intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Udvarlási bakik - Ezektől biztos kiakadsz

Udvarlási bakik - Ezektől biztos kiakadsz

Számodra kellemes vagy inkább vicces élményként maradt meg az udvarlás időszaka? Érdekes visszagondolni erre, akár együtt is. Vagy azért, mert olyan szép emlék, hogy érdemes rá gondolni, vagy azért, mert jó röhögni rajta egyet. Vannak olyan bakik, amelyeken minden nő kiakad, lássuk, mik ezek.

 A „bénázás” mindenkinél benne van a pakliban, valószínűleg te is találkoztál már olyan pasival, aki feladta a leckét. Négyen meséltek a legviccesebb vagy épp legdrámaibb randipartnerükről.

Dóri – „A nagydumás macsó, maga az isten”

„Nem szeretek szórakozóhelyen ismerkedni, és ez általában az arcomra is van írva. Általában sört iszom, üvegből, és nem nagyon érdekel, hogy emiatt egy pasi sem jön oda hozzám. Egyszer azonban ott termett mellettem maga az isten. Legalábbis ő ezt gondolta magáról. Tudakolta, hogy egy ilyen szép lány hogy ihat ilyen prosztó italt, mint a sör. Felhúztam a szemöldököm, és szó szerint kiröhögtem, ami nem tetszett neki, hisz nagyon sokat gondolt magáról. Ekkor aztán kijött belőle a bunkó. Elkezdett szapulni, hogy inkább örülhetnék, hogy meg akart hívni egy másik – szerinte – sokkal normálisabb italra.”

Dóri története nem egyedi, sok ilyen pasi flangál a szórakozóhelyeken. Ő tesz szívességet, ha melléd áll és beszélgetni kezd veled. Általában jól néznek ki, tudják, mit akarnak. Vannak köztük olyanok is, akik inkább csak képzelik magukról, hogy ők minden nő álma. Rohanj, ha meglátod!

Anka – „A romantikakirály és költőóriás”

„Összejöttem egy sráccal az egyetemen. Eddig sablonsztori. Én nem vagyok az a nagy romantikus. Aki ismer személyesen, tudja, hogy nem kápráztat el a rózsacsokor, meg a hasonló trükkök. Ez a fiú azonban már az első randin túltolta. Komplett szonettel érkezett, amit a kávé és a süti mellett el is szavalt. Az egész kávézó tapsolt. Hú, nekem ettől a hátamon is felállt a szőr. Arról nem is beszélve, hogy a virágcsokor, amit hozott, az egész asztalt elfoglalta. Gondoltam, azért adok neki még egy esélyt, mert külsőre igencsak megnyerő volt. De másodjára sem jártam jobban. Egyik csütörtök éjszaka a koleszablakom alatt kezdett szerenádba. Majd’ elsüllyedtem… a csoporttársaim meg röhögtek.”

A fiúk sokszor esnek abba a hibába, hogy azt hiszik, hogy a nőknek nem kell más, csak bókok, virág, meg romantika, és minden más háttérbe szorul. A legtöbb nőnek azonban ez nem elég. Sőt, vannak, akiket egyszerűen taszít.

Mia – „Kamatymarci”

„A suliban mindenki tudta, hogy ez a fiú imádja a nőket, és nem csak messziről nézi őket. Én mégis áldozatul estem „kamatymarcinak”. Mit csináljak? Annyira jól néz ki! Az első randink volt az utolsó is egyben. Tudom, én voltam a hülye… felmentem hozzá, nem voltak otthon a szülei, ő főzött. De a vacsit meg sem ettük. A hálószobában kötöttünk ki, és meg is történt. Egy strigula lettem. Azt hiszem, nekem ez nem az esetem, kell egy kis ismerkedés, de sodort az ár, és a dumája. Mindegy, nem bántam meg, de nem is gondolok rá szívesen.”

Egyes férfiak abban a hitben élnek, hogy a nők egy dologra jók, és nem pazarolják az időt holmi udvarlásra. Ha lehet, kerüld el az ilyeneket.

Klári – „Az izgulós, izzadós tenyerű”

„Egy fesztiválon könnyen elegyedünk szóba, még olyanokkal is, akik külsőre nem épp az esetünk, de egy a zenei ízlés, együtt bulizunk, szóval… Velem is ez történt tavaly. Mellém került egy srác, akivel először csak mosolyogtunk egymásra, majd beszélgetni kezdtünk, azaz csak próbáltam volna. Ő ugyanis egy pillanat alatt rákvörös lett, és egy értelmes gondolatot nem tudott kinyögni. Amikor bemutatkoztunk, kezet akartunk fogni egymással, de annyira izzadt szegény, hogy inkább hagytuk. Ez azért kicsit kiábrándító. Össze-vissza beszélt szegény, úgy 25 perc után hagytam magára.”

Ez még egy bizonyos pontig lehet aranyos is. Amikor egy fiúnak annyira tetszel, hogy izgul miatta, az cuki. De amikor már túlzásba viszi, akkor azért elgondolkodsz, hogy mégis hogyan lehetne ebből kapcsolat…

 

Ligeti Anna


Miért nem megy jól a szex? – 3 dolog állhat az útjába
Miért nem megy jól a szex? – 3 dolog állhat az útjába
Mindenki másképp csinálja – Trükkök, amiket bevethetsz, ha rád tör a vágy
Mindenki másképp csinálja – Trükkök, amiket bevethetsz, ha rád tör a vágy
Vágy, szerelem, testiség – Mi történik a testedben szex közben?
Vágy, szerelem, testiség – Mi történik a testedben szex közben?
Boldog párkapcsolatban élsz?
Boldog párkapcsolatban élsz?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.