intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szexi álmokat!

Szexi álmokat!

A szexuális álmok gyakran váratlanok, meglepetésszerűek. Lehetnek erotikusak, viccesek, esetleg még bizarrak is, és néha a végén még az orgazmust is elérheted. A Kinsey Intézet kutatása szerint a nők 37%-a 45 éves koráig eléri az orgazmust alvás közben.

Szexi álmokat!

Ha szeretné növelni a valószínűségét annak, hogy neked is részed lehessen ebben az élményben, íme a jó hír: növelheted a szexuális álmok valószínűségét, ha egy bizonyos helyzetben alszol. Egy szeptemberi tanulmány szerint (a Dreaming c. újságban jelent meg) azok az emberek, akik hason alszanak és az egyik karjukat a fejük fölé emelik, nagyobb valószínűséggel élik át a szexuális álmokat, mint a más pozícióban alvók.

Más módon is élvezheted az éjszakai alvást:

• Aludj valami szexi hálóingben

A régi, kedvenc flanelpizsid valószínűleg nagyon kényelmes, de nem inspirálja a szexuális gondolatokat lefekvés előtt. Ehelyett próbálj könnyű, szexi hálóinget viselni, vagy akár aludhatsz meztelenül is.

• Vezess be egy szexis éjszakai rutint

Ahelyett, hogy az ügyintézést estére hagyod, és folyamatosan a gyerekek alvását ellenőrzöd, adj egy kis időt az ellazulásra. Dédelgessétek egymást a partnereddel, csattanjon el egy-két csók, kapcsolódjatok érzelmi szinten. Ez inspirálja a kapcsolatot és az erotikus álmokat is. Lehet, hogy nem csak álmaidban lesztek együtt.

• Tartsd a gyerekeket a gyerekszobában

Még aludni is elég nehéz, ha a szülői ágyban nagy a zsúfoltság. A szexi álmoknak pedig egyenesen lőttek. A pihenés a gyerekek számára is fontos, ahogy az is, hogy kialakítsák az egészséges alvási szokásokat. A felnőtt időt töltsétek együtt a partnereddel. Legyetek szerelmesek, ne csak szülők. Ez javítja az intimitást, elősegíti a kapcsolat mélyülését.

• Kapcsold ki a TV-t és a laptopot

Erre már legalább egy órával lefekvés előtt szükség van. A legújabb kutatások szerint az amerikai 30-64 évesek kétharmada néz TV-t lefekvés előtt, a fiatalabbak inkább a számítógép előtt töltik az időt. Nem meglepő, hogy a felmérés azt is megállapította, hogy az amerikaiak 63%-a nem alszik eleget. A kutatók feltételezik, hogy a televízió, a monitor és a telefon kijelzője által kibocsátott fény negatívan hat az alvásra, megszakítja azt, akár egy éjszaka alatt többször is. Állítsd le az elektronikát, és inkább bújj össze a szerelmeddel.

Próbáld ki a fenti tippeket, hallgass zenét, meditálj, vagy vessz el egy erotikus regényben, hogy segítsen kiváltani a szexi fantáziákat lefekvés előtt. Ki tudja, nálad mi hozza elő elméd rejtekéből ezeket az érdekes álmokat?


Így különböztesd meg a férfit a kisfiútól
Így különböztesd meg a férfit a kisfiútól
A prosztata mint férfi G-pont
A prosztata mint férfi G-pont
Miért múlik a szerelem, és hogyan érezheted újra?
Miért múlik a szerelem, és hogyan érezheted újra?
Így növeld a szexuális vonzerőd
Így növeld a szexuális vonzerőd
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.