intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Várandós tinédzserek – kérdések a fiatalkori fogamzásgátlásról

Várandós tinédzserek

Sok nőgyógyász szakorvossal beszélgettem már fiatalokról. Az általános véleményük az volt, hogy a szülőknek már a tinédzserkor kezdetén foglalkozniuk kell gyermekük szexuális biztonságának kérdésével. Azért van ez így, mivel a tinédzserek már viszonylag korán elkezdenek aktív szexuális életet élni. Dr. Sobel Gábor, szülész-nőgyógyász szakorvost arról kérdeztem, hogy milyen lehetőségeik vannak a fiataloknak a fogamzásgátlás terén.

Bővebben: Várandós tinédzserek – kérdések a fiatalkori fogamzásgátlásról

Te jó ég! PMS !

dr gyovai gabriella

Óriási szám, de sajnos nem elírás: a nők több mint fele szenved egy testi-lelki tünetekből álló kórképtől, amelyet PMS-nek, azaz premenstruációs szindrómának nevezünk.  A hátterében valószínűleg hormonális változások állnak. A betegségről Dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász szakorvossal, szexuális medicina szakemberrel beszélgettünk.

Bővebben: Te jó ég! PMS !

Testreszabott fogamzásgátlás – már kamaszkortól

A kamaszok életébe sokszor mint egy gyorsvonat, úgy érkezik az az első szexuális aktus. Pedig nagyon fontos lenne időben gondolni a megelőzésre. Dr. Katona Renáta a szegedi klinika szülész-nőgyógyásza tapasztalata szerint az összes művi abortuszból 10% körüli a kiskorúak terhesség megszakításainak száma, amelyet csak biztonságos, előre tervezett fogamzásgátlási módszerekkel lehetne elkerülni.

Bővebben: Testreszabott fogamzásgátlás – már kamaszkortól

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Intimzóna
Montevideó u. 3.
Budapest
Budapest 1037
Phone: 0613234455