intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A top 6 legjobb anti-aging összetevő

A top 6 legjobb anti-aging összetevő

Minden nő álma az, hogy ha már öregedni muszáj, legalább ne legyenek látható nyomai. Tudod, mi teszi az anti-aging krémet igazán hatékonnyá? Bőrgyógyászok szerint van 6 olyan alkotóelem, amelyek hozzáadásával a leghatásosabb ránctalanító harcosokat lehet megalkotni.

1. B-vitaminok

Ezek az alapvető vitaminok több formában jelennek meg a komplex bőrápoló termékekben. Mégis az összes B-vitamin-származék funkciója ugyanaz: átalakítani az élelmiszert energiává a létfontosságú testi folyamatokhoz - beleértve az egészséges, feszes bőrt is. A B-vitamin és származékai elengedhetetlenek az egészséges bőr, a haj és a körmök képződéséhez.

A B-vitamin különösen hatásos hidratáló, nagyon gyorsan regenerálja a sérült sejteket. Ha a ránctalanító krémed nem tartalmaz B-vitamint, ne keseredj el, mert természetes forrásból is pótolhatod. Jó választás ehhez a banán, amit meg is ehetsz, de akár egy arcmaszkot is készíthetsz belőle.

2. Q10 koenzim

Erős antioxidáns, alapjaiban fiatalítja a bőrt. Megőrzi a szövetek rugalmasságát. Ahogy öregszünk, a természetes Q10 koenzim szintje csökken, kevésbé tud védekezni a káros hatások ellen. Sokak szerint a ránctalanító krémen kívül táplálék-kiegészítő segítségével is pótolni kell. A Q10 koenzim – a legújabb kutatások szerint – segít a szívbetegségek megelőzésében is.

3. Réz

Ez az anti-aging összetevő feltölti a ráncokat. Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy nélkülözhetetlen a kollagén képződéséhez. Ez az összetevő kiváló azok számára, akik szeretnének javítani a napégés által károsodott bőr megjelenésén. Halványítja a hegeket is. A réz, nem irritáló, nem vált ki allergiás reakciókat, így azok is alkalmazhatják, akik nem tudnak retinoid-tartalmú kencét használni.

4. Zöld tea

Egy csésze finom zöld tea pihentet, feltölti érzékeinket, csitítja az elménket. Ám ez az ősi növény tele van olyan tápanyagokkal, amelyek segítenek a bőr feltöltésében. Polifenoltartalmának köszönhetően dinamizálja az öregedő bőrt, stimulálja, serkenti a keringést. Ez által csodás hatással van a szem alatti sötét karikákra. Mivel a zöld tea is antioxidáns, segít harcolni a káros szabadgyökök ellen, valamint helyreállítja az oxidáció által okozott károkat.

5. Peptidek

Több klinikai kutatás eredménye azt mutatja, hogy a peptidek egyre sikeresebbek, népszerűbbek, mint anti-aging összetevők. A peptidek rövid láncú aminosavak, a fehérjék építőelemei. Ezek jelzik a bőrnek, hogy hozzon létre kollagént, ami elengedhetetlen a szilárd, egészséges bőrhöz. Ha a ránctalanító peptideket tartalmaz, akkor ráveszi a bőrt a kollagén előállítására.

6. E-vitamin

Ez az egyik leginkább ismert anti-aging összetevő. Nem véletlenül ilyen ismert és népszerű. Mivel igen erős antioxidáns, véd a szabadgyökök ellen, segíti a sebgyógyulást. Akár nyers olaj formában is kiválóan alkalmazható égési sérülések, műtétek után, de kiváló választás hegek, vágások esetén, sőt még a sérült körömágyat is regenerálja.

 

Ligeti Anna

 


Boldog vagy, vagy csak elégedett?
Boldog vagy, vagy csak elégedett?
A női szexualitás múltja és jelene – 1. rész
A női szexualitás múltja és jelene – 1. rész
Egyéjszakás kaland
Egyéjszakás kaland
Lapos a kapcsolatod? Tegyél érte!
Lapos a kapcsolatod? Tegyél érte!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.