intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ő kell neked!

Ő kell neked!

Mindenki szemében más az ideális férfi. A számára ideális pedig mindenképp. Mindannyian szeretnénk olyan ember mellett leélni az életünket, aki ha kell, mögöttünk áll, ha kell, mellettünk, ha kell, akkor beáll elénk, és felfogja a felénk záporozó nyílvesszőket. Ha megtaláljuk, mi is ugyanezt adjuk neki. Mert ő megérdemli, hogy valódi nőként viselkedjünk mellette.

Ő kell neked!

De vajon honnan tudhatod, hogy a számodra ideális társ van melletted?

Ha kritizál, azt pozitívan teszi

Nagyon fontos, hogy soha ne téveszd össze a figyelmet azzal, ha valaki kritizál. Természetes, hogy a számodra ideális partner olyan, mint egy jó barát. Ha valami nem áll jól rajtad, ronda a hajad, vagy ilyesmi, akkor felhívja erre a figyelmed. Ám ezt úgy teszi, hogy véletlenül se érezd magad rosszul. Pozitív kritikáival segíteni akar téged, nem pedig elnyomni.

Melléd áll

Egy-egy társaságban előfordul, hogy vitába keveredsz valamiről. Az is előfordul, hogy a szerelmed sem ért veled egyet. Ám a számodra ideális férfi ezt sosem mutatná ki mások előtt. A te pártodra áll, maximum megjegyzi, hogy nem egészen osztja a véleményed, de alapjában véve neked van igazad. Amikor kettesben vagytok, akkor elmondja, hogy valójában mi a véleménye az adott témáról.

Nem okoz fájdalmat

Természetesen ez nemcsak a fizikai bántalmazásra igaz, hanem a lelki és szexuális abúzusra is. Az a férfi, aki bármilyen szinten is hajlik az agresszióra, örömét leli abban, ha szexuálisan vagy lelkileg kínozhat, nemcsak, hogy nem hozzád való, de egyenesen büntetendő dolgot tesz. Ez teljesen elfogadhatatlan, és nem szabad tűrnöd. Ha ilyen férfi van melletted, keress valakit, akinek elmondhatod, és mielőbb lépj ki a kapcsolatból, mert minél több idő telik el, annál nehezebb lesz.

Szívesen megbeszéli a dolgaitokat

A kommunikáció nagyon fontos egy kapcsolatban. A férfiakra sajnos jellemző, hogy nehezebben ülnek neki egy-egy fontos beszélgetésnek. A számodra ideális férfi azonban szívesen beszél meg veled bármit, ami felmerül, mindezt annak érdekében teszi, hogy kettőtöket előremozdítson. Felfogja, érti, hogy mire van szükség ahhoz, hogy a közös életetek zökkenőmentes legyen, és mindent meg is tesz azért.

Nincs és nem is lesz másik nő az életében

A megcsalás mindenkinek mást jelent. Ezt nektek kell tisztázni a kapcsolat elején, hogy kinek mi a megcsalás. Természetesen a saját szabályaitok érvényesek, de azokat a számodra ideális férfi nem hágja át, ahogy te sem teszed ezt.

Számodra milyen az a férfi, aki mellett el tudnád képzelni az életed? Milyen a számodra ideális pár? Oszd meg velünk!


A hűtlenségről
A hűtlenségről
5 érv a reggeli szex mellett
5 érv a reggeli szex mellett
Lehet jól vagy rosszul csókolni?
Lehet jól vagy rosszul csókolni?
Impotens a pasim, mit csináljak?
Impotens a pasim, mit csináljak?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.