intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Rád vágyom…

Rád vágyom…

Behunyom a szemem. Magam előtt látlak. A gyertyafényes vacsoráinkat, amelyek még csak most következnek, az érintéseket, amelyek mind-mind bizsergetik a bőröm, az érzékeim. A szerelmes leveleket, amelyeket majd írni fogsz.

Szeretnélek megismerni. De vigyázz, nem adom magam könnyen. Küzdened kell értem. Nem nyitom meg a lelkem akárki előtt. szeretném, ha azt látnád bennem, aki valójában vagyok. És én is a lelkedre vagyok kíváncsi leginkább. A lelkedre vágyom.

Fontos, hogy megbízható legyél, biztonságot nyújts. Túl sokat szenvedtem az olyan férfiak miatt, akik azt gondolták, könnyű egy nőt megkapni. Ők átléptek rajtam, miután elnyerték a bizalmam. Nem volt jó érzés, és sajnos sok jutott ebből. Szeretném, ha te, akit elképzeltem magamnak, nemcsak a nőt, hanem az embert is látnád bennem. Szeretném, ha a bizalom nem csak üres frázis lenne. Jó lenne úgy élni, hogy nem arra gondolok, hogy mikor vagy valaki mással, mert ez nem is fordulhat elő. Olyan férfira vágyom, akit nem érdekel senki más.

Lehet, hogy furcsa, de csendre vágyom a kapcsolatban. Nem mindent elsöprő orkánra, hanem egy olyan szigetre, ahol csak enyhe szél fújdogál néha-néha. Olyan kapcsolatra, amelyben önmagam lehetek. A válladra hajthatom a fejem, a szemedbe nézhetek, felvállalhatom, amit érzek és gondolok. Olyan szerelemre vágyom, amely viszontszeret.

Szeretném, ha felismernéd azt, hogy én is – mint nő – lehetek erős. akár erősebb, mint te. Én is tudom, hogy vannak dolgok, amiket csak te, a férfi tudsz elintézni. Kiegészítjük egymást, és ez tesz minket elégedetté.

Jó lenne, ha közös céljaink lennének. Hosszú távúak. Én szeretnék boldog lenni a leendő gyermekeimmel és veled. Ház, kutya, macska. Ugye, érted?

Olyan férfira vágyom, aki képes arra, hogy önmagáért és értem is kiálljon. Igen, védj meg, ha mások bántanak, vállalj fel mások előtt, és légy rám büszke, ahogy én is az vagyok rád. Apróságnak tűnik, de nekem ez fontosabb, mint gondolnád.

Szeretném, ha nem rohannál mindig, amikor beszélni szeretnék veled. Az időd drágább számomra minden ajándéknál. Nem kérek minden nap virágot vagy csokit, csak az odafigyelésed. Persze jól esik, ha eszedbe jut a születésnapom, vagy az évfordulónk, és meglepsz valamivel, de az lehet valamilyen közös program is.

Az éjszakáink is érzelemmel legyenek tele… ezt szeretném. Nem unalmas rutint, nem gyors meneteket akarok, hanem valódi, kézzel fogható szerelmet.

Létezel vajon? Vársz rám valahol? Én itt vagyok…


Ligeti Anna


Így lehet valóban forró kettesben a szilveszter
Így lehet valóban forró kettesben a szilveszter
Ismét itt a kedvenc napunk, a szerelmesek napja!
Ismét itt a kedvenc napunk, a szerelmesek napja!
Szerelem mögé bújva
Szerelem mögé bújva
Nem KELL férjhez menni!
Nem KELL férjhez menni!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.