intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Vége

Vége

Csak feküdt ott a padlón, mint egy összetört tükör darabkái. Nem tudta, mióta… Azon járt az agy, hogyan ismerte meg. Kicsit nehezen tudta felidézni, csak arra emlékezett tisztán, amit a fiú mondott neki a félhomályban, ott, azon a nyári fesztiválon: „Kérsz egy zsepit?” – ezt kérdezte. Kicsit mókás volt az egész. Persze, kellett a zsepi, mert épp krokodilkönnyekkel sírt valami ócska, romantikus számon.

Vége

Kicsit már becsípett a rossz rozéfröccstől, összefolytak a történések. Másnap reggel, a sátorban ébredt. Vele. Nem történt semmi, csak aludtak, de innen az életük mégiscsak összefonódott, és öt évig el sem engedték egymást.

Mi történt hát most, hogy ezt az érzést csak úgy kiengedik a kezükből, a szívükből és talán egyszer az elméjükből is? Nem szereti már? Nem kívánja már? Más van a szívében? Tudta, hogy ez az utóbbi nem igaz, a fiúnak nincs más. Még. Csak feküdt ott, és képtelen volt felállni. Pedig annyi mindent kéne csinálni. Lezuhanyozni, felöltözni, és utána menni. Elmondani, hogy nincs vége még semminek, és sírni, hisztizni, hogy megértse, hogy nincs élet egymás nélkül. De nem tudott felállni. Tudat alatt tisztában volt vele, hogy a fiú elment. Nem jön vissza többé, ahogy ez a szerelem sem.

Tudta, hogy azok a mondatok, amelyek most a fejében kavarognak, mindig ott is maradnak, kimondatlanul. Lehet, hogy a fiúnak is vannak ilyen mondatai? Utána kéne szaladni, hogy mondja el… Talán megtudná, miért lett vége. Miért?

Vége

A macska nyávogni kezdett a sarokban, biztos éhes. Szegényke, már legalább két óra lehet. Fel kell tápászkodni, mert nincs egyedül. Fel kell hívni a barátnőt, át kell vinni hozzá a macskát, mert őt nem teheti ki ennek. Vodkába akarta fojtani a bánatát.

Lassan felállt. Olyan volt az egész, mint egy körhinta. Adott valami száraz kaját a macskának, és kicsit idegesen keresni kezdte az eldugott, megkezdett doboz cigit. Rágyújtott, és főzött egy kávét. Felhívta a barátnőjét, és megbeszélte, hogy eljön a macskáért. A fiúról nem mondott semmit. Elment zuhanyozni, és miközben folyt a víz, zokogni kezdett. Még mindig nem tudta felfogni, hogy kattant a zár kora reggel. Este megbeszélték. A fiú elmondta, hogy nem bírja már, vége. De nem hitte, hogy reggelre eltűnik. Elment, mintha sosem lakott volna ebben a lakásban. Csak folyatta a vizet, sírva. Csengettek, gyorsan kijött a fürdőből, beengedte a barátnőjét. Ő persze egyből levágta, hogy valami nincs rendben, de nem kérdezett semmit. Majd úgyis megbeszélik, ha itt az ideje. Összepakolták a macskát, és a barátnő elment. Végre egyedül.

Tudta, hogy ez nem lesz egyszerű, de túl kell lennie rajta. Nem akart túl lenni. Szerette a fiút. Még mindig. Úgy érezte, semmi másra nem képes, csak sírni. Sírt is… Nagyon sokat. Napokig.

Az ágy alatt megtalálta a srác egyik pólóját. Biztos egyik csodás, közös éjszaka alatt kerülhetett oda. Még rajta volt az illata. Belebújt, és újra a padlón feküdt, mint a tükör összetört darabjai. Semmi másra nem volt ereje. De legalább lezuhanyozott.

Fájt mindene. A szíve, a lelke, a teste. Úgy érezte, jobb lenne nem itt lenni.

Valahol máshol, ahol nincs fájdalom, ahol a szerelmek nem érnek véget, és nem kell semmit feldolgozni, nem kell semmit elfelejteni. De most csak itt van, a nyolcadik emeleti kis panelban, a padlón.

Tudta, hogy vége.


Jobb félni, mint megijedni! Védekezz!
Jobb félni, mint megijedni! Védekezz!
Ha egy napra nő lehetnék
Ha egy napra nő lehetnék
Összeköltözés, a kritikus pont
Összeköltözés, a kritikus pont
Mi a szerelem?
Mi a szerelem?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.