intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szerelmes vagy a szerelembe?

Szerelmes vagy a szerelembe?

A vágy karmolja a szívedet belülről. Úgy érzed, ki tudna szakadni a mellkasod. Amikor végre megszerzed, megkapod a szeretett személyt, mégsem vagy elégedett.

Szerelmes vagy a szerelembe?

Szerelmes vagy. Miért érzed magad mégis félembernek? A legtökéletesebb ember van melletted, te magad szemelted ki. Miért nem érzel boldogságot? Miért nem repdesnek a pillangók a hasadban?

A szerelem nagyon bonyolult érzés. Amikor valaki annyira vágyja, hogy szinte más cél nem is lebeg előtte, ha már csak az „tartja életben”, hogy meglelje a nagy ő-t, akkor valószínűleg nem attól lesz boldog, ha meg is találja. Azt szokták mondani, hogy azt a gondolatot kell elengedni, hogy „Jaj, vajon mikor találom meg a szerelmemet?”, mert ez húz le, és ez tartja távol tőled őt. Olyan ez a gondolat, mint egy fertőző kór. Megfertőzi az elméd, és nem hagy teret a lelkednek. A kisugárzásodból pedig mindenki érzi, hogy számodra most nem is fontos semmi más, csak a pártalálás.

A társkereső oldalak tele vannak reményvesztett emberekkel, akik rengeteg csalódás után próbálkoznak újra és újra. Ők nem élik az életüket, mert nem képesek rá egyedül. Mindenképp társ kell nekik, akit aztán nehezen tudnak megtartani. Hogy miért? Mert mindenki megérzi, ha a mellette élő társ nem boldog. Azok pedig, akik magába a szerelem érzésébe szerelmesek, soha nem lesznek igazán boldogok. Azoknak az embereknek nem az számít, aki mellettük van, hanem egy ideálképet üldöznek, amibe szerelmesek. Ezt akarják, erre vágynak, megszerzése elérhetetlen álom csupán.

Ha azonban képes vagy elengedni a „Jaj, mikor lesz már…” gondolatot, ha képes vagy önmagadat is szeretni annyira, hogy ne hagyd magad egy érzés által letaglózni, akkor sikerülni fog.

Akkor köszönt be, amikor nem is várod

Hatalmas közhely, de mint a közhelyek általában, örök érvényű igazságot hordoz. Amint az emberek azt érzik rajtad, hogy szabad vagy, mint a madár, ugyanakkor határtalanul boldog is ettől, egyből érdekesnek találnak, és nem neked kell üldöznöd a szerelmet, hanem az kopogtat be hozzád.

Minden fejben dől el

Újabb olyan megállapítás, amelyet mindenhol hallani, és mindenki előszeretettel pufogtatja. Azonban, ha végiggondolod, teljesen igaz, hiszen csak te magad tudsz megszabadulni a berögződéseidtől. Csakis a te döntéseden múlik az, amit majd az emberek a kisugárzásod által éreznek, látnak, hallanak veled kapcsolatban. Ülj le, és járasd végig az agyadban az elmúlt egy évedet. Ha csak csalódások szegélyezték az utad, tudhatod, hogy valamin változtatnod kell. Az egészet pedig fejben kell elkezdened, mert ennek semmi köze a külsődhöz.

Adj magadnak kellő időt

Tudd, hogy csak akkor állsz készen egy valódi kapcsolatra, ha a fenti gondolatot sikerül teljesen kiirtanod magadból. Akkor talál rád az igazi szerelem, ha nyugodt maradsz, és teljesnek érzed magad egyedül is. Nem kell azonnal rohanni egy csalódás után, és nagyítóval keresni a szerelmet, mert akkor szinte biztos, hogy nem talál rád. Olyankor sérült a szíved és a lelked. Időre van szükséged, hogy feldolgozd a dolgot.

Élvezd a szerelmed társaságát

Ha végre rád talál a szerelem, nézz mögé egy kicsit. Látod már azt az embert, aki épp a lábaid előtt hever? Ő az, akit kerestél, nem kell félned többé. Élvezd minden pillanatát az együttlétnek, használj ki minden percet, hogy elmondd, bebizonyítsd neki, hogy ő az, aki kell neked. Csak így lehetsz igazán boldog egy kapcsolatban. És ha eljön az idő, amikor el kell engedni, akkor maradj nyugodt, és ints istenhozzádot bátran. Hiszen, ha elmegy, akkor sem leszel soha magányos, ott leszel te önmegadnak.


„Még sosem voltam szerelmes”
„Még sosem voltam szerelmes”
A Macsó, azaz életem egyik legnagyobb kalandja
A Macsó, azaz életem egyik legnagyobb kalandja
„A szerelem mindent megér” - tiniszerelem
„A szerelem mindent megér” - tiniszerelem
Szex nélkül lehet élni, csak nem érdemes
Szex nélkül lehet élni, csak nem érdemes
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.