intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Retro, metro, über, lumber - Neked milyen a pasid?

Párkapcsolati szerepeink folyamatosan változnak. Régen a férfiak vadásztak, ellátták élelemmel a családot, a nők gyermeket szültek, ételt készítettek. Ma már elfogadott, ha egy férfi sminkeli magát vagy manikűröshöz jár. Sőt, még az is, ha ő maga sminkes vagy műkörmös. Ezzel szemben a nők szemrebbenés nélkül végzik a legnehezebb fizikai munkát is. Mostanában a férfiakat különböző típusokba soroljuk. A Te pasid vajon melyikbe tartozik?

Retroszexuális

Amerikai western filmek karaktere ő, Clint Eastwood, Charles Bronson vagy az új kedvenc, Hugh Jackman, mondjuk az Ausztrália című filmben. Az ellenállhatatlan, ízig-vérig férfi. Érte sírnak a lányok, ő pedig foghegyről szól le lova hátáról (motorja üléséből) a kinézett hölgynek.  Pontosan tudja, hogy milyen egy igazi férfi, és úgy is viselkedik. A kapcsolatban ő hordja a nadrágot, nem egy romantikus alkat. Nem udvarolgat hónapokig, hanem a tettek mezejére lép. Sportos alkat, és általában valamilyen férfias sportot űz. Nem áll távol tőle a spontán csajozás, de ezt általában saját önbecsülése érdekében „alkalmazza”. Hűséges típus, de sokszor megbántja a szeretett nőt. Fontosak a barátai, és gyűlöli, ha gúzsba kötik. A világ minden kincséért sem válna meg a bőrdzsekijétől és a motorjától. Ha állatot tart, akkor csak nagytestű kutya jöhet szóba, aki tovább növeli a tekintélyét.

Ha meg akarod tartani, akkor nincs más dolgod, mint valóban nőnek lenni. Gyengébbnek, mint ő. Ha ezt teszed, nagyon sokáig boldog kapcsolatban élhettek.

Metroszexuális

Ne csodálkozz, ha a manikűrösödnél futsz össze vele, hiszen számára nagyon fontos a külső megjelenés. Az igazi nagyvárosi hím, aki stílusosan választja ki ruhatárát, követi az aktuális divattrendeket, sokat költ illatszerekre és szépségápolásra. Ha azt mondom, Zack Efron, vagy Orlando Bloom, egyből előtted van a metroszexuális pasi. Kissé nárcisztikus, szeret a középpontban lenni egy elegáns partin. Imádja, ha fotózzák. Élete párjától is elvárja, hogy csodásan nézzen ki, és még reggel is kifogástalan megjelenéssel fogadja őt az ágyban. Amit ad, vissza is akarja kapni.

Karizmatikus, humoros és ellenállhatatlan, de annyira uniszex, hogy tudnod kell kezelni. Kedvesnek, odaadónak és türelmesnek kell lenned vele, hogy fontosnak érezze magát, ugyanis e nélkül elveszett. Szüksége van arra, hogy kicsit irányítsd, de vigyázz, hogy ezt ne vegye észre.

Überszexuális

A 21. század teremtette őt, hogy betöltse azt a kis hiányosságot, amit a metroszexuális férfiak hagytak a nőkben. A nők ugyanis a férfias férfit szeretik, kiegészítve egy kis szépfiús sármmal. George Clooney, Brad Pitt vagy a Szürke ötven árnyalatának sztárja Jamie Dornan egyértelmű képviselője. Ő az, akit elképzelsz az álmaidban, aki beteljesíti a vágyaidat. Nemcsak magára koncentrál, hanem neked is, sőt a tágabb környezetének is örömet akar szerezni. A karakteres férfiasság ötvöződik a feminin tulajdonságokkal, így lesz a tökéletes társ sok nő számára. Ő akar hódítani, de szereti, ha a nő leadja az első kis árulkodó jelet. Nagyon kreatív, fontos számára, hogy férfiasnak gondolják, azonban kérés nélkül kimutatja az érzéseit. Büszke önmagára és a párjára is, és ezt nem is rejti véka alá. A szex számára két ember közös, csodás élménye, nem pedig csak egy együttlét. Tudatosan tesz azért, hogy a nő megőrüljön érte, cserébe ő is megőrül a nőért.

Add át magad ennek a szuperpasinak! De légy résen! Ne hagyd magad eltunyulni, hiszen ennek a típusnak szüksége van a mindig megújuló, tökéletességre törekvő nőre, aki mégis mindig önmaga tud maradni és valódi személyisége van.

Lumberszexuális

Ő a legújabb típus. Farmer, kockás ing, bakancs és dagadó izmok, egy igazi favágó ismérvei. Ilyen a lumberszexuális férfi külseje. Imádja a természetet, minden vadon élő állatot felismer (ez nagyon szexi!). Tudja, hogy melyik fenyő melyik, és ha kell, bármilyen nomád körülményt elvisel. A nők megfejthetetlen kódok számára, nem igazán sikeres hódító. Ha van valakije, akkor sokáig mellette marad, mert igazi gondoskodó, valódi férfi. A mackótestbe bújt lélek.

Nincs más dolgod, csak élvezni, hogy a tenyerén hordoz. Büszke rád még akkor is, ha reggel kócos a hajad. Ne számíts tőle Valentin-napi rózsára, mert nem szereti, ha levágják a virágokat. Majd kifejezi máshogy a szerelmét.

Na, a te pasid milyen típus?

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.