intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szeresd őt, s ne telepedj rá!

Minden mozdulatát leellenőrzöd vagy leelemzed? Nem jó jel! A legtöbb pasinak nem tetszik, ha folyamatosan rajta csüngsz! Jaj! Nem hívott fel, vagy nem írt olyan mennyiségű üzenetet, mint amennyit elvárnál tőle? Te persze tajtékzol és dühöngsz! Ez a fajta viselkedés rossz ómen lehet egy kapcsolatban.

 

Állandóan azon töröd a buksid, hogy mit csinál éppen, vagy kivel e-mailezik, esetleg kivel sms-ezget. Azt hiszed, hogy valamiféle játékot űz veled, vagy egyszerűen direkt nem ír vissza. Holott a nagy igazság lehet, hogy nem is olyan nagy dolog: dolgozik, nem ér rá, történetesen beszélget az egyik kollégájával.

Ugye, ez nem is olyan nagy ügy... de, te valahogy mindig negatív vagy, amikor nem úgy történnek a dolgok, ahogy te akarod, vagy ahogyan eltervezted. Mit gondolsz, hányszor kell ahhoz kommunikálni egy nap, hogy meglegyen az összhang? Ha felteszed magadnak ezt a kérdést, akkor több, mint valószínű, hogy eltérő nézeteket vallotok a napi beszélgetések számáról.

A férfiakat, ebben a tekintetben amúgy nem nehéz megérteni. Ha nem veszi fel a telefont, nem hív, vagy nem válaszol az sms-edre, akkor elképzelhető, hogy nem ér rá! A lelked mélyén tudod nagyon jól, hogy szeret téged és amikor csak egy kis ideje van, akkor ír. Ha egyszer nem válaszol, nem kell egész nap zaklatni szerencsétlent. Szerintünk őt is idegesíti, ha folyamatosan berreg a telefonja miközben dolgozik. És azt is meg kell értened, ha néhanapján este beül a haverjaival sörözni. Neki is szüksége van kikapcsolódásra és arra, hogy a haverjaival dumáljon egy jót. Te is biztosan elmész a barátnőiddel vásárolgatni, vagy bulizni. Ha te megteheted, akkor tőle se vedd ez azt a pár óra szabadidőt! Nem mellesleg ő sem hívogat téged ötpercenként vásárolgatás közben, akkor te se zaklasd őt sörözgetés alatt!

A lényeg, hogy meg kell hagynotok saját magatoknak azt a bizonyos mozgásteret. Igen, biztosan lesz pár olyan óra, amit külön töltötök a szabadidőtökben, de hát nem kell folyamatosan egymás nyakán lógni! Attól még ugyanúgy szeretitek egymást - reggel elváltok, délután találkoztok, ez teljesen normális! Ahelyett, hogy ilyen kis apróságokon civakodtok, szeressétek egymást!
 

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.