intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Tanuld meg újra érezni a szerelmet!

Tanuld meg újra érezni a szerelmet!

Szerelembe esni könnyű, megtartani kihívás. Szerencsére számos módja van annak, hogy hogyan őrizheted meg hosszú évekig.

Amikor szerelmes vagy, nehéz nem rózsaszín szemüvegen keresztül látni a világot. A korai rajongás nagyon erőteljes kombinációja a vágynak és az idealizálásnak. A hormonok és a neurotranszmitterek szinte táncolnak benned, és minden csodásnak tűnik. Ám ezek is lenyugszanak egyszer, és ekkor úgy érezheted, hogy nem minden olyan csodálatos, esetleg még arra is rájössz, hogy a partnered nem is olyan, mint azt eleinte hitted.

Amikor felszáll ez a kezdeti köd, a férfi talán úgy érezheti, hogy hiányzik a nőből az a szexiség, ami a kezdetekkor megvolt, a nő pedig azt érezheti, hogy a férfiban már nincs meg az a kedvesség, odafigyelés, ami a kapcsolat elején jellemezte őt.

A hosszú távú szerelemnél ez teljesen természetes. A probléma nem az, hogy az egyik fél megtévesztette a másikat, hanem az, hogy a szerelem nem maradhat örökre ideális, egy bizonyos ponton le kell jönni a felhők közül a való világba, hogy annak minden gyermekbetegségét megtapasztalhasd.

Egyesek azt mondják, az igazi próbatétel az, hogy életben tartsuk a kezdeti izgalmat. A kapcsolat ugyanis az idő előrehaladtával egyre kevesebb szenvedélyt tartalmaz. Ám a helyett, hogy folyton előre tervezel és gondolkodsz, ragadd meg a pillanatot. Azt a személyt lásd magad előtt, akibe beleszerettél, hiszen még mindig ő van melletted.

Így őrizheted meg a kapcsolat kezdeti izzását:

Legyen időd a régi dolgaidra

Ha beleesünk egy új szerelembe, hajlamosak vagyunk elhanyagolni a barátokat és egyéb, régi, szeretett dolgainkat. Tölts időt újra a régi barátaiddal. Nem tölthetsz minden percet a szerelmeddel, mert egy idő után elfogy az egymás iránti érdeklődésetek, nem beszélve arról, hogy egymás idegeire mentek majd.

Tartsd életben a szerelmet és a szeretetet.

A fő cél elkerülni a kapcsolatban keletkező üresjáratokat. Tartsd életben a szikrákat: vedd fel a legszexibb fehérneműd akár egy közönséges kedd estén, szervezz randit, vagy tegyél valami szokatlant, hogy a partnered érdeklődése ne lankadjon irányodban. 

Frissítsd a szokásos rutint.

Ha általában a vacsora után filmnézés következik, majd egyből alvás, akkor biztos lehetsz benne, hogy a hanyatlás elindult. Nagyon nehéz megállítani vagy visszafordítani. Próbálj valami teljesen újat, valami szokatlant. Már a vacsoránál elkezdheted: főzz valami olyasmit, amit eddig még nem próbáltatok. Szervezz valamilyen közös programot, ami kizökkent a hétköznapokból. Ne feledd, mindig izgalmassá teheted a kapcsolatot egy kis szexszel, rengeteg szenvedéllyel, és még az sem számít, milyen régóta vagytok együtt.

 

Ligeti Anna


5 dolog, ami alattomosan kúszik közétek a hálószobában
5 dolog, ami alattomosan kúszik közétek a hálószobában
Így növeld kapcsolatodban a bizsergést – 5 tipp
Így növeld kapcsolatodban a bizsergést – 5 tipp
Élet egy Nyilas férfivel
Élet egy Nyilas férfivel
Szerelmes vagy a szerelembe?
Szerelmes vagy a szerelembe?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.