intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Nők az ágyban – te milyen típus vagy?

Nők az ágyban – te milyen típus vagy?

Ahogy az élet minden területén, úgy az ágyban is különböznek a nők. Sokféle módon képesek szeretni a férfit, mi most megmutatjuk a 6 leggyakoribb típust. Te melyikben ismersz magadra? 

Az odaadó

Minden vágya, hogy a szeretett férfit kielégítse, saját magával nem is törődik. Mindent a férfi akaratának és vágyának rendel alá. Képtelen ellazulni. Általában nem érez csalódottságot akkor, ha ő nem jutott a csúcsra.

Az agresszív

Az előző típus ellentéte. Minden igyekezetével azon van, hogy a saját kielégülését elérje. Gyengének és semminek gondolja azt a férfit, aki nem tudja a csúcsra juttatni. Nem bírja, ha egy férfi képtelen kézben tartani a dolgokat az ágyban. Imádja az extrém dolgokat.

A domina

Az abszolút úrnő, ő parancsol égnek és földnek, férfinak vagy férfiaknak. Nem riad vissza semmitől, egészen extrém szexuális játékokat is szeret kipróbálni. Kapcsolatait is alárendeli a vágyaknak, nem érdekli az ember, csak a test. Ha az nem elég, akkor kell még egy test, ahogy épp megkívánja. Minden férfi az alárendeltje. A mindennapi életben is érezni rajta az irányításmániát, bár, ha már elég tapasztalt, jól tudja leplezni.

A tapasztalatlan

Olyan, mintha minden alkalom az első lenne számára. Nem bízik önmagában, és kicsit fél a szextől. Sokszor szorong és szégyelli magát. Nem szívesen mutatkozik meztelenül a partnere előtt. Szemérmes... vagy csak úgy tesz.

A pornószínésznő

Hangosan szeretkezik. Azt hiszi, övé a világ, és mindent szabad neki. Imád felül lenni, imádja hátulról, mindent csak úgy, ahogy a filmeken. Szereti kelletni magát a partnerének. Imádja a feltűnő fehérneműket, amelyeket akár le is téphet róla az aktuális férfi, az sem érdekli, mert csak a pillanatot akarja élvezni. Mindenre hajlandó, ami a kielégülését szolgálja.

A szemérmes

Ő az, akit kicsit tanítgatni kell, és belőle válik a legjobb szerető. Csodás szexpartner, és egyben lelki társ is az ágyban. Nemcsak saját magával törődik, hanem a partnerrel is, ám mindezt úgy, hogy közben elvárja a férfitól, hogy kielégítse őt. Ő az, aki után vágyik az a férfi, akivel egyszer együtt volt.

 

Ligeti Anna


Szex nélkül lehet élni, csak nem érdemes
Szex nélkül lehet élni, csak nem érdemes
Van (szexuális) élet a G-ponton túl
Van (szexuális) élet a G-ponton túl
Három kimondatlan igazság a női szexualitásról
Három kimondatlan igazság a női szexualitásról
Idősebb pasi az ideálod? Ezekre a dolgokra figyelj
Idősebb pasi az ideálod? Ezekre a dolgokra figyelj
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.