intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Soha többé nem akarom átélni, avagy a szakítás típusai

Soha többé nem akarom átélni, avagy a szakítás típusai

Véleményem szerint a szakítás olyan, mint a történelem: elmúlik, de ismétli önmagát. Azaz, nincs új a Nap alatt, minden szakítás besorolható a következő 7 alaptípusba. Egy biztos, egyiket sem akarom átélni.

Soha többé nem akarom átélni, avagy a szakítás típusai

1. Sms, e-mail, Facebook üzi – azaz az írásos forma

Amikor megtörtént velem, azt gondoltam, ez a legalja, ennél nem lehet mélyebbre süllyedni. Aztán megtudtam, hogy de, létezik ennél is aljasabb. Kijelenthetjük, hogy az írásos szakítás annyira kényelmes dolog, hogy nagyon sokan élnek ezzel a formával. Nem igényel a másik szemébe nézést, nem igényel konfrontációt, és az esetleges egyéb kellemetlenségek is elkerülhetők. Azért ennél kevés undorítóbb szakítási forma létezik.

2. Ne szólj száj – azaz a felszívódós forma

Ezt még nem éltem át, de az egyik barátnőm már sajnos igen. Borzalmas lehet, amikor se szó, se beszéd, felszívódik a pasi. Te azt hiszed, hogy minden oké, és egyszer csak nincs sehol. Ez talán még az sms-nél is rosszabb érzés, hiszen arra sem méltatott, hogy odaböfögjön valamit. Ehhez azért nagyon-nagyon bunkónak kell lenni.

Soha többé nem akarom átélni, avagy a szakítás típusai

3. Nagyjelenet – azaz a kiabálós forma

Ebben azért – valljuk be – mi, nők vagyunk a jobbak. Egy étteremben, vagy más, nyilvános helyen mi tudunk igazán jelenetet csinálni, mert ez hatásos. A drámakirálynők itt előnyben. Persze a pasikat sem kell félteni, vannak köztük is szép számmal olyanok, akiknek jól esik hangosan kiadni magukból minden gondolatot és érzelmet. Természetesen ennek van szelídebb formája is: amikor nem kiabál senki, csak szimplán semleges helyen beszélitek meg, amit meg kell…

4. A lehető legrosszabbkor – az időzítés bajnoka

Szakítottak veled már mondjuk a szülinapodon? Vagy például karácsonykor, Szilveszterkor, de a Gergely-naptár összes ünnepét ide érthetjük. Vannak pasik, akik egyszerűen nem tudnak időzíteni. Van ilyen, na… Azért nem kellemes átélni, mivel egész hátralévő életedben emlékezni fogsz rá az adott alkalom évfordulóján. Na, jó, lehet, hogy nem egész életedben, de nagyon sokáig.

5. Szappanopera – azaz az elnyújtott

Már a kapcsolatotok elején sem stimmelt valami, de mégis valami vonzott egymáshoz. A szex vagy valami más, az most nem számít. Lényeg az, hogy a szerelem (testiség, stb.) kihunyt már köztetek, és az egész kapcsolat csak púp a hátatokra. A szakítás már tulajdonképpen a második hónapban elkezdődött, de valahogy ti lassan csináltátok végig… Ez a lehető legrosszabb, mert olyan időpazarlás, és olyan lelki teher mindenkinek, amit egy kedves beszélgetéssel el lehetett volna intézni. A kulcs a kommunikáció!

6. Á, nem miattad – azaz a „nekem most nem fér bele egy kapcsolat” típus

Vannak pasik, akik nem értik egy kapcsolat lényegét. Belemásznak nyakig, aztán azt mondják, hogy nem fér bele most egy kapcsolat, nem miattad, csak annyi minden van, tudod a suli (munka) meg minden. Aha, értem…

7. Az árulás – avagy a barátnőd bekavar

A barátság az élet egyik legfontosabb emberi kapcsolata. Sokszor többet ér bármilyen pasinál. Az igaz barátság egy életre szól, és nem érdekes, hogy milyen gyakran találkoztok, élni fog. Ám amikor a barátnőd gerince nem elég egyenes, akkor bizony adódhatnak problémák. Vannak ugyanis olyan csajok, akikben egyszerűen nem lehet megbízni. Egy helyes pasi, egy kedves mosoly, egy széles váll, és máris hanyatt dőlnek. Szerencsére a barátait megválogathatja az ember. Tedd ezt te is.


5+1 dolog, amit feltétlenül tarts szem előtt a szexszel kapcsolatban
5+1 dolog, amit feltétlenül tarts szem előtt a szexszel kapcsolatban
Miért működik a kémia?
Miért működik a kémia?
10 dolog, ami közelebb hozza a pasidat
10 dolog, ami közelebb hozza a pasidat
Szexuális fantáziáid mögött mindig valós igény húzódik
Szexuális fantáziáid mögött mindig valós igény húzódik
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.