intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szingli anya

Szingli anya

Egy száz éve nem látott barátnőmmel találkoztam a minap egy klassz kis belvárosi étteremben. Előbb érkeztem, így rendeltem egy pohár fehérbort, és várakoztam. Valószínűleg hatalmas döbbenet ülhetett ki az arcomra, amikor megláttam, mert még akkor is tátott szájjal bámultam, amikor már 10 perce ecsetelte, hogy mit keres a kezében ez a pár hónapos kislány.

Szingli anya

Atyaég, nemrég még ugyanolyan szingli volt, mint én. Egy kicsit félrenézek, és máris gyereke születik? Hogy van ez? A döbbenetem még órák múlva sem csillapodott.

Kiderült ugyanis, hogy Liza (aki egyébként a budapesti partyélet nagy alakjának számított) bepasizott. Mivel köztünk elég laza a baráti szál, nem is tudtam róla. Csak néhány hónapig voltak együtt. Liza azt mondja, szerelmes volt a srácba, azt gondolta, ő a nagy ő, és együtt maradnak a sírig.

A gyerek nagyon hamar jött. Amikor Liza megtudta, hogy terhes, elmondta a fiúnak, aki berezelt. Liza szerint félt az apaságtól, még nem volt rá felkészülve.

- Akkor miért nem védekeztetek? – kérdeztem, mert annyira egyértelmű számomra, hogy a biztonságos szexre igenis figyelünk. Azt nem bízhatjuk mindig a férfiakra. Ha szingliként nem akarunk egyedülálló anyák lenni, bizony időnként meg kell látogatnunk a nőgyógyászunkat, aki felírja a fogamzásgátlót. Liza nem volt elég körültekintő. Elsodorták az érzelmek. Azt mondta, hogy először csak egy egyéjszakás kalandnak indult, és neki pont nem volt peteérése. (Könyörgöm, segítsetek megértenem, hogy egy felnőtt nő miért nincs tisztában azzal, hogy bármikor teherbe eshet?)

A kislány tündéri, Liza megtartotta, mert az abortusz-tanácsadáson meggondolta magát. Szeretett volna ennek a csöppségnek egy lehetőséget adni, hogy jó élete legyen. Elhatározta, hogy mindent megtesz, hogy jó anya legyen. Még nagyon fiatal. Remélem, sikerül helyt állnia. A fiú olyan messzire menekült, amennyire csak lehetett, és Liza most a szüleivel neveli a kis Lillát. Mit ne mondjak, nem egy rózsaszín szappanbuborék az élete.

Azt mondja, jó neki így, és borzalmasan érezné magát, ha nem tartotta volna meg Lillát. Sajnálja, hogy pasi nélkül maradt, és Lilla apa nélkül, de még nincs vége az életnek. Bármikor jöhet valaki, aki elfogadja, hogy ő már édesanya. És happy end lesz a sztori vége.

- De nem gondoltál bele, hogy mi lenne, ha … ha nem esel teherbe?

- Belegondoltam. Persze. Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, már együtt voltunk két hónapja. Három napig bőgtem, és átkoztam magam, hogy miért nem szedtem tablettát, vagy miért nem védekeztünk gumival. Azért is, hogy miért kellett nekem találkoznom ezzel a sármos, szexi pasival, aki végre a nőt látta bennem. Annyira vágytam rá, mint sivatagban egy korty vízre. Úgy szeretkeztünk, mintha az lenne az utolsó alkalom. Soha nem védekeztünk.

Tudom, hogy hülye voltam, de itt van nekem Lilla. A legcsodásabb, ami történt velem, az ő születése. Igaz, hogy az anyukám volt velem a szüléskor, nem Lilla apja, de így is csodás volt. A srác azóta nem keresett, hogy megtudta, állapotos vagyok. Lelépett. És ez azt jelenti, hogy tényleg elment, nem akarja látni Lillát. Még a telefonszámát is lecserélte. De nem adom fel. Küzdeni fogok azért, hogy Lilla mindent megkapjon, ne érezze, hogy neki csak anyukája van. A szüleim elfogadták a döntésem, hogy megtartom őt, sokat segítenek. Persze hiányoznak a barátok, a bulik, a pezsgés. De már más életet élek. Szolidabbat.

Egy heves, forró kapcsolatnak, pár rossz döntésnek a következményeként itt ül velem szemben egy lány, aki régen maga volt a partyk lelke, most pedig az ölében ül a kislánya. Ő volt a fiúk kedvence, de soha nem volt igazi kapcsolata. Amikor pedig azt hitte, megtalálta, az lelépett az első zökkenőnél. Most Lilla a legszorosabb kapcsolata. Ő az, aki mindenhova kíséri édesanyját. És Liza, akiről soha nem gondoltam volna, hogy egyszer édesanya lesz, szuperül csinálja. Az élet kiszámíthatatlan…


Ne sextingelj, inkább szexelj!
Ne sextingelj, inkább szexelj!
A szex tanulható
A szex tanulható
3 dolog, amit a nők szeretnek egy férfiban
3 dolog, amit a nők szeretnek egy férfiban
A szex nem csak orgazmus! – A nőknek sokkal többről szól
A szex nem csak orgazmus! – A nőknek sokkal többről szól
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.