intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szerelmes! Most mit csináljak?

Szerelmes! Most mit csináljak?

Egy tizennégy éves kistini anyjának lenni nehéz feladat. Főleg akkor, amikor szerelmes, mert ilyenkor minden átalakul. Nincsenek többé kedves ölelések és hosszú beszélgetések. Helyettük hallgatózás a gyerekszoba (párdon, a tiniszoba) ajtajánál, hogy sír-e az a lány, vagy épp csetel, vagy mit csinál, és főleg kivel. Egy kétségbeesett anya naplójából…

Annyira jó volt, amikor még csak kétéves volt. Kis hurkás, csintalan, göndör hajú kislány, aki nevetve szedegette a kavicsokat a tengerparton. Hol van az már? Valahogy mára kiállhatatlan lett (kövezzetek meg, ez van!). Nem lehet vele semmit megbeszélni, mindenről véleménye van, flegma, és, ha egyszer rendre utasítom, akkor rögtön kiírja a Facebookra, hogy Spárta van itthon. A göndör haját hajegyenesítővel bizgerálja minden nap, és fura az ízlése.

Isten bölcs volt…

…adott 13 évet a szülőknek arra, hogy megszeressék a gyereküket, különben nem bírnák ki a kamaszkort. Ezt olvastam valahol, de nagyon is igaz. Hát, mi megszerettük, az biztos. Mindenben mellette álltunk, és támogattuk őt. Hagytuk, hogy kibontakozzon, soha nem erőltettünk rá semmit, amit ne akart volna.

Szabályok azért mindig is voltak itthon (lásd: Spárta), de azt valljuk, hogy ezek nélkül később nem lenne képes életben maradni. Gyereket nevelni pedig pláne nem. Szóval felállítottuk a szabályrendszert, amiben azért semmi olyan nem volt, amit ne lehetne betartani. Mindenesetre ez most mind borult, ugyanis a csajszi szerelmes lett, és az összes eddigi óvó szavunk falra hányt borsónak tűnik.

„Fiatalság! Mennyi öröm és mennyi kín.”*

Ki szokott akadni, mert a srác nem igazán tudja, mit akar. Sírni is szokott, mert gyakran megbántja. Ezek a mai fiúk nem tudnak hódítani, nem tudják megtartani a szerelmet. A szerelem kamaszkorban a legelsöprőbb, és bizony nem könnyű uralni ilyenkor önnön magunkat. Szóval, amikor a lányom kiakad, akkor rövid úton én is kiakadok, és akkor nem könnyű egyikünkkel sem. Én teljesen tanácstalan vagyok, hogy miként segíthetnék neki, ő pedig nem kéri ezt (mert milyen ciki már). Azért múlt este már annyira kivolt, hogy odajött, leült mellém a konyhaasztalhoz, és kérdezett. Sokáig beszélgettünk később a kanapén, egymás mellett. Fogtam a kezét, és igyekeztem nagyon magabiztosnak tűnni. Nehéz volt, mert a szívem a torkomban dobogott, és legszívesebben megvertem volna a fiút, aki ezt okozta. De ebből semminek sem szabadott látszania, mert ő most ezt a fiút jobban szereti bárkinél a világon (legalábbis ebben a pillanatban). Hajlandó lenne bármire annak érdekében, hogy a srác végre elhatározza magát. Könyörgöm, hogy lehet valaki ennyire döntésképtelen! Vagy csak én érzem ennek az egésznek a súlyát? Persze, az én gyerekemmel történik, neki fáj (és rajta keresztül nekem is, a szívemet már sütögetik a nyárson).

Bárcsak újra kétéves lenne, az a göndör hajú kislány! Akkor még olyan könnyűnek tűnt minden. Akkor még úgy éreztem, segíthetek, én vagyok a támasza. Függött tőlem, és bevallom, én is tőle, a szeretetétől. Ma is így van ez, csak az ő gondolkodása változott meg. Remélem, egyszer megérti, hogy én mindig itt leszek neki, bármi történik.

*idézet: J. K. Rowling: Harry Potter és a félvér herceg; Albus Dumbledore

 

Tarjáni Rita


A pecsételő vérzés okai
A pecsételő vérzés okai
Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben
Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben
Milyen a vércsoportod? Megtudhatod, milyen vagy az ágyban!
Milyen a vércsoportod? Megtudhatod, milyen vagy az ágyban!
Az 5 legjobb szexpóz, amelynek minden nő repertoárjában benne kell lennie
Az 5 legjobb szexpóz, amelynek minden nő repertoárjában benne kell lennie
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.