intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

„Pasimegtartó” jó tanácsok

Óvjuk meg párkapcsolatunkat a konfliktusoktól azzal, hogy jól átgondolt, békés „manipulatív” eszközöket alkalmazunk, jó szándékkal. No de hogyan is?


Az ember nemcsak úgy érheti el saját céljait, hogy hangoztatja azokat, vagy ráerőlteti akaratát a partnerére - jóindulattal és néhány ártatlan trükkel is rávehetjük a párunkat, hogy a dolgok a mi elképzelésünk szerint alakuljanak. Valljuk be, ha tévedtünk

Éppen most vettünk egy pólót a kedvesünknek, amiről jól tudjuk, hogy valószínűleg nem fogja viselni? Ahhoz, hogy elérjük, változzon meg egy kicsit, használjuk a jóindulatú manipulációt. 

Sok férfi hajlamos a dacost játszani, ha rá akarnak erőltetni egy ruhát. Jobb, ha azt mondjuk neki: "valóban, ez a póló nem is áll olyan jól rajtad." Megtörténhet, hogy pár nappal (vagy akár órával) később azt fogja hordani... Az érzelmi zsarolás kerülése 


A férfiak bármit megtesznek, hogy elkerüljék az érzelmi zsarolást Kétségtelen, hogy ez az egyik legfőbb stratégia, amit a nők hajlamosak alkalmazni velük szemben. Sokszor elegendő azonban a célunk eléréséhez egy vitát azzal befejezni, hogy "rendben, majd megcsinálom magam!".
Lepjük meg kedvenc ételeivel


Ha arra készülünk, hogy valamilyen szívességet kérjünk a párunktól, először mindig teremtsük meg hozzá a hangulatot. A siker garantált, ha a kedvesünk kényelmesen érzi magát - főzzük meg kedvenc ételét, vegyük le a lábáról egy emlékezetes estével. Tegyük boldoggá, ha azt szeretnénk, hogy teljesítse kívánságunkat.

Erősítsük az egóját A férfiak büszkék magukra, és a nők tudják is ezt. Ezért ajánlott ezt használni arra, hogy manipulálják őket. Viselkedjünk úgy, akár egy sebezhető nő bizonyos szituációkban, és hagyjuk, hogy átvegye a vezetést. Majd pedig köszönjük meg erőfeszítéseit és mutassuk ki, mennyire hálásak vagyunk neki, amiért ő a "mi hősünk".


Nyerjük el szerettei és barátai szívét A férfiakat a barátaik és a családjuk képes befolyásolni - ezért, ha náluk "jók vagyunk", már nyert ügyünk lehet. Nyerjük el kedvesünk bizalmi körének szeretetét, és használjuk stratégiánkhoz.

Könnyezés A nők hajlamosak könnyet ejteni, ha kijönnek a sodrukból, vagy nagyon el vannak keseredve - egy vita után a könnyezés megengedhető, különösen, ha úgy érezzük, hogy a férfi hibás valamiért. A férfiak nem nagyon tudnak mit kezdeni a sírással, de a védelmező hajlam fellép bennünk, és szeretnék valahogyan megvigasztalni a párjukat.

"Miattad csináltam" A férfiakra meglepő és szívlágyító hatással van a következő mondat: "miattad csináltam". Tanuljuk meg kontrollálni magunkat, türelmesnek és higgadtnak maradni - legyünk szerények és alázatosak az adott szituációban, és a pozitív reakció szinte garantált.
 

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.