intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Nem beszélsz a vágyaidról? – A pasid nem fogja kitalálni, hogy mit szeretnél

Nem beszélsz a vágyaidról? – A pasid nem fogja kitalálni, hogy mit szeretnél

A boldog párkapcsolathoz sok minden kell: bizalom, szeretet, szerelem, szenvedély, és persze jó szex. Ha nincs szex, vagy nem kielégítő, az kihat az érzelmekre is, amelyek egyre jobban elhalványodhatnak. A csalódottság viszont elégedetlenséghez vezet. Ahhoz, hogy a kapcsolatban minden rendben legyen, beszélni kell a vágyakról.

Nagyon sok nő tartja magában a szexszel kapcsolatos elvárásait, vágyait. Még a társuk előtt sem képesek megnyílni annyira, hogy beszéljenek arról, hogy mit hogyan szeretnek, mi teszi boldoggá őket. Hogy miért van ez?

A nők általában nem saját maguk miatt nem beszélnek a vágyaikról, arról, hogy mit szeretnének az ágyban, hanem leginkább a párjuk érzéseit tartják szem előtt. Ennek nagyon sok oka lehet, visszanyúlhat egészen a gyermekkori felvilágosításig, illetve annak hiányáig is. Sokan úgy hiszik, hogy nem illik ilyesmiről beszélni, a férfiak pedig – mivel nem tudnak semmit arról, hogy probléma van – azt hiszik, hogy jó az, ahogy ők csinálják.

Anna (21)

„Az orgazmussal voltak problémáim. Vagy nem sikerült eljutnom a csúcsra, vagy, ha igen, akkor keserves "munkával". Sokszor kerültem olyan szituációba, amikor szerettem volna a szerelmemmel beszélni erről, és arról is, hogy mire vágyom az ágyban. Ennek ellenére nem tettem. Egyszerűen nem akartam megbántani. Nem tudtam jól megfogalmazni, mit szeretnék, és úgy éreztem, bármit mondanék, az rosszul érintené őt.”


Réka (20)

„Mindig szerettem volna kipróbálni a szadomazo szexet. Persze csak lightosan, de akkor is. Érdekelt, megmozgatott, de a partneremmel nem tudtam beszélni erről. Hogy miért? Szégyelltem magam. Úgy éreztem, hogy ez nem teljesen normális. A barátnőmmel beszéltem. Szerinte semmi probléma nincs azzal, hogy érdeklődöm a nem szokványos szex iránt. Eldöntöttem, hogy megbeszélem a párommal, de még erőt kell gyűjtenem a beszélgetéshez, mert fogalmam sincs, hogy reagál majd.”


Dorka (22)

„Az a baj, hogy képtelen vagyok a szexről beszélni. Kényelmetlen számomra, ezért inkább hallgatok. Idegesít, ahogy a férfiak néznek, miközben egy nő a szexről próbál beszélni. Én inkább meg sem próbálom. Borzalmas még belegondolni is, hogy hogyan reagálna, amint a szexuális vágyaim részleteibe bonyolódom.”


Reni (20)

„Persze, hogy vannak vágyaim, de hogy mondjam el a barátomnak? Olyan furcsa erről beszélni. Jó lenne, ha magától tudná, mi kell nekem. Nem tudom, hogy hogyan kérhetném meg arra, amire neki kéne rájönnie!”


Judit (23)

„Ezerszer sírtam már amiatt, hogy nem tudom megbeszélni a párommal, hogy mire vágyom. A baj az, hogy nem éreztem, hogy őt igazán érdekelné, hogy hogyan érzek. Egy éve őrlődöm ebben a kapcsolatban, és nem hiszem, hogy valaha is meg tudom beszélni vele. Azt hiszem, ennek nem lesz jó vége.”

 
Ligeti Anna


Az övé akartam lenni... Megbántam! – Linda története
Az övé akartam lenni... Megbántam! – Linda története
Lenyúlták a pasimat, de én nyertem!
Lenyúlták a pasimat, de én nyertem!
Eget rengető orgazmus – Íme, az 5 titok
Eget rengető orgazmus – Íme, az 5 titok
A Macsó, azaz életem egyik legnagyobb kalandja
A Macsó, azaz életem egyik legnagyobb kalandja
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.