intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szentek nincsenek, csak álszentek

Szentek nincsenek, csak álszentek

A munkám miatt rengeteget lógok a neten, kutatok, keresek, tapasztalatokat gyűjtök. A mai világ áldozatairól alkotok magamban véleményt, és ez sajnos nagyon sokszor nem pozitív. Elkeseredek azon, mennyit hazudnak, és milyen manipulatívak az emberek. Mostanában nagyon sokat olvasok az egyedülállók, a szinglik által posztolt „valóságról”, nézek képeket az Instagram-életről, amit alkottak maguknak. Boldognak látszanak, de az egész mögött mégis egy mély szomorúságot érezni.

Szentek nincsenek, csak álszentek

Szeretném leszögezni, hogy nem általánosítok, de az elmúlt néhány hónap tapasztalata az, hogy a közösségi oldalakon élő szinglik így élnek: egy máz mögött, amit nagyon nehéz leolvasztani. Hogy miért? Mert annyira keményen ragaszkodnak hozzá!

Fennen hirdetik csodás „egyedülállásukat”, és azt, hogy milyen szuper ez az általuk oly áhított magány, mind ugyanazt akarják: egy szerelmes társat, akivel végre összeköthetik az életüket.

És aki úgy gondolja, hogy ez nem igaz, mert igenis a világ legjobb dolga szinglinek lenni, az nem mond igazat. Hiába a sok csalódás, hiába van a léc nagyon magasan, akkor is mind azt akarjuk, az egyedülállók is, hogy végre valaki szeresse őket, megértse őket, kényeztesse, a tenyerén hordja, nyálas verseket írjon, stb.

És mégis… az ellenkezőjét fújja minden szingli. Azt mondják, hogy olyan jó nekik, hogy nem is kell senki a boldogságukhoz. Nem tudom, hogy mást akarnak becsapni ezzel, vagy önmagukat? Az első verzió sem éppen szép dolog, de ha önmagának hazudik az ember, az a legrosszabb. Mert a végén még elhiszi.

Nagyon nehéz dolog ez a szingliség. Általában sokáig tart, elhúzódik, és belesüllyeszt a kényszermagányba. Ez ellen születnek a különböző posztok arról, hogy milyen jó ez. De a szinglik helyett sokszor csak vénlányokat találunk, akik nem boldogok, csak felvakolják magukra a színlelt mosolyt minden reggel. Esténként pedig hazatérnek, és szembesülnek újra azzal, hogy egyedül vannak. Minden épeszű ember, aki ezt végiggondolja, nem hiheti, hogy ez boldog élet. Nem is az, hiszen a szinglik is, ha találkoznak valakivel, rögtön hátat tudnak fordítani addigi, egyedülálló életmódjuknak, ami pedig „olyan jól működött”. Egy frászt! Szükségük van társra. Ám lehet, hogy az állandósághoz, egy másik ember elfogadásához, és a saját életük megváltoztatásához kell még egy-két nagy lépést tenniük.

A kérdés persze felmerül: miért ámítják saját magukat? Miért olyan nehéz beismerniük, hogy nekik is kell valaki, aki több egy néhány órás szexnél?

Pedig mennyivel könnyebb lenne, ha nem hinné azt a másik, hogy ők így is boldogok. Ettől többnyire megijednek a férfiak, és olyan lányt keresnek, aki nyitottnak látszik, és nem attól tűnik boldognak, hogy koktélozhat a barátnőivel. Igen, néha erre is szükség van, de ez nem lehet életcél, és végképp nem lehet a boldogság forrása.

Ugye megvan Carrie Bradshaw figurája? A szinglik nagykövete… Miért küzdött ő vajon 6 évadon keresztül a Szex és New Yorkban? Hát persze, hogy azért, hogy végre az övé lehessen az olyan nagyon áhított szerelem. Az igazi! Nem csak az, amely egy-két éjszaka múlva kialszik. Ugye, hogy mindannyian társra vágyunk? Egyedül nem jó senkinek.


Az egészséges szexualitásról
Az egészséges szexualitásról
Összeköltözés, a kritikus pont
Összeköltözés, a kritikus pont
Megszerezted a szerelmed? Tartsd is meg!
Megszerezted a szerelmed? Tartsd is meg!
Nem szexelsz? Ez történhet a testeddel…
Nem szexelsz? Ez történhet a testeddel…
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.