intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Nem minden szerelem, ami annak látszik

Nem minden szerelem, ami annak látszik

A barátnőm, Éva, 32 éves. Szingli (szerintem megrögzött egyedülálló). Gyönyörű, sugárzó nő, akinek valahogy minden jól áll, ha smink van rajta az is, ha nincs, az is, ha csíkos a pólója, az is, ha pöttyös, az is. Szóval jól áll neki az élet. Sikeres a munkájában, azt csinálja, amit szeret. Rengeteg ember veszi körül, mindig nagy társasággal jár nyaralni.

Nem minden szerelem, ami annak látszik

Ám Éva életében valami mégsem stimmel. Erre az egyik közös, csajos esténken jöttem rá, amikor pár barátnővel elmentünk szórakozni, táncolni egyet. Éva megint iszonyú dögös volt, jól állt neki a kis fekete ruha, amit a születésnapjára kapott a csajoktól. Mindenki hüledezett, hogy de jól néz ki, ő mosolyogva fogadta a gratulációkat és mindenkihez volt egy-két kedves szava.

Az egész valahogy nagyon felületes volt. Azt láttam rajta, hogy nem igazán akar itt lenni, nem akarja ezeket az embereket maga körül, és nem akar Éva lenni. Ahogy ültünk a pohár rozénk mellett, láttam, hogy gyakran csak bámul maga elé, a társalgás fonalát nem is követi, nem érdeklik a lányok szokásos sztorijai férjekről, gyerekről, pasiról, szeretőről, a pletykák a régi osztálytárs elhízásáról.

Talán erre mondják, hogy kiégett… nem tudom. Másnap délután felhívtam. Úgy éreztem, nekem sem örül, de ráerőltettem magam. Megbeszéltük, hogy átmegyek hozzá. vittem egy üveg bort, és közöltem, hogy ott alszom, van időnk, beszéljen.

- Mi hiányzik? – kérdeztem. Láttam rajta, hogy nem szívesen beszél róla, nem akarja, hogy az álarc mögé lássak, hogy törékenynek mutassa magát. Pedig az volt.

- Minden egy bulin kezdődött. – kezdett bele a történetbe végre, és töltött egy-egy pohár bort. – Annyira tudtam, hogy történni fog valami, hogy nem is akartam elmenni, végül mégis… Ott volt András. Eddig még soha nem találkoztunk, a házigazda unokabátyja volt. Elsőre éreztem, hogy valahogy forr közöttünk a levegő. Szerintem ő is így volt ezzel, mert nem telt el fél óra, és odajött. Nem a szokványos, csajozós dumával, hanem nagyon vicces és eredeti volt. Egy óra múlva már a taxiban ültünk, és hozzám tartottunk. Nem mondom, hogy soha nem csináltam ilyet ezelőtt, de most valahogy úgy éreztem, hogy talán András kicsit más. Hogy nem kell reggel kínos csendben felkelnünk, és készülődni… Ahogy megérkeztünk, minden olyan volt, ahogy annak lenni kell, ha érted, mire gondolok.

- Értem. – feleltem, és alig vártam, hogy folytassa.

- Sajnos azonban egy kis idő múlva előbújt belőle a vadállat. Elkezdett fura dolgokat kérni tőlem. Olyanokat, amilyeneket nem akartam megtenni. Jobbnak láttam, ha megkérem, hogy menjen el. Nem sokat kellett kérlelni. Két nap múlva azonban csörgött a telefonom. András volt az. Kérte, hogy találkozzunk, szeretne bocsánatot kérni. Belementem, de nem akartam, hogy a lakásomra jöjjön. Féltem tőle. És akkor kellett volna megállnom, de mégsem tettem. Elmentem a találkozóra. Egy nagy csokor virággal várt. Ismét az a srác volt, aki a bulin odajött hozzám. Tudod rólam, hogy nem vagyok egy ellágyulós típus, de András valahogy kihozta belőlem a legrosszabbat ezen a téren. Megint a lakásomon kötöttünk ki. Ezúttal azonban szenvedélyes szeretkezés lett a dologból. Olyan volt, mint még soha életemben. Két hét csoda következett. Ilyen jól még senkivel nem éreztem magam. Mindent együtt csináltunk. A belső hangom azonban folyamatosan zakatolt, hogy nem oké valami. Sajnos ismét nem tévedett az a bizonyos hang. Két hét után mintha elvágták volna. Egy őrült lett belőle. Olyan szexuális kérései voltak, amelyeket nem tudtam teljesíteni. Egyik nap egy másik lánnyal jött fel, hogy jó lenne együtt, hárman, és hogy ő rendszeresen szokott ilyet. Nem vagyok prűd, de Andrásba beleszerettem, így ez egyáltalán nem fért bele. Ordítozni kezdtem, hogy takarodjanak. Ekkor már vadul csókolóztak a kanapén. Egyszerűen undorítónak találtam az egészet. Kiabáltam, hogy takarodjanak, még a szomszéd srác is átjött a zajra. Szerencsére. Kitessékelte őket a lakásból. Azóta úgy élek, mint egy zombi. Semmihez és senkihez nincs kedvem. De most ez jól esett. Ki kellett beszélnem magam egy jóbarátnak.

- Nem semmi történet. Mikor volt ez? És hogy nem vettük észre, hogy mi történt veled?

- Én nem akartam, hogy bármit is megtudjatok, de mostanra már akkora volt rajtam a nyomás, hogy el kellett mondanom valakinek. Azt hiszem, egy ideig rá sem bírok nézni senkire.

Éva története nem egyedi eset. Sajnos nagyon sok nő esik csapdába egy-egy átmulatott éjszaka után, vagy dől be valakinek a két szép szeméért. Sokan elkeseredetten próbálnak párt találni, szükségük van egy társra, aki megérti őket, egy barátra, egy szeretőre. Sokszor félnek, vagy szégyellnek a csalódásról beszélni, pedig általában csak ez segít. Ha te is hasonló helyzetben vagy, vagy ismersz valakit, aki pont ezen megy át, ne félj segítséget kérni vagy nyújtani.

Ha szeretnél, kérdezhetsz is online rendelésünkön, ahol felkészült szakemberek várják, hogy megoszd velük a te történeted. Katt ide!


Fájdalom szex közben – Amikor nem csak a tested okozza
Fájdalom szex közben – Amikor nem csak a tested okozza
Ha nincs kedved a szexhez, nem kell csinálnod
Ha nincs kedved a szexhez, nem kell csinálnod
Ilyen ez a szerelem - párokat kérdeztünk
Ilyen ez a szerelem - párokat kérdeztünk
Flörtök, kalandok: hol a határ?
Flörtök, kalandok: hol a határ?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.