intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Neked, aki azt gondolta, egy senki vagyok

Neked, aki azt gondolta, egy senki vagyok

Úgy érzem magam, mint egy leláncolt ember, aki mozdulni sem bír. Még mindig magamban hordalak, holott már rég ki kellett volna adjalak a világnak, hogy azt tegyenek veled, amit akarnak. Megérdemelnéd, de tudom, hogy téged ez nem érdekel, és legszívesebben még mélyebbre tolnád a szívemben a kést.

Neked, aki azt gondolta, egy senki vagyok

Emlékszel még a mosolyomra? Nekem már nem ismerős az az arcom. A tükörben már régóta csak a komor, ráncos, öreg, szomorú, megtépázott önmagam láttam. Te voltál az, aki kiszívta belőlem az életet.

Melletted nagyon jó színésszé váltam. Megtanultam eljátszani az életet. Színleltem örömöt, orgazmust, fejfájást, szeretetet és szerelmet. Minden emberi érzést. Miattad volt erre szükségem. Azért, hogy ne sérüljek jobban. Menekülni szerettem volna, de valahogy valami mindig visszahúzott. Nem tudom, miért vonzódtam ennyire hozzád. Így, visszagondolva nem is vagy az esetem. Ahogy az idő haladt, a jelenlétedben egyre többször voltam libabőrös. Féltem, és alig mertem felemelni a tekintetem a földről.

Csak szánalmat érzek most magam iránt, és komor gyűlöletet irántad. Honnan jöttél? És miért akartál engem kiszakítani magamból?

Nem maradt senkim. A veled töltött idő minden emberi kapcsolatomat kimarta az életemből, mint valami erős sav. Olyan, mintha újra kellene tanulnom járni, beszélni, gondolkodni... élni.

Folyton csak az motoszkál bennem, hogy hogy lehettem ennyire vak? Hogy nem vettem észre, ahogy szépen, lassan rám telepszel, és kiégeted a lelkemet? Biztos az volt a baj, hogy hiszékeny vagyok. Elhittem, hogy szeretsz, elfogadsz, akarsz, csak engem, és velem akarsz élni életed végéig. Súlyos tévedés volt, amiért most nagy árat fizetek.

Neked, aki azt gondolta, egy senki vagyok

Ha becsukom a szemem, a veszekedéseinket látom. Azokat a szavakat hallom, amelyeket soha nem kellett volna hallanom. Ezek tettek azzá a rettegő emberré, aki ma vagyok. Elhittem, hogy egy senki vagyok, és nem vagyok hozzád méltó. Soha nem kezeltél egyenrangú társként. A problémákat a szőnyeg alá söpörted, de közben mindig engem okoltál. Mindenért én voltam a hibás, még akkor is, ha tényleg semmit sem tettem. Sosem számított, hogy én mit szeretnék. Úgy éltem, mint a filmekben az elrabolt ember, akit csak használnak, amikor akarnak.

Ó, hányszor próbáltam elmenekülni ez elől a borzalom elől, de te soha nem hagytad, hogy csendben elmenjek. Szükséged volt rám, hogy tápláljam az egódat. Ütöttél-vertél, és nem tudtam senkinek elmondani. Csak az járt a fejemben, hogy milyen jó, hogy nincsenek gyerekeink, akikkel szintén megtehetnéd ugyanezt.

Most, hogy már nélküled ülök itt, magányosan, hálás vagyok. Újraépítem önmagam, és remélem, egyszer majd megértem azt, hogy miért tűrtem évekig. Az, hogy sokszor megütöttél a kezeddel, a szíjaddal és a szavaiddal, csak neked fáj ezután, mert neked kell együtt élned önmagaddal.


Nincs kedved a szexhez?
Nincs kedved a szexhez?
Útmutató orális szexhez - Nőknek
Útmutató orális szexhez - Nőknek
Biztos, hogy szerelmes vagy?
Biztos, hogy szerelmes vagy?
5 dolog, amit az anyukámtól tanultam a szerelemről
5 dolog, amit az anyukámtól tanultam a szerelemről
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.