intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Vonzó, ha egy nő kezdeményez

Vonzó, ha egy nő kezdeményez

Azt szokták mondani, hogy a férfiak általában a külső alapján választanak, tehát az elsődleges dolog, ami vonzalmat vált ki, az a nő külseje. A nők esetében is ugyanígy él az általánosítás: sokan úgy vélik, a nőknél az elsődleges vonzalom-katalizátor a teli pénztárca. Azonban ez a dolog ennél sokkal bonyolultabb.

A kutatások szerint az általánosítások valóban csak általánosítások. A férfiak és a nők esetében is párválasztáskor a külső mellett a belső tulajdonságok is kiemelkedően fontosak. Mi is utánajártunk a dolognak. Férfiak és nők is válaszoltak a kérdésünkre: Számodra mit jelent a vonzalom?

Romantikus személyiség

Van, akinek mindennél többet jelent, ha a választottja romantikus. Rengeteg nő keres társat úgy, hogy szinte kitétel, hogy a partner romantikus legyen.

„Ó, igen! A herceg fehér lovon! Lehet, hogy csak sztereotípia, de nekem mindig is ez volt a gyengém” – mondja Rebeka. „Tudom, hogy régimódi, de számomra a vonzalom ott kezdődik, hogy a férfi tud bánni a nőkkel. Tudja, hogy mit hogyan kell tenni, udvarias, gyengéd. A szavai és a tettei is elvarázsolnak.”

Vonzó, ha egy nő kezdeményez

A férfiak többsége szeret kezdeményezni, de vannak, akiket az indít be, ha a nő veszi kézbe az irányítást. Manapság egyre több olyan tartós kapcsolatról hallani, ahol a nő helyzetfelismerő képességének köszönhető, hogy a pár összejött.

„Amikor egy nő olyan határozott, hogy felvállalja, tetszem neki, az számomra felhívás egy keringőre” – meséli Máté. „Boldog lennék, ha egyszer találkoznék egy olyan nővel, aki tudja, mitől döglik a légy! Eddig mindig tőlem várták, hogy megtegyem az első lépéseket.”

Nincs vonzóbb az őszinte férfinál

Az őszinteség sokak számára nem szerepel a válaszok közt, ha megkérdezik, hogy mitől talál vonzónak egy nő egy férfit. Vannak azonban olyan nők, akik sok rossz tapasztalat miatt ezt a tulajdonságot értékelik legtöbbre.

„Tudom, hogy kicsit unalmasan hangzik, de sok férfival azért ment tönkre a kapcsolatom, mert egy idő után rájöttem, nem megbízható, titkol valamit” – kezdi Anita. „Az ilyen kapcsolataimban mindig nagyon csúnya véget ért a dolog, ezért számomra a vonzósági lista első helyén az őszinteség áll.”

Az érzelmes nők a legvonzóbbak

Az érzelmek általában a nők számára fontosak, ám a férfiak közül sokan találják vonzónak, ha egy nő kimutatja az érzéseit, biztosítja párját arról, mennyire szereti.

„Amikor a szerelmem azt mondja, hogy szeret” – kezdi Dávid, „megáll számomra a világ. Olyankor azt érzem, hogy a helyemen vagyok, minden rendben. Amikor látom az irántam való érzelmeit, szerencsésnek érzem magam.”

Kalandvágyó természet és biztonságra törekvés

Sok nőnek fontos, hogy a párjuk ne legyen unalmas, hanem inkább egyensúlyt tudjon teremteni a biztonság, a meghittség és a bohém, kalandvágyó természete közt.

„Geri, a barátom igazi őrült tud lenni, ha valamilyen bevállalós kalandról van szó” – meséli Inez. „Egyszerűen imádom, amikor valami teljesen váratlan történik az életünkben. Megy minden a rendes kerékvágásban, egyszer csak gondol egyet, és az egész nyugalmat fenekestől felforgatja.”


Ligeti Anna


7 pontban az Igaziról
7 pontban az Igaziról
Impotens a pasim, mit csináljak?
Impotens a pasim, mit csináljak?
5 furcsaság a szexről – és az igazság
5 furcsaság a szexről – és az igazság
3 jel, amiből rájöhetsz, hogy a pasid nemrég félrelépett
3 jel, amiből rájöhetsz, hogy a pasid nemrég félrelépett
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.