intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Mama csak egy van!

Mama csak egy van!

Most jöttél össze álmaid pasijával? Végre itt a lehetőség, hogy tabuk nélkül szerethesd, akkor lehessetek együtt, amikor csak akartok… Hoppá! Nem! Ott az anyukája, az édes Mama, akiből természetesen csak egy van.

 Mama csak egy van!

Sajnos előfordulhat, hogy nem éppen olyan az anyós-meny viszony, amilyennek megálmodtad. Fel kell kötnöd az alsóneműt, ugyanis lehet, hogy magadra maradsz a "harcban", mivel a férfiak többségének az anya szent, és sérthetetlen. Ha a te pasid is ilyen, akkor dönthetsz úgy, hogy nem vállalod ezt, de ha együtt maradtok, néhány dologra fel kell készülnöd.

Tudnod kell, hogy ebben a helyzetben a pasid két tűz között van, amit a férfiak nem viselnek valami jól. Választás elé kerül, hogy téged, vagy az anyukáját válassza-e. Sokan képesek a sarkukra állni az anyjukkal szemben, de a többség inkább a szerelmét teszi lapátra.

Ha azonban annak ellenére maradsz a pasiddal, hogy ő az átlagnál magasabb szinten van az anyához való kötődés terén, számítanod kell arra, hogy a kedves mama lesz a harmadik fél a ti kapcsolatotokban.

Sajnos sok anyós nem tudja elengedni a fiát, és ezzel nem lesz másképp akkor sem, ha a srác már inkább veled múlatná az időt. A mama azon lesz majd, hogy a fia újra csak az övé lehessen. Ha azért ennyire nem is gáz a helyzet, fel kell készülnöd arra, hogy az anyukája minden döntésében, minden rezdülésében jelen lesz. Igyekszik majd mindenbe beleszólni, nehogy a fia ne a legjobbat kapja.

Meg se próbáld a szerelmedet rábírni arra, hogy szembeforduljon az anyukájával, mert azt úgysem teszi meg, te pedig a rossz meny leszel, aki meg akarja fúrni a mama és a fia kapcsolatát.

Anya ezt mindig másképp csinálta! Ezzel a mondattal fog majd az őrületbe kergetni. Semmi sem lesz neki elég jó, mindig ott lesz benne az, hogy az anyukája sokkal jobb pörköltet főzött, jobb volt a húslevese, és különben is, a szőnyeg rojtjai is mindig egyenesen álltak otthon. Te miért nem így csinálod, amikor ez már bevált a mamánál?

Számolnod kell azzal is, hogy az a férfi, aki nagyon sokáig élvezte az anyai gondoskodást, egy rántottát sem tud elkészíteni. A háztartás (és sokszor minden más) rád marad majd, ami számára teljesen természetes, hiszen ő így nőtt fel. Előfordulhat az is, hogy a szennyest még mindig hazahordja az anyukájához, mert csak ő tudja teljesen tisztára mosni azokat a fránya ingeket. Természetesen ez ellen semmit sem tehetsz, el kell fogadnod, ahogy azt is, hogy te leszel a legrosszabb nő, mert még mosni sem tudsz. Az, hogy ő valamit magától megcsináljon, ne is számíts, hiszen otthon sem volt ez divat.

Légy te az okosabb!

Ha szereted a pasidat, okosnak kell lenned. El kell érned, hogy legalább annyira nélkülözhetetlen legyél számára, akár az anyukája. Mivel ő mindent megadhat neki, kivéve egy dolgot, a szexet, koncentrálj a hancúrokra, ott adj bele mindent. Hidd el, egy idő után értékelni fogja majd a párod, és nem akar majd nélküled lenni. Ha az anyukája beleszól mindenbe, fogadd el, csináld úgy egy darabig, ahogy mondja, dicsérd agyon a húslevesét, kérd el a receptet. Még a végén a mama is imádni fog!

Ligeti Anna


Intim titkok – Te hányat őrzöl a párod elől?
Intim titkok – Te hányat őrzöl a párod elől?
Monogámia hosszú távon? – 5 dolog, amitől valóban működik
Monogámia hosszú távon? – 5 dolog, amitől valóban működik
Szex a tilosban
Szex a tilosban
Így lehet egymásnak jó társa a nő és a férfi
Így lehet egymásnak jó társa a nő és a férfi
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.