intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szex a tilosban

Szex a tilosban

A spontán szex a veszélyzónában igen vad és intenzív lehet. Kipróbálhatod akár otthon is, nem kell ahhoz messzire menni. Bár a jó szex a jó, meleg ágyban tényleg jó lehet, ám a hálószobán kívül is igen izgalmas és intenzív szexuális tapasztalatokat szerezhetsz. 

Szex a tilosban

A komfortzónádon kívül – és a lepedőtől távol – teljesen új oldaladat fedezheted fel. Különösen akkor, ha egy új, merész helyen vagytok, amiről tudod, hogy tiltott hely, mert könnyen rajtakaphatnak.

Néhány szempontot azonban figyelembe kell venni, amikor elhagyjátok a hálószobát egy kis intenzív izgalomért:

1. Légy spontán. Például, ha hazaértek valahonnan, és szexet szeretnél, ne várd meg, míg beértek a lakásba. Kezdjétek el az autóban. Még akkor is izgalmas ez, ha végül a hálószobában fejezitek be. A tudat, hogy annyira vonzódtok egymáshoz, hogy nem bírtok magatokkal, nagyon erotikus. 

Szex a tilosban

2. Próbáljátok ki holdfényben. Nem kell ehhez elmenni sehova. A kert is megteszi. Ha attól tartasz, hogy kíváncsi szemek lesnek a szomszédos ablakokból, akkor viselj egy lenge ruhát bugyi nélkül, és lazán ülj a szerelmed ölébe.

3. Nemcsak otthon, hanem idegenben is jól esik egy kis szex. Egy hosszú kabát alá ne vegyél fel semmit, csak egy melltartót és egy bugyit. Menj el a partnered munkahelyére, és hívd meg egy „ebédre”.

4. Minden napba csempéssz egy kis izgalmat. A napi rutint nagyon fel lehet dobni, ha nem a megszokott forgatókönyvet követitek. Egy-egy kis gesztussal életben tarthatod a köztetek vibráló szenvedélyt: Amíg a moziban sorban álltok, szorítsd meg a kezét, vagy simítsd végig a hátát. Hazafelé menet öleld át vagy hirtelen csókold meg. Mindegy, mit teszel, csak ne legyen megszokott.

5. Légy bátor, de arra azért mindig nagyon vigyázz, hogy a gyerekek ne kapjanak rajta, mert annál kellemetlenebb szituáció nincs. A nagy spontaneitás közben azért mindig győződj meg róla, hogy az anyós sincs a közelben, és a lebukásnak csak az illúziója marad meg, ami viszont nagyon izgalmas dolog.


Flörtölni nem is olyan egyszerű
Flörtölni nem is olyan egyszerű
Megérdemled a férfit, aki elkap, amikor kell
Megérdemled a férfit, aki elkap, amikor kell
5 dolog, amit jobb előbb tudni a szerelemről és a szerelmi kapcsolatokról
5 dolog, amit jobb előbb tudni a szerelemről és a szerelmi kapcsolatokról
Bármit megtettem volna érte…
Bármit megtettem volna érte…
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.