intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Tartsunk szünetet!

Tartsunk szünetet!

Ez az a mondat, amiről mindenki tudja, hogy csak elodázza az elkerülhetetlent. Ez a mondat már következmény, ami után már semmi sem lehet ugyanaz.

Tartsunk szünetet!

A sok parttalan vita, eredménytelen veszekedés, lépkedés a gyűlölet határán, az a furcsa kimerültség-érzés, ami annyira leszívja az energiánkat, hogy szinte mozdulni sem bírunk. És kimondjuk: tartsunk szünetet. Ennél rosszabb talán nem is történhet egy ígéretesen induló kapcsolattal. A rutinná válás, az egy helyben álldogálás sajnos magával hozza ezt a könyörgésszerű mondatot. Nem lehet mást tenni, hiszen a szeretet még él, nem akarunk teljesen eltávolodni, de nem tudunk együtt lenni sem.  Nem bírjuk elviselni egymást, belefáradtunk az együttlétbe. Ám nem akarjuk magunkévá tenni azt a gondolatot sem, hogy már nem lesz mellettünk, akit szeretünk. Így hát a szünet a megoldás. De meddig? Meddig lehet húzni, meddig lehet a magunkra erőltetett helyzetet elviselni?

Lehetne csak szimplán szakítani, de abban ott a véglegesség. A szünet magában hordozza azt, hogy egyszer újra együtt leszünk. De mik a szabályok? Vajon a szünet alatt lehet más partnerünk is, vagy minden a régi, csak épp nem vagyunk fizikailag együtt?

A szünet nem engedi, hogy új életet kezdjünk valahol máshol, valaki mással. Mert még együtt vagyunk a régivel, de mégsem.

A szünet egy kitolt szenvedés, a ki nem mondott búcsú, az elnyújtott vég. Így is, úgy is elérkezik a kapcsolat vége, de a szünettel tovább tart az amúgy sem kellemes befejezés. Ennek kéne a leggyorsabban lezajlania, mégis mi magunk kárhoztatjuk saját magunkat arra, hogy tűrjünk még tovább. Az egyedüllét ilyenkor még súlyosabb magánnyá nehezedik, mint akkor, ha ott van mellettünk, akit szeretünk. A szünet arra való, hogy elrejtsük a gyávaságunkat. Nem merjük kimondani, hogy vége, mert félünk, hogy egyedül maradunk, de azt sem bírjuk már sokáig, ami a kapcsolatban zajlik. Nem vagyunk elég bátrak felvállalni, hogy nem jó így, más kell, új kell.

A szünet olyan, mint a felfüggesztett börtönbüntetés. Van is kapcsolat és közben nincs is. Gyávaság mindkét fél részéről, amivel saját felelősségük elől menekülnek el, nem vállalják fel a hibákat, csak besöprik a szőnyeg alá.

Ha tisztelnék egymást, kimondanák, hogy nem megy tovább együtt. Véget vetnének a kapcsolatuknak, és hagynák, hogy a másik továbblépjen.

A szünet tisztességtelen időkérés, amit a gyávák többször kijátszanak életük során.

Ha ilyennel találkozol, bárhogy is érzel, mondj nemet. Elkerülöd a felesleges szenvedést, és emelt fővel távozhatsz a kapcsolatból.


A párválasztás és a szexualitás
A párválasztás és a szexualitás
Mit kell tudni a nők orgazmusáról?
Mit kell tudni a nők orgazmusáról?
„Nem találom a szerelmet…”
„Nem találom a szerelmet…”
A szerelem nem tökéletes, de ne add fel!
A szerelem nem tökéletes, de ne add fel!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.