intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Vibrátor a közös ágyban – kell-e félni a vibrátor használatától?

Vibrátor a közös ágyban – kell-e félni a vibrátor használatától?

Sokan úgy vélik, egy vibrátor a hálószobában megreformálja a szexuális életet, erősíti a két ember közti kötődést és sok más pozitív hatása van. Az tény, hogy egy vibrátorszóló segítségével feltérképezheted a tested, megtudhatod, hogy mi az, ami beindít. De vajon milyen hatása van a vibrátornak az egészségedre?

Kíváncsi vagy, milyen élmény vibrátort használni? Nem vagy egyedül. Egy 2009-es amerikai tanulmány szerint a 18-60 éves nők 53%-a használt már vibrátort. Azok, akik rendszeresen használják ezt a szexuális segédeszközt, azt mondták, hamarabb felizgulnak és könnyebben érik el az orgazmust partnerükkel is.

A kis „készülék” használatának rengeteg előnye van. Ha úgy döntesz, megpróbálod egyedül, felfedezheted, hogy mi az, amitől igazán beindulsz, s mindezt a nélkül teheted, hogy a partneredre nyomás nehezedne. Kristin Zeising San Diego-i pszichológus és szexterapeuta szerint a vibrátorral érdemes az egész testen kísérletezni, hogy felfedezhesd az erogén zónáid, amelyeket lehet, hogy még nem is ismersz. Kiderítheted, hogy mi a jó neked, és ez segít abban is, hogy több útmutatást adhass a partnerednek, és a szex kellemesebb legyen.

Ha felveszed a vibrátort is a szexuális repertoárba, az növelheti a partneredhez való kötődést. Zeising szerint ez, amellett, hogy nagyobb örömben lesz részetek, segíthet a kapcsolat szexuális jellegű problémáinak megoldásában is. Plusz, megnyit egy beszélgetést a szexuális játékokról, valamint elősegíti a jobb kommunikációt a partnereddel.

vibi01

Így hozd a vibrátort a hálószobába

Azt gondolod, hogy a partnered nem örülne annak, ha a szexuális együttlétekkor nemcsak ketten, hanem a vibrátorral együtt hárman lennétek? Gondold újra, és vezesd be őt a kreatív szexualitásba.

Egy tanulmány szerint (2009., Journal of Sexual Medicine) azok a férfiak, akik használtak már vibrátort partnerük izgatásához (a megkérdezettek 45%-a), jobb merevedési funkcióval rendelkeztek, mint azok, akik ezt nem próbálták ki.

Beszélj partnerednek erről a fegyvertényről, és győzd meg arról, hogy a vibrátornak semmi köze az ő teljesítményéhez, hiszen te őt szereted, rá izgulsz be, a vibrátor csak egy eszköz, ami segít az úton kicsit élvezetesebben végigmenni. Sőt, nem kell minden alkalommal használni! Ez csak egy fűszer a szexuális életben.

 

Ligeti Anna


Szextitkok-  ezekről hallgatnak a nők!
Szextitkok-  ezekről hallgatnak a nők!
Magabiztosan az ágyban
Magabiztosan az ágyban
Így csavard az ujjad köré a pasidat
Így csavard az ujjad köré a pasidat
Mitől érzünk valaki iránt szerelmet?
Mitől érzünk valaki iránt szerelmet?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.