intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szexi álmokat!

Szexi álmokat!

A szexuális álmok gyakran váratlanok, meglepetésszerűek. Lehetnek erotikusak, viccesek, esetleg még bizarrak is, és néha a végén még az orgazmust is elérheted. A Kinsey Intézet kutatása szerint a nők 37%-a 45 éves koráig eléri az orgazmust alvás közben.

Szexi álmokat!

Ha szeretné növelni a valószínűségét annak, hogy neked is részed lehessen ebben az élményben, íme a jó hír: növelheted a szexuális álmok valószínűségét, ha egy bizonyos helyzetben alszol. Egy szeptemberi tanulmány szerint (a Dreaming c. újságban jelent meg) azok az emberek, akik hason alszanak és az egyik karjukat a fejük fölé emelik, nagyobb valószínűséggel élik át a szexuális álmokat, mint a más pozícióban alvók.

Más módon is élvezheted az éjszakai alvást:

• Aludj valami szexi hálóingben

A régi, kedvenc flanelpizsid valószínűleg nagyon kényelmes, de nem inspirálja a szexuális gondolatokat lefekvés előtt. Ehelyett próbálj könnyű, szexi hálóinget viselni, vagy akár aludhatsz meztelenül is.

• Vezess be egy szexis éjszakai rutint

Ahelyett, hogy az ügyintézést estére hagyod, és folyamatosan a gyerekek alvását ellenőrzöd, adj egy kis időt az ellazulásra. Dédelgessétek egymást a partnereddel, csattanjon el egy-két csók, kapcsolódjatok érzelmi szinten. Ez inspirálja a kapcsolatot és az erotikus álmokat is. Lehet, hogy nem csak álmaidban lesztek együtt.

• Tartsd a gyerekeket a gyerekszobában

Még aludni is elég nehéz, ha a szülői ágyban nagy a zsúfoltság. A szexi álmoknak pedig egyenesen lőttek. A pihenés a gyerekek számára is fontos, ahogy az is, hogy kialakítsák az egészséges alvási szokásokat. A felnőtt időt töltsétek együtt a partnereddel. Legyetek szerelmesek, ne csak szülők. Ez javítja az intimitást, elősegíti a kapcsolat mélyülését.

• Kapcsold ki a TV-t és a laptopot

Erre már legalább egy órával lefekvés előtt szükség van. A legújabb kutatások szerint az amerikai 30-64 évesek kétharmada néz TV-t lefekvés előtt, a fiatalabbak inkább a számítógép előtt töltik az időt. Nem meglepő, hogy a felmérés azt is megállapította, hogy az amerikaiak 63%-a nem alszik eleget. A kutatók feltételezik, hogy a televízió, a monitor és a telefon kijelzője által kibocsátott fény negatívan hat az alvásra, megszakítja azt, akár egy éjszaka alatt többször is. Állítsd le az elektronikát, és inkább bújj össze a szerelmeddel.

Próbáld ki a fenti tippeket, hallgass zenét, meditálj, vagy vessz el egy erotikus regényben, hogy segítsen kiváltani a szexi fantáziákat lefekvés előtt. Ki tudja, nálad mi hozza elő elméd rejtekéből ezeket az érdekes álmokat?


Ha meghódítottad, szeresd is!
Ha meghódítottad, szeresd is!
Így legyél szerelemmágnes
Így legyél szerelemmágnes
Biztos, hogy szerelmes vagy?
Biztos, hogy szerelmes vagy?
Légy őszinte a kapcsolatban! A kertelés nem tesz jót az érzékeny bizalomnak
Légy őszinte a kapcsolatban! A kertelés nem tesz jót az érzékeny bizalomnak
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.