intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Párkapcsolati státusz: állóvíz

Párkapcsolati státusz: állóvíz

A barátnőm, Niki, a világ legbéketűrőbb embere. És mondhatnánk azt is, hogy a leglustább. Évek óta él „egy minek más, jó lesz ő is” kapcsolatban, amely sosem kavarja fel a kellemes állóvizet. Niki legbelül szenved, de egy lépést sem tenne a boldogsága érdekében.

„Mit akarsz? Évek óta vele vagyok, nem fogok csak úgy kilépni a kapcsolatból, csak azért, mert vannak átmeneti problémáink!” – kardoskodott a barátnőm, amikor a karantén után először találkoztunk a törzshelyünkön. Már az első pillanatban, ahogy helyet foglaltunk, panaszkodni kezdett, hogy Ede, a pasija mennyire képtelen az alkalmazkodásra, és különben is, mindennek úgy kell lennie, ahogy ő akarja, ez pedig Nikinek egyre szűkebb teret szab. A kérdésemre, hogy miért nem lép ki egy olyan kapcsolatból, amelyben boldogtalan, az volt a válasza, hogy most tényleg azt akarom, hogy ő újrakezdje a randizgatást…?

Kissé kényelmetlen és egyben szomorú felismerés volt, hogy a barátnőm semmit sem változott, és képtelen a saját érdekeit szolgáló döntést hozni. Egy párkapcsolat sosem fenékig tejfel, ezt mindenki tudja, de mivel az ember boldog szeretne lenni, általában fel tudja vállalni, ha a jelenlegi helyzete nem a boldogságát szolgálja. De Nikinek jobb az állóvíz. Panaszkodni viszont nagyon szeret. Már kívülről tudom, hogy Ede mit nem tud az ágyban, és hogy mindig szerteszét hevernek a szennyes cuccai a lakásban. Persze a házimunkában sem segít, és "szegény" Nikinek kell utána pakolni.

„De mégis, mit szeretnél, Niki?” – kérdeztem tőle. Valódi választ nem tudott adni. Azt hajtogatta, hogy ő már öreg ahhoz, hogy újra elkezdjen ismerkedni, és ezredszerre is ugyanazokra az ostoba kérdésekre válaszoljon. Az jutott eszembe, amit mindig anyukám mondott nekem: az embernek, aki nem akarja, nem lehet a feneke alá tenni a jót. Annyira igaz ez a mondás…

„Nem ő az igazi, na és?! Annyi más ember él úgy, hogy nem a nagy Ő van mellette.” – szajkózta még mindig teljes meggyőződéssel. Pedig szerintem egy kapcsolatnak nincs értelme úgy, hogy nem a boldogság és a bizalom tölti ki minden percét. És igenis nagyon fontos, hogy az igazi legyen melletted.

Vannak azonban olyan nők (persze férfiak is), akikre nem hatnak az észérvek, és a saját tapasztalataikból sem képesek tanulni. Természetesen Nikinek mindig itt leszek, hogy meghallgassam, ha ki akarja adni magából a csalódásait, de arra kíváncsi vagyok, hogy meddig hajlandó Edével maradni. Felmerült bennem, hogy vajon meghallgatta-e a férfit, vagy csak a saját vélt vagy valód félelmeit és tapasztalatait látja? A kapcsolati státusza most állóvíz. Olyan kapcsolatban él, ami felemészti az energiáit, és nem is akar kilépni belőle. Vannak, akik most csóválják a fejüket, hogy egy ilyen embernek egyáltalán nem érdemes a sirámait végighallgatni, hiszen ő maga választott. Valóban így van, senki sem kényszeríti Nikit erre a párkapcsolatra, ő választott, és választhatna másképp is. Ám vannak, akik kevésbé bátrak, kevésbé mernek váltani. Nem biztos, hogy kizárólag a kényelem játszik szerepet a döntésében.

Nekem csak egy félelmem van… mi van akkor, ha Niki marad ebben a kapcsolatban, és közben elszalasztja az igazit?

 

Tarjáni Rita

 

 


Tantrikus szex kezdőknek (18+)
Tantrikus szex kezdőknek (18+)
Bombanő, kontra jó kedélyű dundi – Te kit választanál?
Bombanő, kontra jó kedélyű dundi – Te kit választanál?
5 jó tanács, amit megosztok a lányommal a szexről
5 jó tanács, amit megosztok a lányommal a szexről
Ezért szívódnak fel szex után a férfiak
Ezért szívódnak fel szex után a férfiak
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.