intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Te hogy vitázol a szerelmeddel? – 3 nőt és 3 férfit kérdeztünk, van, aki a szex miatt szereti a veszekedést

Te hogy vitázol a szerelmeddel? – 3 nőt és 3 férfit kérdeztünk, van, aki a szex miatt szereti a veszekedést

Az építő jellegű vita általában előreviszi a kapcsolatot. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor kevésbé tudunk uralkodni magunkon, és a vita valami egészen másba torkollik, mint amit szeretnénk. A veszekedés, ami parttalan, nem tesz jót az emberi kapcsolatoknak. Megkérdeztük hat olvasónkat, ők hogyan viselkednek vita közben.

 Te hogy vitázol a szerelmeddel? – 3 nőt és 3 férfit kérdeztünk, van, aki a szex miatt szereti a veszekedést

Ábel (25)

„Általában kerülöm a konfliktust, és a veszekedést. Nem bírom az ordítozást, nem látom semmi értelmét. Általában ragaszkodom az igazamhoz mindaddig, amíg nem kell érte vérre menő vitába merülnöm. Ha veszekednem kell, akkor inkább hagyom is az egészet. Volt már olyan kapcsolatom, ami azért ment tönkre, mert a lány folyamatosan kérdőre vont valamiért, ami egyre több vitához vezetett, és már nem tudtam megbirkózni vele.”

Flóra (22)

„Élvezem a vitákat, lubickolok bennük. Valahogy mindenre megvan a megfelelő válaszom. Annak, aki velem akar veszekedni, fel kell kötnie a gatyáját. A legutóbbi pasim képtelen volt felvenni a kesztyűt, azt hiszem, mindig hagyott felülkerekedni. Számomra ez viszont nagyon nem férfias tulajdonság. Nem is bírtam sokáig ezzel a sráccal .”

Karesz (28)

„A veszekedés végén ki lehet békülni. Ez az egyetlen pozitívuma. A jó szex! Ha valamiért veszekszünk a barátnőmmel, annak általában tényleg egy hatalmas békülőszex a vége. Ilyenkor az egész sokkal édesebb, ennek ellenére nem megyek bele fölöslegesen a konfliktusokba. Volt olyan barátnőm, akivel folyton veszekedtünk, és hamar vége is lett a kapcsolatunknak.”

Évi (30)

„Ha nagyon szükséges, akkor vitázom, de magamtól nem generálok konfliktust. Eddigi életemben mindig valahogy rosszul jöttem ki a vitákból, ezért inkább igyekszem a szeretet nyelvén megoldani a helyzeteket. Van egy kisfiam, akit szintén erre tanítok. Nem szeretem, ha az iskolatársaival veszekszik, netán verekszik. Igyekszem példát mutatni neki.”

Laci (21)

„Azt hiszem, normálisan tudom kezelni a vitás szituációkat. Nem szeretem a konfliktust, de ha rákényszerülök, megvédem az igazam. Az eddigi kapcsolataimban mindig az észszerűségre törekedtem, és ez bejött. Viszont a nők – tapasztalataim szerint – imádnak veszekedni. Persze, ez csak addig van így, amíg nekik van igazuk.”

Szilvi (24)

„Nem tudok vitázni. Egyszerűen lefagyok, ha erre kényszerülök. Sokszor szó nélkül kisétálok a szituációból, és magára hagyom a partneremet. Tudom, hogy ez nem jó megoldás, de nekem nem volt példa arra, hogy hogyan kell ezeket a helyzeteket kezelni. A szüleim nagyon csendes, szeretetteljes kapcsolatban élnek, és soha nem volt veszekedés, amit láttam volna. Fogalmam sincs, hogy hogyan érveljek, a hangoskodástól rögtön elsírom magam. Sokszor gondolkodom azon, hogy emiatt a tulajdonságom miatt talán védtelen vagyok azokkal szemben, akik sokkal felkészültebbek egy-egy vitára, mint én. De ilyen vagyok, azt hiszem, a megfelelő ember az lesz nekem, aki így fogad el.”

Ligeti Anna


Megkaptalak, már nem kellesz többé!
Megkaptalak, már nem kellesz többé!
5 jel, ami elárulja, hogy a pasi csak szexet akar
5 jel, ami elárulja, hogy a pasi csak szexet akar
Hűtlenség gén?
Hűtlenség gén?
Ne hagyd eltűnni a szexet!
Ne hagyd eltűnni a szexet!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.