intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Zéró szenvedély? Hozd vissza gyorsan!


A romantikus filmekben minden rózsaszín. A szerelmesek még hosszú idő után is valóban szerelmesek, a kapcsolatuk tele van szenvedéllyel. A valóság persze egészen más. A szenvedély sokszor eltűnik. Vannak, akik egyáltalán nem tudják visszacsalogatni a mindennapjaikba, és e nélkül a kapcsolat nem lesz más, csak egymás mellett élés. Hogy nálad ez ne így legyen, íme 8 lépés, amivel visszahozhatod a szenvedélyt.

A mai világ nem szól másról, csak az anyagi javak kergetéséről. Pedig az igazi kincs az emberi kapcsolatokban rejlik. De mit tegyél, ha a mindennapok mókuskerekébe belefáradva már semmihez sincs kedved, csak egy igazi nagy alvásra vágysz, a szenvedély pedig csak akkor jut eszedbe, ha a barátnőid felhozzák a telefonban?

1. Ne felejtsd el néha feltölteni a saját akkumulátorod

Vezető nélkül minden jármű balesetet szenvedne, ez biztos. Ugyanilyen a tested is. Ha nem töltekezel, ez az életmód előbb-utóbb megbosszulja magát. Ahhoz, hogy a kapcsolatodra teljes egészében koncentrálhass, fontos, hogy te magad mindig 100%-on legyél. Szakíts időt magadra, ütemezz be néha egy kis wellnesst vagy sportolást, olvass. A lényeg, hogy érezd jól magad attól, amit csinálsz.

2. Kerüld el azokat a szokásokat, amelyek elszigetelnek

Ha egy hosszú nap után hazaérve általában lehuppansz tévézni, az e-mailjeid elé, vagy dolgozni, akkor nem a pároddal, hanem a virtuális világgal kerülsz közeli kapcsolatba. Fontos, hogy húzz egy vonalat, és otthon ne dolgozz, ha lehet, ne azonnal kezdj tévézni, inkább beszélgess a szerelmeddel. Oszd meg vele, milyen napod volt, kérdezd őt is erről. Ez nélkülözhetetlen eleme annak, hogy újra közelebb kerüljetek egymáshoz.

3. Adj pozitív visszajelzéseket

Ugye milyen jó érzés, amikor elismerik a tetteidet? Ugyanilyen jól esik a párodnak is, ha egy-egy kedves szóval visszaigazolod, amit ő tesz. Hidd el, egy-egy plusz apró kedves megjegyzés is nagyon sokat hozzátesz a kapcsolat javulásához.

4. Tégy valami romantikusat akkor is, ha nem fűlik hozzá a fogad

Ismered azt az érzést, amikor valamihez nincs kedved, de mégis megteszed? Utána sokkal jobban érzed magad, igaz? Sok ilyen kihívással találkozhatsz az életben, nem akarod megtenni, de mégis tudod, hogy ez valamilyen szempontból jó lesz, és mégis megteszed. Ez szinte mindig megtérül a végén. A romantikus gesztusokról is gondolkozz így. Ha nem vagy egy romantikus típus, akkor az ilyesmit kezeld egy kihívásként. Ez főleg akkor szükséges, ha a kapcsolatotok olyan, mint egy kényelmes fotel, amivel semmit sem kell tenni, mégis kényelmes. Tégy olyan dolgokat, amiket eddig nem. Pl. masszírozd meg a kedvesed hátát, vegyél virágot. ha hiszed, ha nem, ezek a kis gesztusok drasztikusan növelik a kapcsolat szorosságát és a partner elégedettségét.

5. Kérj kedvesen, és ne puffogj

Ha a párod a kérésed ellenére nem pakolta ki a mosogatógépet, vagy nem teregetett ki, akkor ne az legyen az első, hogy – Ezt nem hiszem eeel! Miért nem csináltad meg, amit kértem? E helyett kérd meg kedvesen, hogy tegye meg, mert neked épp mást kell csinálnod, és már megkérted, csak biztos elfelejtette. A kedvességgel sokkal többre mész, mint azzal, ha lehordod őt. Az utóbbi mélyíti a szakadékot és fokozza az ellentéteket. Ellenben egy kedves kérésre nem lehet nemet mondani.

6. A közelség mindig fontos

Míg az ágyban pihentek, bújjatok össze. A kiskanál-nagykanál póz például tökéletes a pihenésre, ugyanakkor szoros ölelésben tudtok lenni. Érzéki és biztonságos is.

7. A humor éltet

A humor az élet minden nehézségén átsegít. Így van ez a párkapcsolati problémáknál is. Írjátok össze, hogy mik voltak azok a dolgok, amin együtt jókat nevettetek, majd olvassátok fel egymásnak. Jó móka, és közelebb hoz.

8. Állítsatok közös célokat

Emlékszel még a szerelmetek kezdetére? Mennyi közös célotok volt, igaz? Ez összehoz két embert, szenvedélyessé teszi őket. Amikor egy közös célért tudtok küzdeni, az meghatározza a továbbiakat, míg ki nem tűztök még egy, és még egy célt.

Sok sikert!

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

KORHATÁROS TARTALOM

intimzona.hu

Az a tartalom, amelyet most meg akarsz nyitni, a jelenleg hatályos, 2010. évi CLXXXV. törvény szerint a IV. kategóriába tartozik. Oldalunkon edukációs célú, szexuális tartalmú anyagokkal is találkozhatsz.