intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 szingli nő – 5 pasitípus

5 szingli nő – 5 pasitípus

Kíváncsiak voltunk, milyen férfiakkal hozza össze a sors a szingli csajokat. Meg is kérdeztünk hát ötöt, hogy nekik milyen tapasztalataik voltak, és melyik volt a legemlékezetesebb.

5 szingli nő – 5 pasitípus 

Jóval idősebb férfival – Anett, 23 éves

„Világ életemben az idősebb pasikra buktam. Mindig 5-6 évvel idősebb párom volt, az egyetlen hosszabb kapcsolatom is 5 évvel volt nálam idősebb. Az ágyban sokkal tapasztaltabbak, nem kell semmit mondani, olyanok, mint akik mindent tudnak rólam. A legemlékezetesebb együttlétem egy nálam 22 évvel idősebb férfival volt. Csodálatos néhány napot töltöttünk együtt egy Balaton parti városkában. Ha csak hozzám ért, elaléltam. Nem sok ilyen emberrel hozott össze a sors eddig, de ő olyan volt, hogy akár életem végéig el tudtam volna képzelni ezt a kényeztetést, ezt a mindenre kiterjedő rutint a szexben, amivel rendelkezett. Ő volt számomra a nagybetűs Férfi! Sajnos kiderült, hogy nős, gyermekei vannak, és ez nálam kizáró ok. Szétváltak útjaink, de még mindig beleremegek, ha eszembe jut.”

Fiatalabb férfival – Dalma, 45 éves

„Sajnos két évvel ezelőtt egyedül maradtam, meghalt a férjem autóbalesetben. Gyermekünk nem született, így eleinte nagyon nehéz volt. A barátnőim vettek szárnyaik alá, sokat jártunk együtt koncertekre, bulizni. Idén nyáron, az egyik koncerten mellettünk állt egy fiatal srác, olyan volt, mint amilyet elképzelsz az álmaidban. Gyönyörű volt, nem lehet rá mást mondani. A zeneszámok alatt egyre közelebb és közelebb jött, egészen mellém. Megfogta a kezem. Én ledöbbentem, de nem zárkóztam el. Reggel mellette ébredtem. Életem egyik legszebb élménye volt. Úgy tekintett rám, mint egy istennőre, végre újra éltem egy kicsit. Folyton azt mondta, hogy gyönyörű vagyok, leste minden vágyam. Csodás volt. Reggel kávét főzött, és azt mondta, nem akar elengedni. Rájöttem, hogy fogalmam sincs, hány éves, de nem is érdekel (egyébként 32 éves). Azóta együtt vagyunk, és nagyon, de nagyon boldog vagyok.”

5 szingli nő – 5 pasitípus

Baráttal – Enikő, 32 éves

„Amikor szétmentünk a pasimmal, Gergő, a kollégám és az egyik legjobb barátom állt mellettem. Sokat vigasztalt, segített mindenben, mivel eléggé nehezen dolgoztam fel a szakítást. Az, hogy szingli lettem, nem igazán töltött el örömmel, de megpróbáltam túllendülni ezen. Egy ideig nem akartam pasit látni magam mellett, kivéve persze Gergőt. Ő szinte minden nap eljött munka után, hogy ne legyek olyan egyedül. Már egy egész év eltelt, sikerült teljesen túltennem magam a szakításon, és az utána következő depresszív időszakon. Gergő közben egyre közelebb került hozzám, szinte észrevétlenül. Egyik este egymásnak estünk, és életem legjobb szexuális élményében volt részem. De egyszeri alkalom volt, és ez jó is így. Ezt a szuper barátságot nem akarom feláldozni, de nem lehet tudni, mit hoz a jövő.”

„A világ legjobb pasijával” – Judit, 25 éves

„Bence számomra a világ legeslegjobb pasija. Minden stimmel rajta, egyszerűen nem bírom levenni róla a szemem, ha együtt vagyunk valahol. Már tiszta ciki, ő is észrevette. A kézilabdameccsen, ahova véletlenül mindketten elmentünk, már alig bírtam magammal, csak őt bámultam. Nem tehetek róla, teljesen odavagyok érte. A meccs közepén odajött hozzám (a barátnőmmel voltam, ő a haverjával), és arra kért, hogy menjünk ki egy kicsit beszélgetni. Ebből szenvedélyes csókolózás lett az előtérben, majd megegyeztünk, hogy felmegyünk hozzá. Írtam egy sms-t a barátnőmnek, hogy nem haragudjon, de nem megyek vissza a meccsre, fontos dolgom akadt. Felmentünk Bencéhez. Egyszerűen nem hittem el, hogy az évek óta tartó érzéseimre válasz érkezik tőle. Olyan fergetegeset szeretkeztünk, hogy életemben nem volt ilyenben részem. Éreztem, hogy szeretem őt, csak arra vágyom, hogy vele lehessek. Úgy éreztem, az érzés kölcsönös. Nem tévedtem, Bencével együtt maradtunk, és tökéletes a kapcsolatunk. Ő a másik felem.”

Egy külföldi férfival – Berni, 20 éves

„A fekete bőrű idegen az álmaimból… szexuális fantáziám célpontja… szembejött velem egy szórakozóhelyen. Azt vettem észre, hogy nem veszi le rólam a szemét, csak néz, és mosolyog azokkal a csodás, hófehér fogakkal, telt ajkaival. Igazán izgató volt. Kicsit bátortalannak tűnt, de mégis odajött, és kért egy italt nekem. Kiderült, hogy csak turista itt, nálunk, és nemsokára hazarepül. Most vagy soha – gondoltam. Elmentem vele, egy hotelban kötöttünk ki. Ötcsillagos lakosztály, a szobában jacuzzi, minden, amit el tudsz képzelni, luxus. Kérte, hogy töltsem vele ezt a pár napot, amíg még itt van. Belementem. Az éjszaka varázslatos volt, és az a néhány nap is, amit együtt tölthettünk. A baj az volt, hogy amikor elutazott, nagyon rossz volt. Gombóc volt a torkomban jópár hétig, és nemigen volt kedvem semmihez. Féltem attól, hogy beleszerettem. Próbálom azóta is elfelejteni, de nagyon nehezen megy. Főleg úgy, hogy néhány naponta levelet ír. Ezekben felemlegeti az együtt töltött időt, elmondja, hogy sokat gondol rám, és vissza akar jönni. Én várom…”

Ligeti Anna


A megtermékenyítésen túl - Az ondó hatással van a nőkre
A megtermékenyítésen túl - Az ondó hatással van a nőkre
Biztos, hogy szerelmes vagy?
Biztos, hogy szerelmes vagy?
Hosszú kapcsolatban élsz? Ezekkel bizonyára szembe kell majd nézned
Hosszú kapcsolatban élsz? Ezekkel bizonyára szembe kell majd nézned
Szeresd is, ha megszerezted!
Szeresd is, ha megszerezted!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.