intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Romantikázz Magyarországon! – a 10 legszerelmesebb hely hazánkban

Romantikázz Magyarországon! – a 10 legszerelmesebb hely hazánkban

Nemsokára ismét tombol a nyár, és lehet egy kicsit kettesben romantikázni. Ha még nem tudod, mi legyen a szerelmes úticél, olvass tovább, mert összegyűjtöttük neked a legszuperebb helyeket, ahol zavartalanul lehettek együtt a szerelmeddel rövidebb vagy hosszabb ideig.

Romantikázz Magyarországon! – a 10 legszerelmesebb hely hazánkban

1. Noszvaj

Egertől 10 kilométerre fekszik ez a csodálatos kis ékszerdoboz a Bükk déli kapujában.

Ha ezt a helyet választjátok, hegyek és völgyek, a kastély és rétek, tavak és a híres Barlanglakások mind-mind elvarázsolnak majd. A vidék borai és termálvizei hívogatóak.

Az sem lenne baj, ha itt ragadnátok.

Romantikázz Magyarországon! – a 10 legszerelmesebb hely hazánkban

2. Tihany

A Csúcs-hegy oldalában található az a gyönyörű őslevendulás, amely minden június vége felé lilába öltözteti a tájat. Majdnem 50 éve nyújt lenyűgöző látványt az ide utazóknak. Minden évben rendeznek „szedd magad” levendulagyűjtést is Tihany mellett, a bekötőút mellett fekvő levendula-ültetvényen (Gödrösi elágazó). Helyben lehet aratózsákot vásárolni, amelyet jól meg lehet pakolni az illatos virággal. Idén június 20-26-ig lehet szedni saját kezűleg levendulát. A közelben találtok szállást is, akár szállodában, akár kisebb panzióban.

3. Káli-medence

Magyarország egyik legcsodásabb ékköve, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park egyik legértékesebb gyöngyszeme. Leginkább nyáron és ősszel érdemes idelátogatni. Nyáron a nyüzsgés miatt, ősszel pedig a szüret miatt. A környéknek csodás borai vannak. Itt van a híres Káptalantóti Piac is. Közel a Balaton, nagyon meghitt, nyugodt, pihentető lehet itt a nyaralás. Ha azonban nagy pezsgésre vágytok, inkább keressetek másik úticélt.

4. Badacsony

Badacsony a Balaton parti hegyek fejedelme. Ez a legnagyobb, legszebb, és a leghíresebb is hegytársai között. Még külföldön is híres, ahol borászatáért és természeti értékeiért rajonganak. Ha az aktív pihenés szerelmesei vagytok, akkor ez a nektek való hely. Kerékpártúrák, hajózás, vízparti túrák teszik színessé a kínálatot. A legenda szerint, ha az itt található Rózsakövet felkeresitek, egy éven belül esküvő várható.

5. Fonyód

Ez a város a szerelmesek kedvenc helye. Az andalító tóparti séták miatt ez nem is csoda. Itt található a híres Kripta Villa, ahol, ha az ágy fölött megfogjátok egymás kezét, örökké tartó szerelem és boldogság lesz a jutalmatok.

6. Tata

A vizek városának is nevezik. Híres a vadludairól, a vízimalmairól és műemlékeiről is.  A gyönyörű tati vár, az Esterházy-kastély és az angolkert is hozzájárul a tökéletes, romantikus hangulathoz.

7. Bakony

Igazi vadregényes táj, ahol te lehetsz a hercegnő, a szerelmed pedig a herceg. A Bakony fővárosaként ismert Zirc az ország legmagasabban fekvő városa, így szuper kiindulási pontja lehet különleges kirándulásoknak. Itt található a híres Zirci Ciszterci Arborétum, ahol hársfák, libanoni cédrusok és mamutfenyők adnak árnyékot a szerelmes sétákhoz. A Bakony szívében, a Kőris-hegy és a Nagy-Somhegy közötti völgykatlanban helyezkedik el a festői szépségű Bakonybél. Számos barlang és bővizű forrás tarkítja. Egyszerűen tökéletes hely, ha el akartok szakadni a hétköznapoktól, és valódi romantikára vágytok.

9. Tapolca

Valódi mediterrán hangulat jellemzi ezt a kisvárost. Apró kis utcákban andaloghattok kéz a kézben. Különleges élményekre tehettek szert a Tavasbarlangban.

10. Szentendre

Közel a fővároshoz, kis színes házakkal, megkapó terekkel vár benneteket Szentendre. Lombos fáival és szűk utcácskáival igazi menedék a nagyváros elől. Sétálhattok a Duna-parton, de ellátogathattok a Skanzenbe és számos múzeumba is. Az egész Szentendrei-sziget egyszerűen gyönyörű. Érdemes ellátogatni ide bármely évszakban, de Szentendre fagyizói és a lángos miatt meleg évszakban a legjobb.

Neked van kedvenc hazai romantikus helyed?


Impotens a pasim, mit csináljak?
Impotens a pasim, mit csináljak?
A meztelen igazság – 7 tudnivaló a szex-terápiáról
A meztelen igazság – 7 tudnivaló a szex-terápiáról
7 pontban az Igaziról
7 pontban az Igaziról
5 tipp a hosszantartó gyönyörért
5 tipp a hosszantartó gyönyörért
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.