intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ugye megfogadtad, hogy jó éved lesz?

Ugye megfogadtad, hogy jó éved lesz?

Szingliként kezdeni az új évet nem egyszerű dolog. Még akkor sem, ha most azt mondod, hogy te így jól érzed magad. A fogadalmakkal általában ilyenkor már tele van a padlás, nem is kell semmit megfogadni. Egy dolgot azért remélem, mégis megfogadtál: azt, hogy jó éved lesz, és ezért mindent meg is fogsz tenni.

Ugye megfogadtad, hogy jó éved lesz?

Először is éld túl a szilvesztert

Ha nincs pasid, legszívesebben otthon töltenéd a szilvesztert, igaz? Az önsajnálat azonban nem megoldás semmire, inkább fogd magad, és menj el valami tuti buliba. De ott ne ess abba a hibába, hogy mindenütt csak szerelmespárokat látsz és meghúzod magad egy sarokban! Keress partnereket a szórakozáshoz! Táncolj! Éld meg a jó pillanatokat. Légy nyitott, hiszen még az is lehet, hogy itt találkozol valakivel, aki majd megbabonáz, és már nem is leszel szingli.

Új év, új élet

Haha, egy jó kis közhely – és mint minden közhely, igaz is. Azzal, hogy egy új esztendőbe léptél, te magad is megújulhatsz, csak készen kell állnod erre. Sok mindent tehetsz a megújulásodért. Kezdd kis dolgokkal, például vágasd le a hajad, vagy kezdj el hordani egy olyan színt, amit eddig egyáltalán nem viseltél.

Találj valami új hobbit, ami feltölt, és eltereli a gondolataidat.

A régi barátok nem tűntek el

Ugye milyen sok olyan ember van, akikkel szeretnél találkozni, és régóta nem volt rá alkalom? Hidd el, csak te tűntél el, a barátaid ott vannak, ahol hagytad őket, amikor a legutóbbi pasid miatt leléptél. Hívd fel őket, kérj bocsánatot, és mondd el, hogy igenis hiányoztak. Találkozz velük minél többet, és ígérd meg magadnak, hogy soha nem hagyod őket cserben egy pasi miatt.

Adj időt magadnak

Igen, akárhogy is, de szükséged van arra, hogy lelkileg regenerálódj. Tanulj egy kicsit magadról. Menj el valamilyen önismereti kurzusra, ott sok új embert is megismerhetsz. A lényeg az, hogy figyelj egy kicsit befelé. Fontos, hogy megértsd a személyiséged változásait, mert te magad is csak úgy tudsz idomulni az új dolgokhoz, ha felismered őket, ehhez viszont nagyon jól kell ismerned önmagad.

Ligeti Anna


Mitől szexi a pasi? – 6 nő válaszolt a kérdésre
Mitől szexi a pasi? – 6 nő válaszolt a kérdésre
Ahány nő, annyi igény az ágyban
Ahány nő, annyi igény az ágyban
Empátia a szexben – Sokat kell még tanulnunk
Empátia a szexben – Sokat kell még tanulnunk
A szerelem tudománya
A szerelem tudománya
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.