intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Nem a pénz érdekel, de jó, ha van

Nem a pénz érdekel, de jó, ha van

Ismét kaptunk egy olvasói levelet. A téma igen kényes, de nagyon érdekes. Igaz vajon, hogy a nők csak a pénzes pasikat keresik? Íme, Johanna nézőpontja.

Nem a pénz érdekel, de jó, ha van

Kedves Szerkesztőség!

Több helyen olvastam már cikkeket arról, hogy mi, nők csak, és kizárólag a pénzre hajtunk, minden férfit az alapján ítélünk meg, hogy mennyi pénze van, mekkora a háza, van-e jó kocsija, és egyáltalán, mennyit tud áldozni ránk, nőkre.

Én magam is sokszor megkaptam a hátam mögött, hogy tuti, hogy a pénzéért vagyok az aktuális barátommal, csak azért, mert ő jóval idősebb volt nálam. Miért nem lehet elhinni, hogy egy nő szerethet egy idősebb férfit csak úgy?

Rengeteget gondolkoztam ezen. Listát írtam arról, hogy mi az, amit egy kapcsolatban elvárok egy férfitól: biztonságot, szeretetet, jó szexet, odafigyelést, intimitást, egy cseppnyi romantikát, erős, határozott jellemet, számomra tetsző kinézetet.

Igen, a listámban szerepel a biztonság is. Ebben az én olvasatomban benne van az anyagi biztonság is. Ne értsetek félre, én is dolgozom, hozzáteszem a magamét az életünkhöz, nem várom el, hogy eltartsanak (sőt, talán zavarna is).

Ám, ha mi, nők megfelelünk a férfiak elvárásainak (minden helyzetben legyünk szépek, legyünk jó társak, jó humorú beszélgetőpartnerek, jó anyák, csodás szeretők, tudjunk főzni is, stb.), akkor nekünk is lehetnek elvárásaink.

Az, hogy anyagi biztonság, számomra nem azt jelenti, hogy a legújabb Aston Martinból kell kilibbenni, és százezer alatt nincs táska meg cipő. Az anyagi biztonság az, amikor nem kell a mindennapokban nélkülözni, tudjuk fizetni a számláinkat (közösen!), el tudunk menni esetleg még nyaralni is anélkül, hogy ez gondot okozna. Természetesen – mint már mondtam – nem várom el, hogy mindent a férfi keresetéből fedezzünk, de valahogy fontos, hogy ha mondjuk nem lenne munkám (amit kétlek), akkor is meg tudjunk élni átmenetileg. Ne jelentsen problémát a páromnak előteremteni a közös igényeinket. És itt a hangsúly a közös szón van.

Szerintem egy kapcsolat akkor jó az anyagiak felől vizsgálva, ha mindkét fél képes beletenni az általa nyújtható maximumot. Az nem jó, ha a nő elkényelmesedik, nem tesz semmit a kapcsolatért, de ez fordítva is így van. Egy férfi dolga már a középkorban is az volt, hogy eltartsa a családját. El, és nem ki!!! Ez nagyon lényeges. Persze, vannak olyan nők is, akiknek tényleg csak az a fontos, hogy meglegyen a napi 200 táskára meg cipőre, de ők vannak kevesebben. Ezért egy férfinak sem kéne feladni a párkeresést, csak önmagára kéne igényesebbnek lennie. Célokkal rendelkezni, amelyekhez akár közösen is megteremthetik az anyagiakat. Adódhatnak az életben nehézségek, de ha egy férfiban a céltudatosságnak még csak a szikrája sincs meg, akkor a nő biztosra veszi, hogy képtelen megteremteni egy közös jövő alapjait. Engem nem a pénz érdekel, de jó, ha van. Szerintem erről minden nő így gondolkodik, csak van, aki bevallja, és van, aki nem. Attól, mert valaki fiatal és nő, még lehetnek az életről saját elképzelései. A mai világban ezt meg is tudja valósítani. Az nem egészséges, ha valaki azt hiszi, csak a pénzéért buknak rá a nők, az sem jó, ha egy nő úgy gondolja, más nem lehet érdekes egy férfiban, csak a pénze. Egy nőnek is lehetősége van arra, hogy egzisztenciát teremtsen magának, ahogy egy férfinak is arra, hogy azt kihasználja.

Ha szigorúan vesszük a nemi szerepeket, akkor a biztonság megteremtése a férfi feladata, ugyanúgy, ahogy az otthon melegét a nőre bízzuk… Nem igaz?

Üdvözlettel, Johanna


Fesztiválozz – ésszel!
Fesztiválozz – ésszel!
Ha szereted, nem láncolhatod magadhoz!
Ha szereted, nem láncolhatod magadhoz!
Mindig csak azt akarjuk hallani: szeretlek! Van, amikor nem szabad elhinni
Mindig csak azt akarjuk hallani: szeretlek! Van, amikor nem szabad elhinni
Amikor a pasi szerelmes beléd...
Amikor a pasi szerelmes beléd...
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.