intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Valentin-nap reggeltől estig 5 lépésben

25fd28bf591507680c73af2b55e0a5dd W773

Kicsit talán már elcsépelt ünnep, és nem is tartja mindenki, de sokaknak mégis fontos ez a nap. A Valentin-nap egy igazi, hamisítatlan, habos-babos, rózsaszín felhő, amikor még a férfiak is romantikusabbak. Lássuk, mivel dobhatod fel a napot, hogy valóban fantasztikus élményben legyen részetek.

Fontos, hogy kiiktassatok minden „zavaró tényezőt”. Ha van gyerkőc, ezen a napon hívjátok segítségül a nagyit vagy a babysittert. Kapcsoljátok ki a telefonotokat és felejtsétek el a számítógépet és a TV-t is. Ez a nap csak rólatok szóljon, mert az év többi napján mindig egymásra van a legkevesebb idő. Adjatok egymásnak valódi élményeket, hogy ez a nap ne csak egy üres Valentin-nap legyen, hanem valódi öröm.

1. Reggel

Ébreszd fel a szerelmed egy kicsit korábban, hogy legyen időtök egymásra még reggeli előtt. Hidd el, a pasid nagyon hálás lesz érte még akkor is, ha nagyon korán kell felkelnie.

2. Tízkor

Ugye még nem öltöztetek fel? Remélem is! Csak úgy, pizsiben (vagy egy szál bugyiban) készíts a kedvesednek egy forró csokit, a tetejét pedig szórd meg chilipehellyel. A csoki és a chili is afrodiziákumok, azaz fokozzák a nemi vágyat.

3. Délben

Persze, hogy az ebéd is legyen afrodiziákum. Jó választás az avokádó, ami bármilyen grillezett húst feldob, de egy finom mexikói kalandozást is rendezhettek guacamoléval és tortillával.

581375afeae5129e398465d32757ea01 W773

4. Közeledik az este

Készülj fel az éjszakára, hiszen akkor vetheted be igazán magad! Készíts masszázsolajat édesmandula olaj, olívaolaj és pár csepp jázmin illóolaj keverékéből. Moss egy kis epret, és hűtsd be a pezsgőt. Csoki is mindenképpen legyen a közelben.

5. Éjszaka

Játsszatok erotikus társasjátékot! Sokféle játékszabályt találsz a neten. Már játék közben is elcsábulhattok egy kis hancúrozásra. Az igazi élményt azonban a saját készítésű masszázsolaj és a finomságok jelentik majd. Fűszerezzétek meg az együttlétet szerepjátékkal, vagy egyszerűen csak adjátok át magatokat az érzéseknek.

Boldog Valentin-napot!

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.