intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Nyisd meg a szíved

Nyisd meg a szíved

Egy nő, ha szeret, az nagyon különleges élmény mindkét fél számára. Egészen különös látásmód, egyedi tündérmese, aminek az átélését nem akarjuk abbahagyni.

Nyisd meg a szíved

Emlékszel még az utolsó szerelmedre? Milyen volt? Felnéztél rá, és már távolról szemlélve is láttad, hogy csak ő lehet az, akinek ezt azt érzést odaadod. Tisztelted és folyton csak vele akartál lenni, dédelgetni, becézgetni. A szerelem minden csodás létezőjét vele akartad átélni. Az erős, biztonságot adó szerelmeddel, aki mindenkinél tökéletesebb ezen a világon. Minden hibája, botlása a te szemedben egyszerű, emberi bakinak számított, amit el lehet és el is kell nézni. Nem volt köztetek önzés, csak adni akartatok. Közös céljaitok voltak, közös jövőképetek.

De meddig tartott ez? Meddig élhettetek ilyen háborítatlan szerelemben? Ő rontott el mindent. Amikor kezdtél végre tisztán látni, rájöttél az apró részletek fontosságára, és kezdted összerakni a képet. Egyből lehullott az álarc, és tisztán kezdted látni őt is, magadat is. A kérdések csak úgy záporoztak a fejedben: hogy lehettél ilyen jóhiszemű, mi ütött beléd, tényleg átvert, miért hittél neki? Már láttad magad előtt a szétesett, célok nélküli férfit, akinek eddig te adtál jövőt. Láttad azt, aki kihasznált, de nem tudott teljesen ledönteni a lábadról. Érezted, hogy már elvesztette minden reményét, de ő még nem tudta ezt.

Csend ereszkedett rád, és úgy érezted, gyűlölöd, amiért ezt tette veled. Egy átláthatatlan labirintusba kerültél, ahonnan nem tudsz kijutni.

Pedig te nem így akarsz élni, nem akarsz eltűnni ebben a labirintusban. Nem akarsz nyom nélkülivé, felismerhetetlenné válni. Nem akarsz itt megöregedni, ráncos lenni, elfeledve meghalni.

Azt akarod, hogy körülvegyen a szerelem, mint valami csodás, indiai selyem. egy gubó, amiből egyszer pillangóként újjáéledhetsz. Tudod, hogy ehhez arra van szükséged, hogy te is szeretve légy, mert ezt az érzést csak a viszonzás táplálja igazán.

Tudod, hogy meg fogod találni őt. Azt a férfit, aki megadja, ami neked kell, ami nektek kell. Őt, akivel lehet közösen gondolkodni, lehet egy irányba haladni hazugságok és elrontott mondatok nélkül. Azt a férfit, akivel majd minden cél közös lesz, akivel egy csapat lesztek, akivel majd igazi család lesztek. Vele majd nem lesz közhelyes a szerelmet érezni, nem lesz elcsépelt kimondani, hogy mit érzel. Vele nem lesz ciki egyetlen nyálas, romantikus pillanat sem. Ő lesz az, aki majd megtart, ha elveszítenéd az egyensúlyt, és akinek te is segíthetsz majd talpon maradni, ha kell. Ő az, akivel minden olyan egyértelmű lesz, nem lesznek benned kérdések, csak az egyszerű, szimpla válaszok. Mindent tudni fogsz előre, nem kell kételkedned.

Lehet, hogy ez a valaki is pont téged keres, és talán már majdnem elvesztette a reményt. Az is lehet, hogy nagyon közel vagytok egymáshoz, csak épp nem is gondolnád, hogy ő az. Járj nyitott szemmel és szívvel…


Szexi számok
Szexi számok
Veszélyes lehet az orális szex?
Veszélyes lehet az orális szex?
„Nem találom a szerelmet…”
„Nem találom a szerelmet…”
„A boldogság könnyelmű fruska…”*
„A boldogság könnyelmű fruska…”*
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.