intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Te honnan tudod, ha rádnyomul egy lány? – 5 fiú válaszolt

Te honnan tudod, ha rádnyomul egy lány? – 5 fiú válaszolt

A társkeresés általában jelek sokaságából áll. Vagy vesszük ezeket a jeleket, vagy nem, sőt, az is előfordul, hogy mindent túlkombinálunk, és emiatt hiúsul meg a szépreményű kapcsolat. De vajon miből tudja egy férfi 100%-osan, hogy egy nőnek tetszik, vonzódik hozzá? Erre a kérdésre most 4 pasi válaszolt.

Ottó – „Ha mindig ő keres.”

„Érdekes dolog ez. Szerintem manapság nyomulósabbak a lányok, mint régebben. Sokkal többször találkozom olyan lánnyal, aki nem rejtegeti, mit érez, mit gondol. Egy-egy jó randi után sokszor előfordul, hogy a csaj folyton keres telefonon, sms-ben vagy más módon. Ilyenkor biztos vagyok abban, hogy bejövök neki. Már eljutottam arra a pontra, hogy én nem is keresem az adott nőt, megvárom, míg ő keres. Ha nem jön a hívás, akkor buktam. Fura érzés, hogy valahogy megfordult ez az egész, és a lányok a fiúkra bízzák a választást. Én döntök, hogy kell-e nekem, vagy nem.”

Dani – „Ahogy rám néz.”

„Ó, a szemek! Nem tudok ellenállni egy csábító tekintetnek. A szemek mindent elárulnak. Ha egy nő szeretne tőlem valamit, akkor biztos, hogy sokáig szemezünk. Vannak olyan nők, akik olyan szexualitást hordoznak a tekintetükben, hogy nincs menekvés. A mostani barátnőmmel egy fesztiválon ismerkedtünk meg. Egy közel hatperces szám közben végig egymást néztük, és a végén már nem volt kérdés…”

Dávid – „Volt olyan, aki követett…”

„A párkeresés számomra nem mindig volt pozitív élmény. Volt olyan lány, aki folyamatosan megjelent ott, ahol épp voltam. Edzésen, a sörözőben, amikor a haverjaimmal voltam, vagy egy-egy bevásárlásnál is. Ez kicsit ijesztő volt. Valahogy kifigyelte, hogy mi a napirendem, mikor, hova megyek, és egyszer csak megjelent. Egyszerűen nem vette a lapot, hogy nem szeretnék vele lenni. A végén már zaklatásnak tűnt ez az egész. Kénytelen voltam vele beszélni, de nem voltam kedves. Sikerült megértetnem vele, hogy nem akarok tőle semmit. Nem volt egyszerű.”

Laci – „Ha úgy érint meg, hogy azzal egyértelművé válik minden.”

„Nem sokszor fordult elő velem, hogy egy nő kinézett magának, és rámnyomult. Sosem voltam olyan népszerű srác. Ám most nyáron megtört a jég, és nem én közeledtem valakihez, hanem ő hozzám. Táncoltunk, és a hajamat birizgálta közben. Számomra ez egyértelművé tette, hogy akar tőlem valamit. Igazam lett. Aznap nem történt semmi különös, csak együtt táncoltunk, buliztunk, de másnap felhívtam, randit beszéltünk meg. Azóta együtt vagyunk, és minden csodálatos.”

Andris – „A mosolyból. Abból minden kiderül.”

„A nők arca sokkal szebb, ha mosolyognak. Főleg, ha rám mosolyognak. Nagyon szeretem a nőket, és elég hamar levágom, ha tetszem egyiküknek. A mosolyuk mindent elárul. Van az a kis félszeg félmosoly, van a fogvillantós, de van az is, amiben ott rejlik a szexualitás. Erre az utóbbira kevesen képesek. Szerencsés a férfi, ha egy nő megajándékozza egy ilyen mosollyal. Ha egy nő rám mosolyog, abból minden kiderül.”

 

Ligeti Anna


Mitől lesz csábító a csábító?
Mitől lesz csábító a csábító?
Így lehet hosszabb minden pásztoróra – 6 tipp
Így lehet hosszabb minden pásztoróra – 6 tipp
Érett férfit vagy kisfiút szeretnél magad mellé? – A döntés nem nehéz
Érett férfit vagy kisfiút szeretnél magad mellé? – A döntés nem nehéz
Magabiztosan az ágyban
Magabiztosan az ágyban
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.