hatástalan kezelések

hatástalan kezelések

Hozzászólás

Tisztelt Doktor úr!
Kérdésem a következő: Kb. 1,5 éve nem tudok szexuális életet élni, mivel nagyon fájdalmas. Rengeteget jártam nőgyógyásznál, de még eddig semmilyen kezelés nem volt hatásos. Kenetvizsgálat történt, bakteriális fertőzést és hüvelygyulladást mutatott ki, Dalacynt kaptam, de nem volt hatásos, CNS kúp szintén és a Canesten sem hatott. Partneremnek viszont semmi baja sincs. Néha égető és szúró érzést érzek a hüvelyben, folyás nincs, vagy rendkivül minimális. Mi lehet a probléma szeretném kérdezni, hova fordulhatnék még, lehet hogy a kenetvizsgálat nem mutat ki mindent? Rákszürés rendben volt, minden évben járok.
Köszönettel várom válaszát.
Kamilla2007

Hozzászólás

Kedves Kamilla2007!

Mindenképpen javasolt egy HVT(hüvely váladék tenyésztés)a kenetből nem egyértelmú,hogy ez történt-e vagy a cytológiai lelet részeként állapitották meg a baktériumokat.
Amennyiben bakteriális fertőzés van,akkor az a megfelelő,ha antibiogramm(gyógyszer érzékenység)vizsgálat is történik.Ez megmutatja,hogy az adott kórokozót mi pusztitja el,és milyen gyógyszer nem hatásos.Kezelés,főleg antibiotikus kúra útán kontroll javasolt.
Az,hogy a partnerének semmi általa érzett baja,panasza nincs egyáltalán nem jelenti azt,hogy Ő nem fertőzött nem hordozó!a fiúknál sok esetben nincs kifejezett tünet.Igy a kezelkésnek is sok esetben a partnerre is ki kell terjednie!
Dr. Goldfinger Jenő

 
 

Vissza: Online Nőgyógyászati Rendelés