intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Te hazudtál már a szerelmednek?

Te hazudtál már a szerelmednek?

Erre persze mindenki azonnal rávágja, hogy „Á, dehogy!” Pedig a hazugság minden párkapcsolatban jelen van, csak van, aki bevallja, van, aki nem. Megkérdeztük 6 olvasónkat, 3 férfit és 3 nőt, hogy ők hazudtak-e a szerelmüknek, és miben.

Anita (22)

„Az őszinteség számomra nagyon fontos. Nemcsak egy párkapcsolatban, hanem az élet minden területén. Amikor mégis hazudtam a páromnak, nem volt más választásom, őt akartam védeni ezzel. Az anyukája nagyon rosszul lett, mentőt kellett hívnom hozzá. A párom ekkor pont egy külföldi tanulmányúton volt, így amikor telefonált, nem mondtam meg neki, hogy mi van az anyukájával. Nem akartuk, hogy izgatottan vezessen haza. Természetesen később megmondtam az igazat, amikor már kiderült, hogy nincs nagy baj.”

Gergely (21)

„Szerintem, aki azt mondja, hogy nem hazudott soha a kedvesének, az nem mond igazat. Én is hazudtam már, jól meg is bántam. Egy buliban, kissé ittasan felszedtem egy másik lányt, miközben a barátnőm otthon volt. Nem volt szex a másik lánnyal, de csókolóztunk. Amikor a barátnőm rákérdezett, hogy ugye nem történt semmi említésre méltó a bulin, akkor bólogattam, hogy persze-persze, minden rendben volt. Nagyon rossz volt utána, nagyon megbántam, mert iszonyúan mardosott a lelkiismeret.”

Daniella (30)

„Igen, hazudtam már, és sajnos szerintem még fogok is. Van, hogy az ember nem tudja máshogy csinálni. A pasim elvitt egy csodás helyre pihenni. Az egész út meglepi volt, így nem árultam el neki, hogy már jártam ott. Azt hiszem, ez a hazugság megbocsátható.”

Dominik (19)

„Nagy dologban nem hazudtam még senkinek. A szüleimnek sem, a barátnőmnek sem. Nem tartom jó dolognak, ha valaki hazudozik, az csak rossz irányba visz. Kisebb dologban már volt, hogy inkább elhallgattam az igazságot, de azt nem nevezném konkrét hazugságnak.”

Ági (25)

„Igen, egyszer hazudtam a barátomnak, amit nagyon, de nagyon bánok. Teherbe estem tőle, de nagyon féltem, hogy mit fog szólni, ezért nem mondtam el neki. Nem volt tervben egy gyerek, de becsúszott. Nem tudtuk volna eltartani. Egyedül döntöttem az abortuszról, egyedül mentem el, és egyedül csináltam végig az egészet. Amikor be kellett mennem, azt mondtam, a barátnőmnél alszom. Ezt a hazugságot egy életen át bánni fogom, mert amikor végül elmondtam neki mindent, akkor szakított velem.”

Patrik (20)

„Többször is hazudtam már. Mire lenne az jó, ha az aktuális csajom azon kattogna, hogy kivel csalom meg. Nem jobb a békesség? Én nem az a típus vagyok, aki kibírja egy lány mellett, mindig több vasat tartok a tűzben. Persze, egyik sem tudhat a másikról, ehhez pedig kicsit ügyeskednem kell, de megoldom.”


A szerelem férfi szemmel
A szerelem férfi szemmel
Szex a menstruáció alatt – Terhes lehetsz, ha nem védekezel
Szex a menstruáció alatt – Terhes lehetsz, ha nem védekezel
Elmúlt a szerelem? Még házasságban is érdemes ezekre figyelni!
Elmúlt a szerelem? Még házasságban is érdemes ezekre figyelni!
Boldog párkapcsolatban élsz?
Boldog párkapcsolatban élsz?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.