intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szállj fel a lélekvonatra végre!

Szállj fel a lélekvonatra végre!

Te is csak olyan vagy, mint a többi? Elsiklasz a részletek felett, beéred a majdnem jóval, és nem foglalkozol a lélekkel? Pedig végre kellene!

Szállj fel a lélekvonatra végre!

Ahogy élem az életem, és az idő halad előre, lehet, hogy egyre érzékenyebb vagyok, és nehezemre esik látni is a körülöttem lévő közönyt. Olyan, mint valami pókháló egy lepukkant szoba egyik sarkában. Ott van, és ott is marad. Ilyenek a mai emberek is. Mindenki egy-egy szoba egy jókora pókhálóval a sötét kis sarkában.

Ezt a pókhálót az emberek maguk szövik egyre nagyobbra. Minden nap szőnek hozzá egy adag közönyt, amivel táplálják, szinte éltetik. Azért tud nőni, mert mindenki csak úgy hagyja, beleül a megszokás kis meleg pocsolyájába, és szépen lassan elmerül benne. Az egykor jókedélyű barátaimból mára robotok lettek, akik a mindennapok rabságában élve kapálóznak.

Bárcsak létezne egy lélekvonat, amire mindenki felszállhatna. Ezen a vonaton kávé helyett megértést, süti helyett szeretetet és elfogadást, ásványvíz helyett pedig meghittséget szolgálnának fel az étkezőkocsiban. A vonat egy olyan állomás felé haladna, ahol mindenki élvezhetné az életet úgy, ahogy van. Nem lennének lélekromboló dolgok, nem akarna senki másnak látszani, mint aki.

Az egyik ember örülne, ha valóban megismerhetné a másikat. A szex nemcsak egy-egy pásztoróra lenne, hanem valódi érzelmeken alapuló, igazi szövetség, amelyben a léleknek is szerepe van. A kapcsolatok szolgálnák az embereket és nem fordítva. A férfi lehetne férfi, a nő pedig nő – nem kéne eljátszani semmilyen szerepet.

Mindenki figyelmet adna egymásnak ajándékba, és azt, hogy valóban érdeklődik a másik iránt. Nem lenne értelmetlen szócséplés minden egyes vitából, hanem emberi hangon mondhatná el mindenki a maga verzióját, érveit.

Tudom, bilibe lóg a kezem, és ez az egész egy utópia, de az csakis rajtad múlik, hogy a saját kapcsolatodban hogyan viselkedsz. Engeded, hogy eluralkodjon rajtad a közöny, és az idő múlásával minden igazi, emberi érzés kihaljon belőled, vagy küzdesz? Akár önmagaddal is, ha kell. Nagyon nehéz, hiszen már eleve az a tény, hogy ember vagy, behatárol, kiadagolja a napi éreznivalót, és nem enged.

A közöny pedig szép lassan felemészt, egyre kisebb és kisebb leszel, míg végül eltűnsz, és olyan robot leszel, aki elfogadott mindent úgy, ahogy van. Amikor pedig az út végére érsz, csak a megbánás marad. Az az üres, szánalmas érzés, hogy mi lett volna, ha… De nem lesz időd megtudni, mert az élet elment melletted – lélek nélkül.

Szállj fel hát arra a képzeletbeli lélekvonatra, ne hagyd, hogy elrobogjon az állomásod mellett, és ott hagyjon téged. Ne feledd, a boldogság maga az út. Miért is ne élveznéd azt, amennyire csak lehet?


Ha szereted, nem láncolhatod magadhoz!
Ha szereted, nem láncolhatod magadhoz!
Figyelem, bizonyított tény! A szextől okosabb leszel
Figyelem, bizonyított tény! A szextől okosabb leszel
Ezekre (is) jó az orgazmus a nőknek
Ezekre (is) jó az orgazmus a nőknek
Amikor a nő az idősebb
Amikor a nő az idősebb
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.