intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Pasik, akikkel jobb, ha vigyázol!

Az ész sajnos ritkán győzedelmeskedik a szív felett. Jó, ha tudod, hogy vannak esetek, amikor jobb távol maradni egy először még kecsegtetőnek tűnő pasitól, mert - közelebbről szemügyre véve a dolgot - sok szenvedés és boldogtalanság várhatja az embert.

 

 

 Ha ismerkedésre kerül a sor, próbáld levetni a rózsaszín szemüveget, és meglátni mindazt, amit azon keresztül nem látnál. Tisztázd időben magaddal, kivel érdemes, és kivel nem érdemes kezdened, ha boldog szeretnél lenni.
Az alábbi négy jelöltet például érdemes kihúznod a listáról.

Foglalt pasi
Abban a pillanatban, amikor fény derül rá - remélhetőleg úgy történik -, hogy a pasi, akivel ismerkedsz, foglalt, tudnod kell, hogy nem jó helyen vagy, és nem jó emberrel. Több okból sem. Az egyik, hogy a foglalt pasi éppen megcsalja a párját veled, ergó veled is ezt fogja tenni, ha a barátnő pozíciójába kerülsz, ő pedig megismer egy számára szimpatikus nőt. A másik, hogy ha egy valaki két vasat tart egyszerre a tűzben, az nem túl nemes jellemre vall, finoman szólva. Szeretnél ilyen emberrel párkapcsolatot? Nem valószínű.

Családos pasi
El a kezekkel! Itt már nem csak kettőtökről van szó. Egy családot zilálhatsz szét azzal, ha kikezdesz az apával. Tény, hogy egy hűtlenkedő férfival a család már nem igazi család, és amúgy is gyenge lábakon áll, de ne te legyél az ok, aki miatt széthullik.

Másfelől pedig - mire számíthatsz? A férfi, mivel gyerekei vannak, gyakran fog téged a második, harmadik helyre tenni a fontossági listán. Nem fog jólesni, ahogy az sem, hogy amennyiben nem elvált, összeházasodni sem valószínű, hogy fogtok. Ha azzal hiteget, hogy elválik, mondd neki, hogy a válás után keressen, így biztos nem dob át a palánkon.

Munkamániás pasi
Végigtelefonálja a randikat? Kívülről fújod már a kollégái nevét, a projektjeit, a határidőit? Nem ezzel kellene foglalkoznia, ha veled van. Ha képes feláldozni a találkátok értékes perceit a munkára, akkor később is sok meghitt és fontos pillanat lesz oda a munkamániája miatt.

Előfordulhat persze olyan időszak, hogy a munkahelyén gondjai vannak, váratlan feladatokat kap, stresszesebb. Ha elnézést kér, és nem fordul elő túl sokszor, akkor a dolog megbocsáthatóbb. Attól a pillanattól fogva viszont, hogy úgy érzed, sok, amit csinál, gond van.

Aki nem akar elköteleződni
Vannak pasik, akik fejvesztve menekülnek a házasság, sőt, az összeköltözés gondolatától is. Ha a pasi ennek hangot is ad, akkor bizony hosszú távon a jövőtök kimenetele ködbe vész. Mérlegelj már az ismerkedés elején, mit vársz te a kapcsolattól, mikor szeretnél valakihez hozzámenni, és zavar-e a hozzáállása.

Ha nem probléma a számodra, akkor semmi gond, de ha te vágysz pár éven belül egy esküvőre, gyereket szeretnél, vagy csak szimplán fontos neked, hogy tervezzetek együtt, és ne csak a mának éljetek, gondold meg, legyen-e következő randitok.

Kovács Gabriella
 

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.