intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Vigyázz! A cukor csökkenti a nemi vágyat

Vigyázz! A cukor csökkenti a nemi vágyat

Gondoltad volna, hogy a túlzott cukorfogyasztás hatással van a szexuális életedre? Óvatosan kell hát bánnod a szénhidrát-tartalmú ételekkel, ugyanis visszaeshet a libidód.

Vigyázz! A cukor csökkenti a nemi vágyat

Rossz hír, ha édesszájú vagy, hogy a cukor- és szénhidrátfogyasztás negatívan befolyásolja a szexuális életet, hiszen hatással van minden belső működésünkre. Nemcsak a súlytöbblet okoz kellemetlen pillanatokat, hanem az is, hogy bármennyire erősek is az érzéseid a partnered irányába, nem igazán tudod majd lenyűgözni, boldoggá tenni az ágyban.

Miért van ez így?

A cukor elfogyasztásának hatására a hasnyálmirigy működésbe lép, és inzulin termelődik. Ha azonban túlzásba viszed a cukorbevitelt, akkor később inzulinrezisztencia kialakulására kell számítanod, ami nem egy leányálom.

Az inzulin komoly hatással van a szervezetre. Ha a szintje nem megfelelő, akkor több fontos ponton is „kiakad” a rendszer: felborul a hormonháztartásod, bukik az egyensúly, ami az egész szervezetedet irányítja. Mivel a tesztoszteron szintje is csökken, nemcsak az izmodból veszíthetsz, hanem beindulhat a zsírnövekedés, depresszió alakulhat ki, ráadásul a nemi vágyad is minimálisra csökken.

Mit okoz az inzulinháztartásod kibillenése?

Nő a szervezetet érő stressz

Csökken a szex iránti érdeklődés

Hormonokra is kihat: tesztoszteron, ösztrogén és progeszteron vannak veszélyben

Nőhet a testsúly, ami önértékelési és egészségügyi problémákhoz vezethet

Vigyázz! A cukor csökkenti a nemi vágyat

Mit tehetsz?

Azonnal csökkentsd a napi cukorbeviteled. Ezt kezdd azzal, hogy leállsz a hozzáadott cukrot is tartalmazó, káros ételek és italok fogyasztásával. Kérd ki szakember tanácsát az egészséges szénhidrátbevitellel kapcsolatban, hiszen arra nagyon nagy szükség van, de nem mindegy, hogy milyen formában és milyen mennyiségben. Ha lehet, kerüld a fehér lisztet, helyette a teljes kiőrlésű gabonákból készült termékeket válaszd. A cukorbevitel ne nassolásból származzon, hanem friss idénygyümölcsökkel kényeztesd magad. Itt a nyár, nem is lesz nehéz dolgod.

A szervezeted nagyon hálás lesz azért, hogy újra lélegzethez jut majd. Te pedig jól fogod magad érezni a bőrödben. Meglátod, néhány nap elteltével a szex is visszatér majd az életedbe, amiért pedig a partnered lesz nagyon hálás.

Ligeti Anna


Ezt szeretik a nők a szexben 18+
Ezt szeretik a nők a szexben 18+
Nyáron is gondolkodj hideg fejjel!
Nyáron is gondolkodj hideg fejjel!
A csillagok is neked teremtették – ilyen pasi kell neked a horoszkópod szerint
A csillagok is neked teremtették – ilyen pasi kell neked a horoszkópod szerint
Jelek, hogy szétcsúszik a párkapcsolatod
Jelek, hogy szétcsúszik a párkapcsolatod
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.