intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Volt szex, nincs szex

Volt szex, nincs szex

Az intimitás, a szenvedély, a szexualitás mind-mind ápolásra szorul. Ezek alkotják ugyanis a kapcsolat egyik alapját. Előfordulhat azonban, hogy a nagy rózsaszín ködben kicsit elfelejtesz figyelni ezekre. A szerelem viszont önmagában nem alkalmas egy kapcsolat működtetésére. Mit tehetsz hát, hogy ne legyen a kapcsolatod szexmentes?

Az elején még minden rendben (legalábbis valószínűleg). Ilyenkor még nem jelent problémát a szex, az intimitás megtartása, hiszen legtöbbször egyetlen vágyunk van, együtt lenni. A vágy elsöprő, csak a szerelmünket látjuk, és nem is érdekel nagyon semmi más. Ám sajnos ez nem marad így a kapcsolat egész élete alatt. Sokat kell tenned azért, hogy az a szenvedély, ami az elején tombol, legalább egy kis viharként maradjon mellettetek.

Nem egy pár van most is körülöttem, ahol a kapcsolat eldöcög, de semmilyen testi kapcsolat nincs már a felek között. Az egymás iránti rajongás egy idő után elmúlik, és vagy tudsz tenni azért, hogy a szerelem és a szenvedély megmaradjon, vagy a kopott hétköznapok, a rutin és az egyre ritkuló együttlétek felemésztenek.

A férfiak többnyire felvillanyozódnak egy szép, számukra kívánatos test látványától. Ezért lényeges, hogy megőrizd azt az igényed, hogy tetszeni akarsz szíved választottjának. Egy szép fehérnemű is már sokat tud hozzátenni az összképhez, de az mindenképp, ha az összhatásra is odafigyelsz. A nőknél nem feltétlenül a vizualitás az első számú vágyfokozó, de azért az ápoltság elengedhetetlen a férfi részéről. Ne engedd, hogy emiatt fusson zátonyra a szenvedélyes együttlét.

Volt szex, nincs szex

A vizualitáson és az igényességen túl mindkét nem számára kiemelkedő fontosságú az, hogy tudják, a párjuk vágyik rájuk. Nagyon rossz egy olyan kapcsolatban létezni, ahol nyilvánvaló az, hogy nem érdeklődik igazán a másik fél, nem mutatja ki azt, ha kívánja a szexet. A nők számára talán egy fokkal fontosabb, hogy a partner elismerje, ha vonzónak találja, kívánja őt. A férfiaknál az elég nagyot dob a dolgon, ha a nő kezdeményezi a szexet. Ennek nem igazán tudnak ellenállni.

A nagy igyekezetben azonban nem szabad elfelejteni azt, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos a rutinok kiiktatása. Ne csináljatok mindig mindent ugyanúgy. Kezdeményezz furcsa helyeken, extrém szituációkban. A megszokás ugyanis gyilkos lehet egy kapcsolatra nézve. Még a munkahelyeden sem szereted a monotonitást, igaz? Mindig keresed az új kihívásokat. Miért ne tennéd ugyanezt a szerelmeddel is?

A nagy rohanás és a hétköznapok felemészthetnek, ha nem tudsz, nem tudtok kicsit slow lifeban létezni. Lassítsatok! Az esetleges feszültséget pedig nagyon jól oldja a szex, próbálkozzatok gyakran ezzel. A stresszt régebben könnyű volt levezetni. Az állatok ellátása, a gazdaság fenntartása annyi „programot” adott, hogy nem kellett azon agyalni, hogy mi az a stressz és hogyan vezessék le. Manapság azonban eléggé eluralkodott a feszültség és a stressz az embereken, és igen nehezen lehet megtalálni a módját a levezetésének. Szerencsére a szex erre is nagyon jó, próbáld ki!

Egy kapcsolatban nincs rosszabb annál, ha a felek egymás mellett éldegélnek, mint két jó barát. Sokak szerint a kulcs abban rejlik, hogy egy idő után eltávolodnak egymástól a partnerek, nem érzékelik már egymás rezgéseit, és valahogy a közeli is távolinak tűnik. Ennek megoldására, feloldására viszont egyetlen módszer létezik, és ez a kommunikáció. Ha úgy érzed, mondanivalód van a párodnak, ne fojtsd magadba, mondd el neki. A problémák ugyanis nem oldódnak meg maguktól, ketten viszont megtalálhatjátok a kivezető utat. Egyeztessétek a világaitokat, a különbözőségeitekből pedig kovácsoljatok előnyt.

 

Kovács-Hain Zsuzsa


Szeretnéd feldobni a szexuális életed?
Szeretnéd feldobni a szexuális életed?
Tedd, és ne tedd – Szex után
Tedd, és ne tedd – Szex után
Amikor a nő szexuális fantáziája beindul
Amikor a nő szexuális fantáziája beindul
Bármit megtettem volna érte…
Bármit megtettem volna érte…
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.