intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Nők az ágyban – te milyen típus vagy?

Nők az ágyban – te milyen típus vagy?

Ahogy az élet minden területén, úgy az ágyban is különböznek a nők. Sokféle módon képesek szeretni a férfit, mi most megmutatjuk a 6 leggyakoribb típust. Te melyikben ismersz magadra? 

Az odaadó

Minden vágya, hogy a szeretett férfit kielégítse, saját magával nem is törődik. Mindent a férfi akaratának és vágyának rendel alá. Képtelen ellazulni. Általában nem érez csalódottságot akkor, ha ő nem jutott a csúcsra.

Az agresszív

Az előző típus ellentéte. Minden igyekezetével azon van, hogy a saját kielégülését elérje. Gyengének és semminek gondolja azt a férfit, aki nem tudja a csúcsra juttatni. Nem bírja, ha egy férfi képtelen kézben tartani a dolgokat az ágyban. Imádja az extrém dolgokat.

A domina

Az abszolút úrnő, ő parancsol égnek és földnek, férfinak vagy férfiaknak. Nem riad vissza semmitől, egészen extrém szexuális játékokat is szeret kipróbálni. Kapcsolatait is alárendeli a vágyaknak, nem érdekli az ember, csak a test. Ha az nem elég, akkor kell még egy test, ahogy épp megkívánja. Minden férfi az alárendeltje. A mindennapi életben is érezni rajta az irányításmániát, bár, ha már elég tapasztalt, jól tudja leplezni.

A tapasztalatlan

Olyan, mintha minden alkalom az első lenne számára. Nem bízik önmagában, és kicsit fél a szextől. Sokszor szorong és szégyelli magát. Nem szívesen mutatkozik meztelenül a partnere előtt. Szemérmes... vagy csak úgy tesz.

A pornószínésznő

Hangosan szeretkezik. Azt hiszi, övé a világ, és mindent szabad neki. Imád felül lenni, imádja hátulról, mindent csak úgy, ahogy a filmeken. Szereti kelletni magát a partnerének. Imádja a feltűnő fehérneműket, amelyeket akár le is téphet róla az aktuális férfi, az sem érdekli, mert csak a pillanatot akarja élvezni. Mindenre hajlandó, ami a kielégülését szolgálja.

A szemérmes

Ő az, akit kicsit tanítgatni kell, és belőle válik a legjobb szerető. Csodás szexpartner, és egyben lelki társ is az ágyban. Nemcsak saját magával törődik, hanem a partnerrel is, ám mindezt úgy, hogy közben elvárja a férfitól, hogy kielégítse őt. Ő az, aki után vágyik az a férfi, akivel egyszer együtt volt.

 

Ligeti Anna


A szexuális vágy – Nőnek és férfinak más és más
A szexuális vágy – Nőnek és férfinak más és más
Az ellentétek tényleg vonzzák egymást?
Az ellentétek tényleg vonzzák egymást?
A csillagok is neked teremtették – ilyen pasi kell neked a horoszkópod szerint
A csillagok is neked teremtették – ilyen pasi kell neked a horoszkópod szerint
Hüvelyi fertőzésed van? – Nem a pasidtól kaptad el!
Hüvelyi fertőzésed van? – Nem a pasidtól kaptad el!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.