összetéveszthető más személyiségzavarokkal, akár az antiszociális személyiségzavarral is. A nárcisztikus emberek nem szeretik ugyanis, ha mások döntenek helyettük, vagy esetleg az ő akaratukon kívül, annak ellenére történik valami. Szeretik ők eldönteni, hogy hol legyen a randi, milyen körülmények közt, mit viseljen a párjuk, sőt talán még azt is, hogy mit válasszon az étteremben vagy a kávézóban. Ha a másik félnek ehhez nem fűlik a foga, addig küzdenek mindenféle módszerrel, míg megenyhül.

Ha úgy érzed, eddig beletrafáltál, gyanakodhatsz akkor is, ha a párod jó előre megtervez mindent, ami kettőtökkel vagy csak az adott programotokkal kapcsolatos. Természetesen itt sem kéri ki a véleményed. Erre akkor figyelj nagyon, ha már a megismerkedésetek után azonnal tervezgetésbe fog. Ez ugyanis annak a jele, hogy nem nagyon akar elengedni, maga mellett akar tartani.

Természetesen ő sohasem hibázik, sosem taglalja azokat a botlásokat, amelyeket ő követett el. Ellenben társaságban szívesen emlegeti fel a te hibáidat, sőt akár a múltad kis darabkáit is kiteregeti, ha épp arról van szó, hogy népszerű lehessen e tette által. Okos azonban, mert ha ő kerülne a fókuszba ebben a témában, ügyesen tud hárítani, vagy feldob egy másik témát, ami persze egyből érdekesebb, és így mással kezdenek foglalkozni a társaság tagjai. Képes minden körülmények között fenntartani a látszatot, hogy ő izgalmas, sőt sokkal izgalmasabb, mint mások.

Sokszor udvariatlan, sőt akár durva is lehet. Nem tartja magát egy szinten lévőnek a többi emberrel. Ő mindig, mindenben jobb, mint az átlag. Ahol csak teheti, kinyilvánítja, hogy milyen exkluzív az élete, és ő ezért mennyi mindent megtett. Ezt persze lekezelő stílusban, másokat lealacsonyító hangnemben teszi.

Fontos, hogy ezeket a jeleket hamar felismerd, hogy ne maradj benne egy kártékony kapcsolatban, mert később nehezebb eltávolodni.


Nyár, flört,  fogamzásgátlás
Nyár, flört, fogamzásgátlás
Így változtunk meg 15 év alatt – egy kapcsolat története dióhéjban
Így változtunk meg 15 év alatt – egy kapcsolat története dióhéjban
Szórakoztató és szenvedélyes szex
Szórakoztató és szenvedélyes szex
Szex útján terjedő betegségek
Szex útján terjedő betegségek
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.