intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Valentin-ajándékok

A sikeres Valentin- napi meglepetés titka az egyediség. Ha eddig nem is kedvelted ezt az ünnepet, akkor is próbálj egy kis romantikát csempészni a hétköznapokba: ne félj, meglesz az eredménye!

Édes meglepetés
Valentin-napra ez egyik legegyedibb ajándék a házilag készített édesség. A legtöbb süteményt, kekszet valentinossá lehet tenni azzal, ha szív alakban sütjük-vágjuk ki, vagy szív motívumokkal díszítjük (cukormázzal, színezékkel, cukor darabokkal).
TIPP: A Valentin-napi sütemények kiváló ajándékként szolgálhatnak – csupán csomagoljuk be őket ízlésesen – piros vagy rózsaszín szalaggal, szívvel dekorált dobozban.

Illatos szív a szekrényben
Maradék anyagokból szívpárnát lehet készíteni, akár különböző méretben, különböző töltelékkel. A tömővatta szép tartást ad, így akár párna is készülhet belőle, de szárított levendulával vagy illóolajjal átitatott faforgáccsal illatpárna is készíthető. Az anyagot színével össze kell hajtani, megrajzolni a szívformát, majd kivágni.
TIPP: A szív összevarrható a fonákján, de akár a színén is, pelenkaöltéssel, ám mielőtt teljesen körbeérnénk a varrással, a szívet a kiválasztott töltelékkel meg kell tölteni, csak utána lezárni. A falusi romantika teljes eléréséhez a rongyszívet gombokkal, foltokkal, szalagokkal lehet díszíteni. Az illatos textilszív használható szekrény illatosítására, de akaszthatjuk a hálószoba kilincsére is.

Különleges reggeli tea
Szinte arcpirítóan egyszerű ötlet, hogy szerelmünk kedvenc filteres teáján a gyári filtercímkét saját gyártásúra cseréljük. Színes kartonból szimmetrikus szíveket kell kivágni, és a filtercímke két oldalára ragasztani. Ha a gyári címke túl nagy lenne, akkor kicsit meg kell nyirbálni. A szíveket szerelmes üzenettel vagy matricával tovább lehet díszíteni.
TIPP: A Valentin-napi reggelihez adja magát, hogy a pirítósból süteményszaggatóval ugyancsak szíveket gyártsunk.

Elmaradhatatlan a virág
Ami lehet cserepes, ...
TIPP: vagy papírból is készíthetjük.
 

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.