intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A top 6 legjobb anti-aging összetevő

A top 6 legjobb anti-aging összetevő

Minden nő álma az, hogy ha már öregedni muszáj, legalább ne legyenek látható nyomai. Tudod, mi teszi az anti-aging krémet igazán hatékonnyá? Bőrgyógyászok szerint van 6 olyan alkotóelem, amelyek hozzáadásával a leghatásosabb ránctalanító harcosokat lehet megalkotni.

1. B-vitaminok

Ezek az alapvető vitaminok több formában jelennek meg a komplex bőrápoló termékekben. Mégis az összes B-vitamin-származék funkciója ugyanaz: átalakítani az élelmiszert energiává a létfontosságú testi folyamatokhoz - beleértve az egészséges, feszes bőrt is. A B-vitamin és származékai elengedhetetlenek az egészséges bőr, a haj és a körmök képződéséhez.

A B-vitamin különösen hatásos hidratáló, nagyon gyorsan regenerálja a sérült sejteket. Ha a ránctalanító krémed nem tartalmaz B-vitamint, ne keseredj el, mert természetes forrásból is pótolhatod. Jó választás ehhez a banán, amit meg is ehetsz, de akár egy arcmaszkot is készíthetsz belőle.

2. Q10 koenzim

Erős antioxidáns, alapjaiban fiatalítja a bőrt. Megőrzi a szövetek rugalmasságát. Ahogy öregszünk, a természetes Q10 koenzim szintje csökken, kevésbé tud védekezni a káros hatások ellen. Sokak szerint a ránctalanító krémen kívül táplálék-kiegészítő segítségével is pótolni kell. A Q10 koenzim – a legújabb kutatások szerint – segít a szívbetegségek megelőzésében is.

3. Réz

Ez az anti-aging összetevő feltölti a ráncokat. Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy nélkülözhetetlen a kollagén képződéséhez. Ez az összetevő kiváló azok számára, akik szeretnének javítani a napégés által károsodott bőr megjelenésén. Halványítja a hegeket is. A réz, nem irritáló, nem vált ki allergiás reakciókat, így azok is alkalmazhatják, akik nem tudnak retinoid-tartalmú kencét használni.

4. Zöld tea

Egy csésze finom zöld tea pihentet, feltölti érzékeinket, csitítja az elménket. Ám ez az ősi növény tele van olyan tápanyagokkal, amelyek segítenek a bőr feltöltésében. Polifenoltartalmának köszönhetően dinamizálja az öregedő bőrt, stimulálja, serkenti a keringést. Ez által csodás hatással van a szem alatti sötét karikákra. Mivel a zöld tea is antioxidáns, segít harcolni a káros szabadgyökök ellen, valamint helyreállítja az oxidáció által okozott károkat.

5. Peptidek

Több klinikai kutatás eredménye azt mutatja, hogy a peptidek egyre sikeresebbek, népszerűbbek, mint anti-aging összetevők. A peptidek rövid láncú aminosavak, a fehérjék építőelemei. Ezek jelzik a bőrnek, hogy hozzon létre kollagént, ami elengedhetetlen a szilárd, egészséges bőrhöz. Ha a ránctalanító peptideket tartalmaz, akkor ráveszi a bőrt a kollagén előállítására.

6. E-vitamin

Ez az egyik leginkább ismert anti-aging összetevő. Nem véletlenül ilyen ismert és népszerű. Mivel igen erős antioxidáns, véd a szabadgyökök ellen, segíti a sebgyógyulást. Akár nyers olaj formában is kiválóan alkalmazható égési sérülések, műtétek után, de kiváló választás hegek, vágások esetén, sőt még a sérült körömágyat is regenerálja.

 

Ligeti Anna

 


Apróságok, amelyekkel új töltést adhatsz a laposodó románcnak
Apróságok, amelyekkel új töltést adhatsz a laposodó románcnak
Vashiány is állhat a csökkent libidó hátterében
Vashiány is állhat a csökkent libidó hátterében
5 tipp a hosszantartó gyönyörért
5 tipp a hosszantartó gyönyörért
Amikor egy éjszaka után már nem kell a nő – 3 oka is lehet
Amikor egy éjszaka után már nem kell a nő – 3 oka is lehet
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.