intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Lányok, ez a fiúk véleménye rólatok

Fiatalkorban talán az egyik legfontosabb kérdés, hogy mit gondolnak rólad a többiek, a haverok, barátok, osztálytársak, és persze főként a fiúk. Szerkesztőségünk utánajárt a dolognak, és megkérdeztünk hat fiút, hogy ők mit gondolnak a lányokról, párkapcsolatról, szexualitásról.

1. Anti (16)

„Eddig nem sok barátnőm volt, de úgy gondolom, velük szerencsém volt. Mindegyiküknek fontos volt a külső, de nem vitték túlzásba. Nem álltak állandóan a tükör előtt, fontosabb volt az, hogy velem legyenek. Nem tudom, szerintem ez a dolog nem olyan fontos. Mármint az, hogy ki, hogy néz ki. Fontosabb, hogy ugyanazt szeressük, legyen közös témánk. Na, jó, azért ne legyen a lány nagyon csúnya, de ez nálam tényleg nem az első szempont. A lányoknak szerintem fontosabb.”

2. Donát (20)

„A barátnőm 17 éves, és folyton baja van magával. Őszintén szólva, már egy kicsit zavar, hogy mindig azzal van elfoglalva, hogy jól áll-e a haja, milyen a hasa, ha leül, meg ilyenek. Nemrég kezdtünk komolyabban szexelni, de az ágyban is ez foglalkoztatja. Nekem úgy tetszik, ahogy van, nem is értem, hogy a csajokat mi mozgatja, amikor felteszik ezt a lemezt. Nyilván azért számít, hogy ne legyen igénytelen valaki, ápolt legyen, de amit a barátnőm csinál, az már túlzás. A randi harmadát azzal töltjük, hogy válaszolok a saját magával kapcsolatos kérdéseire. Kicsit fárasztó.”

3. Andris (17)

„Nincs most csajom, de az előző barátnőmet egy kicsit sem érdekelte, hogy ki mit gondol róla. Azt hiszem, ez az egészséges. Ha folyton azon pörögsz, hogy XY-nak mi a véleménye, akkor tuti megőrülsz, nem beszélve arról, hogy teljesen elveszted a személyiséged. Az exemmel könnyű volt együtt lenni, mert én is el tudtam engedni magam a társaságában. A baj csak az, hogy beleszeretett valaki másba, én meg még most is ezt nyögöm.”

4. Oszkár (18)

„A barátnőm kövérnek gondolja magát, folyton fogyókúrázik. Szerintem egyszerűen gyönyörű, nem az eseteim a vékony lányok. A barátnőm még szűz volt, amikor összejöttünk, én voltam neki az első. Azt szerette volna, ha ez az alkalom igazán nagyszerű és tökéletes lenne. Azt hiszem, sikerült neki megadnom, amire vágyott. Kicsit izgult előtte, fullos fehérneműben volt, gyönyörűnek láttam. Ő mégis elmondta utána, hogy olyan nagydarabnak és esetlennek érezte magát szex közben, hogy először nem is tudta elengedni magát teljesen. Szerencsére tettem róla, hogy az élmény szép maradjon számára. Azóta is együtt vagyunk, és imádjuk egymást. Az sem érdekel, hogy kicsit nagyobb a pocija, vagy a combja, nekem ez a szép, és ezt mindig el is mondom neki.”

5. Dani (16)

„Még nem feküdtünk le a barátnőmmel, de tervezzük. Ő sokat beszél arról, hogy milyen lesz majd ez az alkalom. Fél tőle, de várja is. A kapcsolatunk nagyon jó, szeretjük egymást. Ő nem látja magát szépnek, de azt kell mondanom, hogy ezt már megszoktam, mert körülöttem minden lány ezt csinálja. Folyamatosan elégedetlenkednek. Még anyukám is ilyen, pedig ő már nem olyan fiatal. Úgy látszik, ez valami női dolog lehet, mert a férfiaknál nem láttam hasonlót.”

6. Csabi (19)

„ A nők gyönyörűek. Sajnos ezt csak mi, férfiak gondoljuk így. Ahány nővel eddig dolgom volt, mind utálta magát. Nem tudták elfogadni magukat, mindig volt valami bajuk. Azt gondolom, hogy ha egy férfi együtt van egy nővel, akkor az nem azért van, mert a nő nem tetszik neki, hanem pont az ellenkezője. Üzenem minden nőnek, hogy gyönyörű, és merje vállalni önmagát, mert egy férfi számára ez az igazán vonzó.”

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.