intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Spontán szex a veszélyzónában

Spontán szex a veszélyzónában

A spontán szex a veszélyzónában igen vad és intenzív lehet. Kipróbálhatod akár otthon is, nem kell ahhoz messzire menni. Bár a jó szex a jó, meleg ágyban tényleg jó lehet, ám a hálószobán kívül is igen izgalmas és intenzív szexuális tapasztalatokat szerezhetsz.

A komfortzónádon kívül – és a lepedőtől távol – teljesen új oldaladat fedezheted fel. Különösen akkor, ha egy új, merész helyen vagytok, amiről tudod, hogy tiltott hely, mert könnyen rajtakaphatnak

Néhány szempontot azonban figyelembe kell venni, amikor elhagyjátok a hálószobát egy kis intenzív izgalomért:

<img " src="/images/kepek/z1465.jpg" alt="Spontán szex a veszélyzónában" />1. Légy spontán. Például, ha hazaértek valahonnan, és szexet szeretnél, ne várd meg, míg beértek a lakásba. Kezdjétek el az autóban. Még akkor is izgalmas ez, ha végül a hálószobában fejezitek be. A tudat, hogy annyira vonzódtok egymáshoz, hogy nem bírtok magatokkal, nagyon erotikus.  

2. Próbáljátok ki holdfényben. Nem kell ehhez elmenni sehova. A kert is megteszi. Ha attól tartasz, hogy kíváncsi szemek lesnek a szomszédos ablakokból, akkor viselj egy lenge ruhát bugyi nélkül, és lazán ülj a szerelmed ölébe. 

3. Nemcsak otthon, hanem idegenben is jól esik egy kis szex. Egy hosszú kabát alá ne vegyél fel semmit, csak egy melltartót és egy bugyit. Menj el a partnered munkahelyére, és hívd meg egy „ebédre”.

Spontán szex a veszélyzónában

4. Minden napba csempéssz egy kis izgalmat. A napi rutint nagyon fel lehet dobni, ha nem a megszokott forgatókönyvet követitek. Egy-egy kis gesztussal életben tarthatod a köztetek vibráló szenvedélyt: Amíg a moziban sorban álltok, szorítsd meg a kezét, vagy simítsd végig a hátát. Hazafelé menet öleld át vagy hirtelen csókold meg. Mindegy, mit teszel, csak ne legyen megszokott.

5. Légy bátor, de arra azért mindig nagyon vigyázz, hogy a gyerekek ne kapjanak rajta, mert annál kellemetlenebb szituáció nincs. A nagy spontaneitás közben azért mindig győződj meg róla, hogy az anyós sincs a közelben, és a lebukásnak csak az illúziója marad meg, ami viszont nagyon izgalmas dolog.


Ezeken a helyeken ne szexelj!
Ezeken a helyeken ne szexelj!
Forró vágyak? Ugyan már!
Forró vágyak? Ugyan már!
Erre vágyik a leendő férjem
Erre vágyik a leendő férjem
6 étel és ital, ami totálisan megöli a szexuális életed
6 étel és ital, ami totálisan megöli a szexuális életed
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.