intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szexpózok, amiket nem szeret a barátnőd – Így tedd számára élvezetessé

Szexpózok, amiket nem szeret a barátnőd – Így tedd számára élvezetessé

Nem egyszerű a nőknek örömöt okozni az ágyban. Sokaknak hosszú előjátékra van szükségük ahhoz, hogy kellően ráhangolódhassanak az együttlétre. Vannak olyan szexpózok, amelyeket nem annyira kedvelnek a nők, lehet, hogy kellemetlennek, fájdalmasnak találják. A barátnődnek is lehetnek kifogásai, de néhány aprósággal élvezetessé teheted számára ezeket a pózokat is.

Szexpózok, amiket nem szeret a barátnőd – Így tedd számára élvezetessé 

  1. Kutyapóz

A férfiak egyik legkedveltebb póza. Imádják, hogy ők irányítanak. Ez a póz azonban sokszor nem a kedvence a nőknek, ugyanis a mély behatolás miatt fájdalmas lehet. Sokan nem is éreznek orgazmust így.

Így tedd élvezetesebbé: hagyd, hogy a partnered átvegye az irányítást, és ő határozza meg a behatolás mélységét. Próbáljátok ki ezt a pózt úgy, hogy a szerelmed hasra fekszik, kicsit széttárja a lábait, és a csípőjét egy párnával megemelitek; a szeretkezés így sokkal bensőségesebb lesz. Az aktus közben kényeztesd a kezeddel is, hiszen a nők többségének szüksége van a csikló izgatására is ahhoz, hogy eljusson a csúcsra.

  1. A 69-es

A férfiak ezért a pózért is rajonganak, a nőknek viszont több kellemetlenséget okoz, mint amennyi örömöt. Általában frusztrálja őket, ha alacsonyabbak a párjuknál, mivel így nehéz kényelmesen kivitelezni a pózt.

Így tedd élvezetesebbé: nyújtsd meg kicsit az előjátékot, így a partnered kellően izgatott lesz, és engedékeny. Ha már elkezdtétek, adj bele mindent. Próbálj úgy helyezkedni, hogy neki a legkényelmesebb legyen.

  1. Lábak a vállon

Persze általánosítani nem lehet, hiszen sok mindentől függ, hogy egy nő milyen pózban szereti, de a nők többsége nem rajong azért, ha a lábát az égnek kell emelnie. A misszionárius ezen változatánál a behatolás nagyon mély, ami nagy pénisz esetén irritálhatja a méhszájat, ez fájdalmas is lehet. Ha kisebb méretekkel rendelkezel, akkor kifejezetten jó választás.

Szexpózok, amiket nem szeret a barátnőd – Így tedd számára élvezetessé

Így tedd élvezetesebbé: Játsszatok szerepjátékot, amiben ez a póz szerepel. Az előjátékkal itt is segíthetsz, hiszen minél nedvesebb a hüvely, annál kellemesebb lesz a barátnőd számára.

  1. Fordított lovagló póz

A nők általában szeretnek felül lenni, de a fordított lovagló mégsem a kedvencük. Az lehet, hogy te imádod, mert szexi, ahogy mozog, és te látod a fenekét és a szép hátát, de ő a falat bámulja. Az, hogy nem tud a szemedbe nézni, személytelenné teszi számára az egészet, ezért nem is élvezi annyira.

Így tedd élvezetesebbé: Beszélj hozzá. Mondd el, hogy mit látsz. Ez feltüzeli majd. Tartózkodj a trágár kifejezésektől – persze, ha ő kéri, még ez is belefér.

  1. Állva

Az alacsony nők rémálma az, hogy állva kell szeretkezniük. Nagyon nehéz megtartani az egyensúlyt, nem épp úgy működik, ahogy ez a filmekben van.

Így tedd élvezetesebbé: neked kell viselned a terhet, azaz vagy felemeled őt, amikor behatolsz, vagy a jó öreg sámlit választod segítőtársnak. Azért a szeretkezést az ágyban is befejezhetitek.

Ligeti Anna


Figyelem, bizonyított tény! A szextől okosabb leszel
Figyelem, bizonyított tény! A szextől okosabb leszel
Amikor a nő szexuális fantáziája beindul
Amikor a nő szexuális fantáziája beindul
A nemi úton terjedő betegségekről
A nemi úton terjedő betegségekről
Az igazi Férfi!
Az igazi Férfi!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.