intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szerinted ciki, ha egy nő kezdeményez?

Szerinted ciki, ha egy nő kezdeményez?

Manapság egyre gyakrabban találkozni olyan nőkkel, akik előszeretettel veszik magukhoz az irányítást – már, ami a társkeresést illeti. De vajon ez hogy tetszik a férfiaknak? Bírják, ha egy nő rámenős, vagy inkább ragaszkodnának a jól bevált, régi szerepekhez? Erről kérdeztünk meg három nőt és három férfit.

Veroni (20)

Az én társaságomban eléggé nyitott emberek vannak, nálunk nem ciki, ha egy nő kezdeményez. Még bátorítjuk is egymást, ha feltűnik egy helyes pasi. Sokszor voltam így én is. Ha tetszett egy srác, simán odamentem, és elkezdtünk beszélgetni. Szerintem manapság ez már a pasik részéről is egy bizonyos elvárás. Most van egy stabil kapcsolatom, nem keresek senkit, de, ha úgy adódna, akkor részemről nem akadály, hogy nekem kell magamhoz venni a kezdeményezést.

Sanyi (22)

Én imádom a rámenős nőket! Egyszerűen ellenállhatatlan számomra, ha egy csaj annyira magabiztos, hogy odajön hozzám. Volt is már ilyen kapcsolatom. Szuper érzés, hogy annyira tetszem egy nőnek, hogy ő jön oda. Természetesen hódítani is szeretek, ez a férfiak része, nem lehet elvenni tőlünk. Minden férfi imád hódítani. Ettől függetlenül, szerintem a kor már máshol tart, hagyni kell a lányoknak is egy kis teret. Az viszont egyenesen taszít, ha a nő szexuális ajánlattal indít.

Szonja (26)

Nem tudom, valahogy ez nekem nem jön be… azaz én nem tudom elképzelni, hogy odamenjek valakihez. Persze én is rásegítek a dologra, de annál talán önérzetesebb vagyok, hogy átvegyem a férfitől a hódítás dicsőségét. A férfiak szerintem nem szeretik, ha egy nő kezdeményez. Ha már együtt van egy pár, és mondjuk a szexet a nő akarja, és kezdeményezi, akkor annak a pasik nem nagyon tudnak ellenállni, de ez egy másik történet.

Albert (24)

Régimódinak neveltek a szüleim. Nem igazán tartom nőies dolognak, ha egy nő akar kikezdeni velem. Ez a férfiak dolga. Nekem ez fontos, nem szeretem kiengedni a kezemből. Általában nem is állok szóba olyan lánnyal, aki nyíltan odajön, és megszólít. Valahogy ez nekem kizáró ok. Kicsit közönségesnek tartom. Nem hiszem, hogy ezek a lányok komoly kapcsolatra vágynának.

Dóri (30)

Igaz, hogy én már nem tartozom a nagyon fiatalok közé, de még így is klassz dolognak tartom, ha egy nő mer tenni azért, amit szeretne. Nekem a kezdeményezés erről szól. A nők régen nagyon komoly keretek között mozoghattak a társasági életben, mára kicsit átestünk a ló túloldalára. Haladni kell a korral, bár szerintem ez nem azt jelenti, hogy a nőknek teljesen meg kell ragadniuk a férfiszerepeket, csupán azt, hogy kicsit szabadabban tekintsünk a szabályokra.

Dani (33)

Bohém vagyok, imádom az életet, és nem arról ítélkezem egy lány felől, hogy ő tette-e meg az első lépést. Szerintem egy kapcsolat nem attól lesz rossz vagy jó, hogy melyik fél vette észre a másikat, és melyik mondta ki először, hogy tetszel, vagy meghívhatlak-e egy italra. A kapcsolati problémák nem itt kezdődnek. Én amúgy szeretek kezdeményezni, de az is bejön, ha a nő jön oda hozzám. Azt, mondjuk soha nem hagynám, hogy ő fizessen nekem egy italt. Mindent összevetve azt gondolom, hogy ez egyénfüggő. Ha egy lány hevesebb vérmérsékletű, több az önbizalma, akkor ma már nem okoz gondot odamenni egy férfihoz, ha visszahúzódóbb, akkor nem feltétlenül fog kezdeményezni. Sok kapcsolat egyébként ezért hiúsul meg.

 

Összeállította: Ligeti Anna


Ezt szeretik a nők a szexben 18+
Ezt szeretik a nők a szexben 18+
Gyengédség és érintés – fontos az előjáték
Gyengédség és érintés – fontos az előjáték
Ha egy napra nő lehetnék
Ha egy napra nő lehetnék
7 félrevezető tévhit a szexualitásról, amiket lehet, hogy még te is igaznak gondoltál
7 félrevezető tévhit a szexualitásról, amiket lehet, hogy még te is igaznak gondoltál
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.